Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Shadows
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la Shadows » 09 okt 2017, 22:58

Joooooj.
Hvala Prijovicu.
Rusija rodjaci.

Nemanja86
Kontakt:

Post Postao/la Nemanja86 » 09 okt 2017, 23:21

nisam oduševljen ni igrom i ni trenerom ni atmosferom, ali opet, stvari treba gledati iz šire perspektive, nakon Đenove, drona, Vidićevog penala, Sinišinog umobolstva, ovo je premija, jednostavno, moralo se negde vratiti.

Nije odmoglo ni što smo bili u konfuznoj grupi sa nekoliko ekipa koje se kao mi tražimo i koje su u padu.

Muslinu svaka čast, mada i dalje mu zamjeram nedostatak vizionarskog duha i treniranje strogoće na novozelanđanima.

U svakom slučaju biće zanimljivije sve, i pratiti utakmice, i predviđati žreb za koji mesec, i skupljti sličice... sve je nekako ljepše kada smo dio toga.

hayden
Kontakt:

Post Postao/la hayden » 09 okt 2017, 23:24

Veliki rezultat!

Ekipa se mora podmladiti! (imamo čime)

Srbija, Rusija, ne treba nam unija.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 09 okt 2017, 23:49

Otidjosmo na SP.

E sad da je videti šta će Muki da uradi...u ključnoj tekmi je ukazao poverenje Ljajiću i Prijoviću, ali i Gudelju i Rukavini...

Tanko će ovo biti u Rusiji...trećina repke uopšte nije za taj nivo fudbala. Na SP nema Gruzije i Moldavije.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 09 okt 2017, 23:55

Covjek protiv Gruzije kuci igra sa 7 defanzivaca, u jednom momentu kad je usao Milivojević sa cak 8.... :tokralju:

Treba i to znati :kafa:

Al' dobro, rezultat se pise, Gruzini su zayebana ekipa ;)

Cestitke ipak momcima na trudu kroz citave kvalifikacije, bez obzira sto su mnogi operisani od ove igre zvane "fudbal"...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 09 okt 2017, 23:57

Gruziju nuko nije poderao. I to se zanemaruje.
Naravno prvo poluvrijeme je bilo lose.
Karlusa puno bolje izgledao od Mitrovica i Matije.

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 10 okt 2017, 00:14

Povuci-potegni,pobjeda i plasman na SP.
Odlican rezultat kad se uzme u obzir nase odsustvo sa zadnja 3 velika takmicenja.
Ipak,sa ovakvim selektorom,selekcijom igraca i igrom,a sa obzirom da cemo biti 4.sesir iz grupe necemo maci.Dabogda se ja demantovao.
Da je ovde jedan moderan selektor....
Mens sana in corpore sano.

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 10 okt 2017, 00:17

Muslin je odveo ekipu na Mondijal, ispostujmo to.
Nije vrijeme za price o novom.
Potrebno je da se mane sujete i pozove najbolje.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 okt 2017, 00:36

Cestitke na plasmanu, moze se reci da je zasluzen! Ova ekipa ne igra koliko moze, a i ne izgleda (sastav) onako dobro koliko moze izgledati. Uglavnom, sretno jos jednom. :)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Mirko
Kontakt:

Post Postao/la Mirko » 10 okt 2017, 00:58

Bitan je plasman!
Na mundijalu nemamo sta izgubiti.
Nema velike euforije - napokon.
Vjerujem da je ovo pocetak nastupa na SP/EP u kontinuitetu.
Velike rezultate ocekivati tek 2022. i 2024.
Moje ''izvinjenje'' Prijovicu. Demantovao me je na najbolji nacin.
Odjava.
BSK-ovci, zavešćemo vam diktaturu!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 10 okt 2017, 07:23

Igra je za qrac. Mi nemamo šta tražiti na sp, ako se nešto drastično ne promijeni.. Sinoć je Matić bio očaj živi. Toliko je griješio da su me oči boljele.. Muslin je imao opet neke svoje ideje. Kao npr kad je izveo ljajića do tada najboljeg igrača na terenu..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 10 okt 2017, 08:06

DANTES je napisao/la:Igra je za qrac. Mi nemamo šta tražiti na sp, ako se nešto drastično ne promijeni.. Sinoć je Matić bio očaj živi. Toliko je griješio da su me oči boljele.. Muslin je imao opet neke svoje ideje. Kao npr kad je izveo ljajića do tada najboljeg igrača na terenu..
Isto sam to komemtarisao za Ljajića.U tom trenutku naš najopasniji igrač,sa konkretnim potezima u napadu.Tadić je bio 3x zreliji za izaći.Nek smo se kvalifikovali,Bogu hvala na ovakvoj grupi-da se ne lažemo!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 okt 2017, 09:08

DANTES je napisao/la:Mi nemamo šta tražiti na sp, ako se nešto drastično ne promijeni..
Definitivno, ali ako se nešto promijeni idete u polufinale. Sa Živkovićem i Savićem ni finale nije daleko.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 10 okt 2017, 09:48

Virtu4l je napisao/la:
DANTES je napisao/la:Mi nemamo šta tražiti na sp, ako se nešto drastično ne promijeni..
Definitivno, ali ako se nešto promijeni idete u polufinale. Sa Živkovićem i Savićem ni finale nije daleko.
Ne seri. Pa vidio si igru veznog reda i odbrane..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 okt 2017, 09:53

DANTES je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Ne seri. Pa vidio si igru veznog reda i odbrane..
Sve sam ja vidio, ali kako si ti napisao da nemate šta tražiti na SP, isto kao da je sve ispod finala neuspjeh.

Cilj je proći grupu i sve preko toga je premija, naravno u zavisnosti od žrijeba.
Voli te tvoje Sarajevo.

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 10 okt 2017, 10:17

S obzirom da nas je u kvalifikacijama poprilično "us.ralo" sa grupom,očekujem da nas "zas.ere" na SP.Nešto tipa;Francuska,Italija,Senegal i mi.
Ili Brazil,Meksiko,Danska/Švedska pa mi....

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 10 okt 2017, 10:21

Virtu4l je napisao/la:
Sve sam ja vidio, ali kako si ti napisao da nemate šta tražiti na SP, isto kao da je sve ispod finala neuspjeh.

Cilj je proći grupu i sve preko toga je premija, naravno u zavisnosti od žrijeba.
S ovakvom igrom nam je bod u grupi kao da smo se plasirali u finale!
Kakav prolazak grupe, o cemu ti.. :damn:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 okt 2017, 10:30

djoleprijedor je napisao/la:S obzirom da nas je u kvalifikacijama poprilično "us.ralo" sa grupom,očekujem da nas "zas.ere" na SP.Nešto tipa;Francuska,Italija,Senegal i mi.
Ili Brazil,Meksiko,Danska/Švedska pa mi....
Vidjećemo u kojem će Srbija biti šeširu. Ovaj nakaradni sistem bodovanja je donio jednu dobru stvar, biće i u prvom šeširu neke ekipe protiv kojih se može igrati.

Zato je smiješno sad pričati o nekom rezultatu na SP, dobiješ Njemačku/Brazil/Francusku/Belgiju iz prvog, onda Španiju/Englesku/Italiju/Meksiko iz drugog, u trećem isto tako ima jakih ekipa i onda ti je prolaz grupe sjajan rezultat.

Tek nakon izvlačenja se može pričati o nekom rezultati i ciljevima.
Voli te tvoje Sarajevo.

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 10 okt 2017, 11:13

Očekivano tvrdo i očekivano teško. Gruzija nikada nije važila za atraktivnog rivala, ali jeste za tim koji ni pred kim ne skida gaće i tim koji rijetko prima petarde.
Pritisak moranja je itekako uticao na našu igru u prvom poluvremenu. Jednostavno ništa nije polazilo za nogom, strah se uvukao i pri tome bunker protivnika rezultirali su zvižducima.
U nastavku se vidjelo da je đavo odnio šalu i zaigrali smo puno kvalitetnije i konkretnije i to je nagrađeno pogotkom Prijovića koji je otklonio i poslednju dilemu hoćemo li se plasirati na veliko takmičenje.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 10 okt 2017, 13:17

Da sada dam svoj (kriticki) osvrt na ove kvalifikacije.

Dakle, grupa je bila takva da bi neplasman na jednu od prve 2 pozicije bila potpuna katastrofa.
Naravno da ne potcjenjujem Welsane, Irce, Austrijance (za koje smatram da su individualno posle nas najkvalitetnija ekipa u ovoj grupi), ali kada se pogleda papir, najvise je zavisilo od nas samih...

Da krenemo od Muslina i njegovih pozitivnih strana (bilo bi posteno):

1. Autoritet i red u svlacionici.
Niko mu to ne moze osporiti. Covjek je od raspustane bande ipak stvorio tim koji dise kao jedan i sto je jos vaznije, trudi se i bori, gine na terenu.

2. Igra na rezultat.

Njegova osnovna ideja je da se prvo sacuva svoj gol (iako mu bas i ne ide), pa gore sta se uradi. Skoro sve tijesne utakmice su na ovaj ili onaj nacin otisle u nasu korist. U Welsu smo gubili, da bi u poslednjim trenucima izjednacili, kuci isto, gubili na glupost Stojkovića i Luke, ali nismo pali, negi napadali do izjednacenja, u Bgu sa Austrijom 3 puta dolazili u vodjstvo i vracali se nakon smijesno primljenih golova. To nije bila odlika njegovih prethodnika, obicno bi gubili nakon sto prvi primimo gol i to sa visokom razlikom!

Sada o manama:

1. Totalni promasaj sa formacijom
.
Ovo sto on igra moze proci samo u ultra uigranim Italijanskim ekipama, gdje stoperi u svakom momentu znaju sta treba da rade, da li je ovog drugog zabolilo lijevo ili desno moodo...Ovaj nas promijenio i istumbao 10 stopera tokom kvalifikacija gdje se ne zna koji je od njih bio smjesniji i vise kikseva napravio! Da ne govorim koliko nam je losa distribucija, jer nijedan od njih nije jak na lopti i ne zna je povuci naprijed.
Drugi segment koji ide u prilog ovoj prici jeste da mi i protiv jedne Gruzije fakticki igramo sa igracem manje, jer 3 nasa stopera cuvaju jednog njihovog napadaca ili na kraju krajeva, cuvaju jedan drugog. Dok u sredini terena kobstantno imamo covjeka manje.

2. Forsiranje pogresnih igraca.
Od ovih 23 koje on poziva, recimo njih 5-6 nemaju sta da traze u reprezentaciji. Rukavina i S. Mitrović ne bi imali mjesta ni u reprezentaciji Superlige. Stojković/Vulićević i Savić su od Rukavine i Mitrovića bolje opcije, eto koliko su oni losi!
Kao sto sam rekao, ova formacija je sama po sebi promasaj, a onda nas on jos dodatno limitira neznalicama poput ove 2. Igraci poput Lazovića ili Gajića bi bili daleko produktivniji od Rukavine, narocito protiv ekipa kao sto su Gruzija i Moldavija, protiv koje je mali Gaćinović pokazao kako treba da se odigra na toj poziciji.
Nepozivanje Sergeja je u najmanju ruku skandal i dovoljan dokaz i pokazatelj da se Muslin ne moze smatrati nikakvim ozbiljnim strucnjakom. Covjek samim tim potezom sebe diskredituje do te mjere da je postao odvratan velikoj vecini nacije!

3. Losa igra.
Mi ove kvalifikacije nijednu ozbiljnu ekipu nismo nadigrali, da ne pricam zargonski receno "poderali". Sve su to neki srecni bodovi u koheziji sa nestvarnom inspiracijom Tadića u prvoj polovini kvalifikacija. Cim je stala ta osovina Tadić-Kostić, stala je i Srbija! Mitrović ostao odsjecen i neupotrebljiv!
Linije tima su nam totalno nepovezane. Pravimo neke konfuzne i kardinalne greske i to konstantno.

Pojedinci.

1. Tadić.

Decko nas je bukvalno vukao pola kvalifikacija, gdje smo i napravili tu neku prednost i zalihu u odnosu na 3. i 4. na tabeli. Zbog njega se i Mitrović preporodio.

2. Stojković

Koliko je god ne mirisao ovog covjeka, nesumnjivo je bio nas ponajbolji pojedinac tokom citavih kvalifikacija. Vadio nas je iz vnago x puta, tako da je onaj kiks vs Welsana zanemariv.

3. Mitrović

Nakon x godina, centarfor nam je prvi strijelac kvalifikacija. Cak ni Žiga i Pantela nisu bili ni priblizni cifri od 6 golova u onim kvakifikacijama pod Antićem.
Postigao je neke jako bitne golove i pokazao da je kakav god bio, nas najbolji napadac trenutno.
Zadnja izmjena: marconato, dana/u 11 okt 2017, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.