Ma vidjelo se da sa Cazorlom nesto nije OK. Jbte drzava lik isto mrtav
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Turcin je trenutno najbolji igrac lige. 
A.F.C. Bournemouth!
Reko je nikad više neće mješatiGreivis je napisao/la:Anele sta si Santiu uradio?
Trebalo se ovo uzeti, ali nema veze. Giroud je bio dobar i trudio se ali nije htjela uci.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Pa City je prvi, kako to ?rambo16 je napisao/la:Turcin je trenutno najbolji igrac lige.
Iskreno nisam ni ocekivo vise. Ja sam zadovoljan, samo da nam se vrate igraci zdravi poslije pauze.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Gledam Sevilla protiv Reala tri udarca u okvir gola i tri gola.
Tako se uzimaju veliki klubovi.
Inace, Giroud nikad nije bio bolji nego u ovih posljednjih godinu dana.
Njegov maksimum. Daje covjek onoliko koliko moze. Nije on kriv sto ne zna puno bolje i ne moze se reci da se ne trudi.
Njegov maksimum. Daje covjek onoliko koliko moze. Nije on kriv sto ne zna puno bolje i ne moze se reci da se ne trudi.
SamoZeljo je napisao/la:Gledam Sevilla protiv Reala tri udarca u okvir gola i tri gola.
NIčiji maksimum nije da promašiš gol sa 3 metra glavom, a ima najjaču igru glavom na ostrvu.
Vidi se da ti je mišljenje o njemu na fazon omaložavanja, al nisi u pravu.
I ja, kakvi veliki klubovi ? Kiksnuli smo protiv male ekipe, nedopustivo.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ne izvlaci mi rijeci. Njegov maksimum je ovo u zadnjih godinu dana sto pokazuje, pa mu je to godina koja je i najbolja u Arsenalu. (sto sam i rekao ako procitas cijeli komentar)
Eto, iznenadio nas sto je fulio tolike zicere?
Mene vise iznenadi kad zabije nego kad profuli. (da budem iskren)
Njegov maksimum je prosjek, to je cinjenica.
I ne omalovazavam ga. Od samog pocetka pokazuje da nije za Arsenala a godine lete.
Ono koliko je placen opravdava, vise od toga ne. Placen je 10-15 miliona, toliko i dan danas vrijedi. Znaci, lik iz sebe izvlaci maksimum i nije kriv sto se nasao u Arsenalu.
P.S. nisam mislio da je Tottenham veliki klub, mozda je tako ispalo ali ne, ne mislim to ali igra taj derbi sa Arsenalom pa sam se mozda i pogresno izrazio, uglavnom da ne mislim da su oni velik klub. Jedva i Arsenal spada u tu kategoriju.
Eto, iznenadio nas sto je fulio tolike zicere?
Mene vise iznenadi kad zabije nego kad profuli. (da budem iskren)
Njegov maksimum je prosjek, to je cinjenica.
I ne omalovazavam ga. Od samog pocetka pokazuje da nije za Arsenala a godine lete.
Ono koliko je placen opravdava, vise od toga ne. Placen je 10-15 miliona, toliko i dan danas vrijedi. Znaci, lik iz sebe izvlaci maksimum i nije kriv sto se nasao u Arsenalu.
P.S. nisam mislio da je Tottenham veliki klub, mozda je tako ispalo ali ne, ne mislim to ali igra taj derbi sa Arsenalom pa sam se mozda i pogresno izrazio, uglavnom da ne mislim da su oni velik klub. Jedva i Arsenal spada u tu kategoriju.
Zadnja izmjena: SamoZeljo, dana/u 08 nov 2015, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ima najjacu igru glavom na ostrvu a treba mus to zicera da tom glupavom glavom nesto ubaci, ocekujem da u svom stilu panj udje kao i prosle godine poslije izdrkavanja na nekoliko golova zaredom u seriju bez pogotdka koji mjesec dva. Koliko jos promasaja treba da neki svate da se sa ovakvim klocem u napadu titula ne moze osvojiti, steta Ozilovih asistencija da ih upropastava ovakav nesposobnjakovic.
Slazem se drvo Panjoud i jeste na vrhuncu svoje igre ovo je najbolje sto on moze, zabije par kola, sezonu zavrsi sa nesto vise od desetak pogodaka u ligi i to je to.
Slazem se drvo Panjoud i jeste na vrhuncu svoje igre ovo je najbolje sto on moze, zabije par kola, sezonu zavrsi sa nesto vise od desetak pogodaka u ligi i to je to.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
@SamoZeljo da te ne citiram dugi ti post. POenta je da se nikakvim maksimumom ne moze opravdati onaj promasaj danas sa 3 metra glavom. Znaci nebitno ko si šta si, ono mora biti gol.
Žiru je danas podbacio, bez obzira kakav on igrač bio jer je promašio zicer. Da mi sad gledamo njegovu igru u sklopu tima pa da kažemo, ok to je njegov limit, ne može čovjek više od toga, al to nije stvar. Nedopustivo je promašio što se mene tiče.
Mrzim kikseve protiv ove gamadi
Žiru je danas podbacio, bez obzira kakav on igrač bio jer je promašio zicer. Da mi sad gledamo njegovu igru u sklopu tima pa da kažemo, ok to je njegov limit, ne može čovjek više od toga, al to nije stvar. Nedopustivo je promašio što se mene tiče.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
i tako voajerova prćija očerupala kokoši do jaja
wc stoper i wc napadač dokazali klasu,onaj debuchy propao kao kauč,čudim se samo da ne gurne chambersa koji teško da može biti lošiji od debuchya bez obzira na krimalnu brzinu chambersa
još jedna vrhunska procjena kod kupovine, u izboru između debuchya i auriera
Da je kupljen Aurier sad ne bi gledao Bellerina prćijašu.Seaman je napisao/la:i tako voajerova prćija očerupala kokoši do jajawc stoper i wc napadač dokazali klasu,onaj debuchy propao kao kauč,čudim se samo da ne gurne chambersa koji teško da može biti lošiji od debuchya bez obzira na krimalnu brzinu chambersa
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Aurier
Pa taj tupan je izbacio Obalu Slonovače sa SP.
Murinjoljupci se razumiju u desne bekove k'o i njihov idol.
topnik1 je napisao/la:Da je kupljen Aurier sad ne bi gledao Bellerina prćijašu.Seaman je napisao/la:i tako voajerova prćija očerupala kokoši do jajawc stoper i wc napadač dokazali klasu,onaj debuchy propao kao kauč,čudim se samo da ne gurne chambersa koji teško da može biti lošiji od debuchya bez obzira na krimalnu brzinu chambersa
kibidabi
Artetitis je napisao/la:AurierPa taj tupan je izbacio Obalu Slonovače sa SP.
trenutno svemirski brod za debuchya,a da ne kažem kolko godina mlađi
Mogu te obavijestiti da je portugalski šibicar trenutno 15 bodova iza Arsenala i da ima najgoru odbranu naslova u historiji Premiershipa. Toliko o tome koga je vrijeme pregazilo, ko je prošlost, a ko budućnost.
Artetitis je napisao/la:Mogu te obavijestiti da je portugalski šibicar trenutno 15 bodova iza Arsenala i da ima najgoru odbranu naslova u historiji Premiershipa. Toliko o tome koga je vrijeme pregazilo, ko je prošlost, a ko budućnost.
da i je 30 bodova,mourinho je 2 klase iznad francuskog blefera,kao da će voajer osvojiti titulu
-15. Obuci se dobro ili zagrli svog toplog BBBrata da vam bude toplije.Seaman je napisao/la:da i je 30 bodova,mourinho je 2 klase iznad francuskog blefera,kao da će voajer osvojiti tituluto je bajka za djecu u koju vjeruju samo naivni
Artetitis je napisao/la:-15. Obuci se dobro ili zagrli svog toplog BBBrata da vam bude toplije.Seaman je napisao/la:da i je 30 bodova,mourinho je 2 klase iznad francuskog blefera,kao da će voajer osvojiti tituluto je bajka za djecu u koju vjeruju samo naivni
našem omiljenom stručnjaku netreba više od 10 godina da bi ponovo primirisao tituli
Pa bas to i jeste njegov maksimum, da od 100 sansi zabije 20.topnik1 je napisao/la:@SamoZeljo da te ne citiram dugi ti post. POenta je da se nikakvim maksimumom ne moze opravdati onaj promasaj danas sa 3 metra glavom. Znaci nebitno ko si šta si, ono mora biti gol.
To sto jednu tekmu profuli 5 prilika a drugu zabije iz dvije ne znaci da je njegov maksimum da bas svaku tekmu zabije jedan gol iz dvije prilike. Isto tako ne znaci da svaku priliku profuli.
Ne mozes njegov maksimum gledati po jednoj dobroj utakmici. Cak je i period od pola godine ili godinu mozda premalo da se neko etiketira kao kloc ili WC klasa, ali ovo sto on radi vec godinama se moze nazvati PROSJEKOM i nista vise. To je njegov maksimum, pogotovo ova zadnja godina koja mu je ujedno i najbolja od kako je dosao. Bolju godinu nije imao.
To sto je imao boljih tekmi (a i gorih) ne mijenja stvar.
Znaci, rekao sam da ova tekma nije njegov maksimum, nego ova godina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.