Sredicemo da nas sudije zayebu i ove godinePantelija je napisao/la:"Shvatite, igramo pošteno. I ako pojačamo ekipu, i drugi će. Samo što će svi osim nas nastaviti raditi sa sudijama, udruživati se protiv nas shodno interesima, baš kao i ove godine."
Da gospodo, ovo je napisao navijač zljzcara
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- escobarpablo
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
U pripremi svake utakmice obavezno štivo bi bio jedan odlomak iz naše prebogate istorije, u skladu sa svakom utakmicom naći i pripremiti jedan prigodan tekst a da se ne lažemo meni suze krenu kad pročitam, da smo skupljali lovu na razne načine da kupimo loptu ili kako su naše plave dame vezle naš grb da bi ličili na fudbalsku ekipu, ima tu mnogo mnogo detalja. Neka sadašnji igrači nauče nešto o našoj svjetloj istoriji i neka im bude jasno koliko se suza, znoja i krvi prolilo da bi oni obukli taj sveti dres i istrčali pred najbolje navijače na planeti, to neka im bude motivacija i da budu svjesni da se mora ostaviti srce na terenu iznova i iznova i svaki put jer to je Željo nema tu prosječnosti ili jesi ili nisi, ne smije se desiti da lutaš mislima kad si na terenu već moraš biti fokusiran na igru, protivnika i težiti uvijek da budeš bolji nego prošli put, nema stajanja ideš jako dok ne nokautiraš protivnika nema tu filozofije i hoću neću!

Čekaj, jel ima filozofije il nema, totalno me zbuni.
Volim kad KRETENI 1921 ™ počnu patetisat
Volim kad KRETENI 1921 ™ počnu patetisat
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Svaki Tuzlak bi navijao za Zelju da nas prvi gotivi ili ovaj drugi da nas je gotivio.Penaltiky je napisao/la:Kad se navijači Želje rugaju navijačima Slobode za nevinost, je ko kad imaš 15 godina a mentalno zaostali babin sin se **** da **** krezube romske kurve ispod petlje.
Vidi se da im je Šešelj najistaknutiji navijač a i Dobrica Ćosić bi bio ponosan.Pantelija je napisao/la:"Shvatite, igramo pošteno. I ako pojačamo ekipu, i drugi će. Samo što će svi osim nas nastaviti raditi sa sudijama, udruživati se protiv nas shodno interesima, baš kao i ove godine."
Da gospodo, ovo je napisao navijač zljzcara
Zadnja izmjena: Eisenbahner1921, dana/u 04 jun 2017, 09:41, ukupno mijenjano 1 put.
Životni saputnik! 1921
Kako to misliš da vas gotive?Eisenbahner1921 je napisao/la: Svaki Tuzlak bi navijao za Zelju da nas njih dvojica gotive.
"Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utješimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bijedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid ljubavi prema Želju i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.”
- Evolution87
- Kontakt:
al kad se ovog sjetimLakoste je napisao/la:U pripremi svake utakmice obavezno štivo bi bio jedan odlomak iz naše prebogate istorije, u skladu sa svakom utakmicom naći i pripremiti jedan prigodan tekst a da se ne lažemo meni suze krenu kad pročitam, da smo skupljali lovu na razne načine da kupimo loptu ili kako su naše plave dame vezle naš grb da bi ličili na fudbalsku ekipu, ima tu mnogo mnogo detalja. Neka sadašnji igrači nauče nešto o našoj svjetloj istoriji i neka im bude jasno koliko se suza, znoja i krvi prolilo da bi oni obukli taj sveti dres i istrčali pred najbolje navijače na planeti, to neka im bude motivacija i da budu svjesni da se mora ostaviti srce na terenu iznova i iznova i svaki put jer to je Željo nema tu prosječnosti ili jesi ili nisi, ne smije se desiti da lutaš mislima kad si na terenu već moraš biti fokusiran na igru, protivnika i težiti uvijek da budeš bolji nego prošli put, nema stajanja ideš jako dok ne nokautiraš protivnika nema tu filozofije i hoću neću!
kao mi imamo YNWASinoc sam ko curica plakao u snu i moram podijelit pricu sa vama.
Naime, gostuje liverpool na grbavici i tu su njihovi navijaci, istok zavrsen, pun stadion. Ide grbavica prije nego sto izadju igraci na teren i citav stadion se ori.
Poslije glavnog dijela ide tisina i navijaci liverpoola nam dali standing ovation, kao mi imamo YNWA ali ovo je nesto posebno.
Placem ja, place raja oko mene, srce ko katedrala. Eto valjda ce se nekad i to ostvariti.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Penaltiky je napisao/la:Jel im Ljuba Aličić pjevo YNWA?

Naravno
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Jedan igrac, jedan klub

- escobarpablo
- Kontakt:
Mi imamo YNWA ali ovo je nešto posebno
hahahahahahhahaha
hahahahahahhahaha
FK Sarajevo 1946
evo mi suze krenuleescobarpablo je napisao/la:Mi imamo YNWA ali ovo je nešto posebno
hahahahahahhahaha
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ne može babuka u Metropolis svakakav. Joj vidi se da je ona prava Zvornička seljačina sa mjestom prebivališta u SH.SlevinKelevra je napisao/la:Jedan igrac, jedan klub![]()
- escobarpablo
- Kontakt:
Tako i ovi iz porezne kad su bili u inspekciji,kazu mi smo vidjeli da je neko duzan, ali ovo je nešto posebno.Pantelija je napisao/la:evo mi suze krenuleescobarpablo je napisao/la:Mi imamo YNWA ali ovo je nešto posebno
hahahahahahhahaha
FK Sarajevo 1946
- MocMahale444
Pozzz za bracu s teme, isto tako za neke fujjjjj. Kofole sve ninje a oni mufloni mutanti. Znaju oni koji su. Cujemo se za par dana pozzz.
koji odaziv brace za sportska desavanja
i 4 nesretnika
koje cu prozivati 24-7.
Ugasio si pp druze helco.
koji odaziv brace za sportska desavanja
Ugasio si pp druze helco.
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 04 jun 2017, 12:09, ukupno mijenjano 3 puta.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Pa bem ga ti reče da čekamoMocMahale444 je napisao/la:Slazem se, cekati iduci put.Evolution87 je napisao/la:alejkumu selam ahbabu moj. Mescini da smo slabi veceras za napad![]()
Luccia Reyes
Janeth Rubio.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Željezničar uputio čestitke GOŠK-u i Borcu

Pa GOŠK i oni imaju istu plavu filozofiju.Sarajlijica1946 je napisao/la:Željezničar uputio čestitke GOŠK-u i Borcu
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Srusit ce savez ova koalicija.Penaltiky je napisao/la:Pa GOŠK i oni imaju istu plavu filozofiju.Sarajlijica1946 je napisao/la:Željezničar uputio čestitke GOŠK-u i Borcu
Evo svi se tresemo od smijeha, zaista imaš genijalan smisao za humor.Sarajlijica1946 je napisao/la:Željezničar uputio čestitke GOŠK-u i Borcu
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ko ti je kriv sto si nervozan.Virtu4l je napisao/la:Evo svi se tresemo od smijeha, zaista imaš genijalan smisao za humor.Sarajlijica1946 je napisao/la:Željezničar uputio čestitke GOŠK-u i Borcu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.