a Magath mu je samo friz pravioSole je napisao/la:Ciro je od Dzeke napravio igracinu, niko drugi

a Magath mu je samo friz pravioSole je napisao/la:Ciro je od Dzeke napravio igracinu, niko drugi
Kako citava,nisam ja prvi.Sole je napisao/la:
Kako te nije stid tako govoriti o covjeku koji nam je donio toliko radosti, covjeku koji je ujedinio cijelu naciju. Tu godinu dana sto je vodio repku, citava BiH je cekala da gleda nase zmajeve na celu sa Cirom kako igraju, kako Estoniji daju 7 komada (Estoniji koja pobijedi Srbiju u sred Beograda). Mozda jeste krao, ali je bar odveo Bosnu u baraz, ostavio jednu Tursku iza sebe, jednu Belgiju, koja nam je znala i po 4 komada uvaljivat, s Cirom smo mi njima zabili 4. Odveo je Usanovic nase zvjezdice u Bosnu na pijanku, pa kad je Ciro saznao odmah je nazvao Usanovica i naredio da se vrate. Mi bi se sa Cirom prosetali kroz ovu grupu i kvalifikacije, Ciro je od Dzeke napravio igracinu, niko drugi
Kakvim golom iz penala? O cemu ti pricas? Jesi li uopste pratio te utakmice?ibrakadabra je napisao/la:dok je bio ciro pa kakav je god bio imali smo igru
Protiv španije izgubili golom iz penala,bili su bolji ali nas nisu rastavili na proste faktore ko rumuni sinoc
Protiv estonije najveca pobijeda u istoriji bh fudbala
Protiv turske vodili poluvrijeme i da se miske i džeko nisu zajebavali kod 1-0,kad smo trebali dotuci turke ko zna sta bi bilo
Armenija kuci-rutinski 4-1
Belgoija najbolja partija u gostima ikada
Turska kuci -1-1 realno ,mogli smo i mi i turci dobiti
Estonija i armenija u gostima rutinski
Španija kuci vise revijalna nego takmicarska utakmica
Scof1eld je napisao/la:Cirin ucinak protiv 2.nosioca = 1bodDos'o ja je napisao/la:Jbg ovaj kocijas nas dovede pred sami ulazak na SP,samo nas je jaci Portugal zaustavio,ali dok nas strucnjak vodi,mi smo napredovali u igri,predzadnji na tabeli,barem su igraci dok je Ciro bio tu,letili na terenu,a kod ovog naprednog nista,najbolji dokaz sinocnji mec.Tako moze samo uzeti papir i olovku i ucit od veceg od sebeMythbusters je napisao/la:Sta je treb'o ?
[youtube][/youtube]
Susic je gospodin,nije kocijas kao ovaj ustasa.
Susicev ucinak protiv 2.nosica = 3boda
Hvala, ja sam za drugu opciju
Sto si uopste na ovoj temi sto postash glumish strucnjaka iliMythbusters je napisao/la:Kako citava,nisam ja prvi.Sole je napisao/la:
Kako te nije stid tako govoriti o covjeku koji nam je donio toliko radosti, covjeku koji je ujedinio cijelu naciju. Tu godinu dana sto je vodio repku, citava BiH je cekala da gleda nase zmajeve na celu sa Cirom kako igraju, kako Estoniji daju 7 komada (Estoniji koja pobijedi Srbiju u sred Beograda). Mozda jeste krao, ali je bar odveo Bosnu u baraz, ostavio jednu Tursku iza sebe, jednu Belgiju, koja nam je znala i po 4 komada uvaljivat, s Cirom smo mi njima zabili 4. Odveo je Usanovic nase zvjezdice u Bosnu na pijanku, pa kad je Ciro saznao odmah je nazvao Usanovica i naredio da se vrate. Mi bi se sa Cirom prosetali kroz ovu grupu i kvalifikacije, Ciro je od Dzeke napravio igracinu, niko drugi
Protiv kojih 5 reprezentacija je igr'o Ciro prvih pet utakmica ?Dos'o ja je napisao/la:Ciro u 5 meceva u kvalifikacija za SP= 9 bodova
Susic u 5 meceva u kvalikacijama za EP = 7 bodova
Ipak prva opcija![]()
Ciro u 5 meceva gol razlika kvali. za SP = 16 dali - 6 primili
Susic u 5 meceva gol razlika kvali. za EP = 6 dali - 7 primili
ipak ja sam za Ciru![]()
Statistika u prvih 5 meceva sve govori .
statistika sve govori,sa naprednim da ne spominjemMythbusters je napisao/la:Protiv kojih 5 reprezentacija je igr'o Ciro prvih pet utakmica ?Dos'o ja je napisao/la:Ciro u 5 meceva u kvalifikacija za SP= 9 bodova
Susic u 5 meceva u kvalikacijama za EP = 7 bodova
Ipak prva opcija![]()
Ciro u 5 meceva gol razlika kvali. za SP = 16 dali - 6 primili
Susic u 5 meceva gol razlika kvali. za EP = 6 dali - 7 primili
ipak ja sam za Ciru![]()
Statistika u prvih 5 meceva sve govori .
Slazem se sa tobom u potpunosti, Pape je najbolje sto imamo.Sole je napisao/la:Barbarez, sta vi mislite ??? Mislite da bi repka s njim nesto napravila, kao igrac bio mi je najdrazi, ali on nema iskustva, nijedan klub, reprezentaciju nije vodio, i sad da dodje da vodi Bosnu, ma smijesni ste
Ja ti samo iznosim argumente,cim nemas dovoljno argumenata za odgovor,ovo napises,al haj naces neki izgovor,valjda..izvlacis se na nosioca,a ja statistikuMythbusters je napisao/la:Ti navalio k'o vlah u djehenem
Koliko je Ciro osvojio bodova protiv reprezentacija iz prvog i drugog sesira ?Hajmo sad,nabaci mi tu statistikuDos'o ja je napisao/la:Ja ti samo iznosim argumente,cim nemas dovoljno argumenata za odgovor,ovo napises,al haj naces neki izgovor,valjda..izvlacis se na nosioca,a ja statistikuMythbusters je napisao/la:Ti navalio k'o vlah u djehenem
Spanija jaca od Francuske,Turska od Rumunije..Mythbusters je napisao/la:Koliko je Ciro osvojio bodova protiv reprezentacija iz prvog i drugog sesira ?Hajmo sad,nabaci mi tu statistikuDos'o ja je napisao/la:Ja ti samo iznosim argumente,cim nemas dovoljno argumenata za odgovor,ovo napises,al haj naces neki izgovor,valjda..izvlacis se na nosioca,a ja statistikuMythbusters je napisao/la:Ti navalio k'o vlah u djehenem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.