Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Huddersfield Town and Wolves have been English champions more times than Spurs.
Prazna na mom stolu, nekad ti si pila
pevaljka je pevala, a ja sam case griza'.
pevaljka je pevala, a ja sam case griza'.
Izgleda da Ozil dobija odmor, selektor ga neće zvati.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Jel ovo zayebancija za Walcotta?Arsenal injuries: 2 weeks away: Oxlade-Chamberlain, Arteta, Ramsey, Ospina, Bellerin.
2 months away: Rosicky, Walcott, Welbeck, Wilshere
A.F.C. Bournemouth!
Jašta je, vraća se 29. novembra
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ovakve vijesti ostavi meni da prenesemrambo16 je napisao/la:Jel ovo zayebancija za Walcotta?Arsenal injuries: 2 weeks away: Oxlade-Chamberlain, Arteta, Ramsey, Ospina, Bellerin.
2 months away: Rosicky, Walcott, Welbeck, Wilshere
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Koliko znam, njegova je ozljeda ozbiljnija od Chamberlainove i vraca se u decembru.topnik1 je napisao/la:Jašta je, vraća se 29. novembra
Čudi me da nisi prenio do sadanell je napisao/la:Ovakve vijesti ostavi meni da prenesem
Yebeno je ako je duže povrijeđen
Ne zbog neke njegove prevelike klase,već zbog protoka lopte u napadu s njim.
A.F.C. Bournemouth!
Artetitis je napisao/la:Koliko znam, njegova je ozljeda ozbiljnija od Chamberlainove i vraca se u decembru.topnik1 je napisao/la:Jašta je, vraća se 29. novembra
Tako piše na physioroom
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Već sada možemo konstatovati da će to biti rutinski odrađeno.Laurent Koscielny should be fit in time for the North London Derby. [Guardian]
A.F.C. Bournemouth!
topnik1 je napisao/la:
Sto jes', jes'
Ko nije glasao, odmah da je obavio svoju duznost Arsenal Ankete
[youtube][/youtube]
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
** TEAM NEWS: Bellerin out, Koscielny a possiblity
Read more at http://www.arsenal.com/pressconference# ... 09IiQJs.99
Read more at http://www.arsenal.com/pressconference# ... 09IiQJs.99
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Olivier Giroud has scored a goal every 88.5 minutes, more often than any other Premier League player this season.
A.F.C. Bournemouth!
A tek kad se na to doda činjenica da u prosjeku samo 2.8 puta šutne na gol po utakmici
.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Neka se jave ovi sto nisu za zadnju opciju glasali. Da znam s kim da ne komuniciram.Murga je napisao/la:topnik1 je napisao/la:
Sto jes', jes'
Ko nije glasao, odmah da je obavio svoju duznost Arsenal Ankete
[youtube][/youtube]
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
S ovim Arsenalom nikad ne znaš na cemu si ali sigurno da se ocekuje maksimalno ozbiljan pristup i angažman u svakoj utakmici pogotovo ako uzmemo u obzir da smo vec ispali iz miki maus kupa,.
Ovo kontra Baje sad onako ohladjeno i racionalno posmatrajuci je samo zaslužen poraz i ništa više od toga,dosta faktora je utjecalo na igru Arsenala i realno teško je bilo suprostaviti se "napaljenim" domacinima koji su trenutno vjerovatno najjaca ekipa na svijetu,.Naravno,ono što ipak smeta je tipicni Arsenalov poraz uz kojeg ide ta nemoc na terenu i nedostatak volje za nekim popravnim dojmom i ako smo nešto kao i igrali u drugom poluvremenu..
Ako u porazu ima nešto dobro onda je to što priliku za popravni imamo kontra gradskih rivali i ova petica u Mjunicu bi trebala biti samo dodatni motiv da se stvari vrate na pobjednicki kolosjek,.
Vjerujem da je ova ekipa sposobna osvojiti ligu ali ako povrede nastave stizati u ovom ritmu bojim se da ce i ova sezona ostati nedorecena zbog manjka širine u rosteru,.
Ovo kontra Baje sad onako ohladjeno i racionalno posmatrajuci je samo zaslužen poraz i ništa više od toga,dosta faktora je utjecalo na igru Arsenala i realno teško je bilo suprostaviti se "napaljenim" domacinima koji su trenutno vjerovatno najjaca ekipa na svijetu,.Naravno,ono što ipak smeta je tipicni Arsenalov poraz uz kojeg ide ta nemoc na terenu i nedostatak volje za nekim popravnim dojmom i ako smo nešto kao i igrali u drugom poluvremenu..
Ako u porazu ima nešto dobro onda je to što priliku za popravni imamo kontra gradskih rivali i ova petica u Mjunicu bi trebala biti samo dodatni motiv da se stvari vrate na pobjednicki kolosjek,.
Vjerujem da je ova ekipa sposobna osvojiti ligu ali ako povrede nastave stizati u ovom ritmu bojim se da ce i ova sezona ostati nedorecena zbog manjka širine u rosteru,.
Ramsey

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
To im indirektno poručuješ da gledaš ovotopnik1 je napisao/la:Murga je napisao/la:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Robert Pires kaže da je njegov najbolji tim Arsenala:
Seaman
Lauren, Adams, Koscielny, Cole
Cazorla, Coquelin, Vieira, Sanchez
Bergkamp, Henry
Lehmann, Keown, Gilberto, Wiltord, Ozil, Giroud, Pires
Zaboravio Campbella?
Seaman
Lauren, Adams, Koscielny, Cole
Cazorla, Coquelin, Vieira, Sanchez
Bergkamp, Henry
Lehmann, Keown, Gilberto, Wiltord, Ozil, Giroud, Pires
Zaboravio Campbella?
Zadnja izmjena: Artetitis, dana/u 07 nov 2015, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG i 1 gost.