Ne smijem ni pomisliti kakav ce biti za koju sezonu, kad vec sada igra ovako ma 'dobro' nije prava rijec da se opise njegova igra

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
ne budi napaćenlisander je napisao/la: I Kadušića na lijevom beku
ne morate im u svemu biti glasnogovornici, ne kontam što se primate odmahpinoglavi je napisao/la:ne budi napaćenlisander je napisao/la: I Kadušića na lijevom beku
http://www.fullmatchesandshows.com/2016 ... ull-match/Papastathopoulos je napisao/la:Ovako, jedno pitanjce...trenutno ne mogu da pratim tekmu, i zanima me da li se moze negdje skinuti utakmica u nekoj finoj kvaliteti, sto je prije moguce po zavrsetku, i da je skinem i pregledam rahat ? neka mi u PP posalje ako ko zna gdje ce to biti, ako uopste bude...molim vas
hvala unaprijed
King_James je napisao/la:Fenomenalna partija BesicaAli sto mene najvise fascinira koliko je napredovao u pozicioniranju i pas igri
![]()
Veceras nije imao pogresnog pasa, fenomenalno se kretao i normalno odradio svoje u odbrani na vrhunskom nivou... Kakva igracina
Hvala prika moj dobritravnik je napisao/la:http://www.fullmatchesandshows.com/2016 ... ull-match/Papastathopoulos je napisao/la:Ovako, jedno pitanjce...trenutno ne mogu da pratim tekmu, i zanima me da li se moze negdje skinuti utakmica u nekoj finoj kvaliteti, sto je prije moguce po zavrsetku, i da je skinem i pregledam rahat ? neka mi u PP posalje ako ko zna gdje ce to biti, ako uopste bude...molim vas
hvala unaprijed
Sljedeci transfer ce mu i biti tako otprilike kao sto si rekao mozda cak i vise..SiouxLukavac je napisao/la:Čuj vrijednost Bešića na TM samo 5mil eura, ovo mora ići bar 5 puta više, realno.
To je i za očekivati, nadam se što prije novi updejt njegove vrijednosti na TM.Momciluk je napisao/la:Sljedeci transfer ce mu i biti tako otprilike kao sto si rekao mozda cak i vise..SiouxLukavac je napisao/la:Čuj vrijednost Bešića na TM samo 5mil eura, ovo mora ići bar 5 puta više, realno.
Da, Imao je 90 dodira s loptom, 74 dodavanja (najvise na utakmici u obije ekipe- izuzev Yaye, a daleko najvise u svom timu, slijedeci Berry sa 54) uz uspjesnost od 90,5%Pa3ot je napisao/la:moze li se gdje vidjeti individualna statistika besica...zanima me konkretno postotak tacnih pasova...mislim da je iznad 90%
91% tačnoPa3ot je napisao/la:moze li se gdje vidjeti individualna statistika besica...zanima me konkretno postotak tacnih pasova...mislim da je iznad 90%
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 25 gostiju.