Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

IlCapitano
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la IlCapitano » 13 jul 2017, 15:44

JuventinoVero je napisao/la:Imamo najbolju upravu, imamo najbolje igrače a ne možemo nikoga bitnog zadržati, tj ko nije pitao marrotu za igrača nije ga mi kupio, nismo selling club samo eto igrači sami žele da idu..

Toliko je kontradiktornosti u vašim izjavama koji se prema upravi ponašate kao da su bezgrešna bića da ste slijepi na njihove pogreške.

Samo cu reći da je svaka cijena ispod 60mill **** katastrofa.

Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
Imamo najbolju upravu.
Imamo ponajbolje igrače.
Naravno da možemo zadržati. Zadržani su Vidal i Pogba godinama prije nego su uvjeti postali nadrealni. Prošle godine Leo. Prošle godine odbijena ponuda za Dybalu. Odbijena sad za Sandra. Odbijena nakon one prve sezone sa Conteom za Marchisia. Chiellini (kad već porediš sa Ramosom on je naš Ramos, ne Bonucci) je sam više puta govorio da je bilo ponuda i da nije htio ići. Itd itd...

Uprava nije bezgrešna nego odlična. Greške su svedene na minimum, a jedini koji su slijepi su ovi što svako ljeto cmizdre, iz svakog ljeta Juventus izađe jači, kasnije ih prozoveš za cmizdrenje, odgovaraju sa "Ko je mogao znati..."

Samo naprijed :zviz:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Pogba

Post Postao/la Pogba » 13 jul 2017, 15:44

Mig_Mig je napisao/la:Caldara starter, jedva cekam :)
Naredne godine.

Jedino ako Marotta nije kod Orsolinia dogovorio da Caldara sada dođe, u što sumnjam. Ovako bi se otvorilo mjesto Medhiu i Ruganiu što je po meni ok jer ne zaslužuju klupu, a ko zna, Manolas ili De Vrij su dostupni.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 13 jul 2017, 16:20

Stones 50, Skriniar 30 milioni, Bonucci 40 :zviz:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 13 jul 2017, 16:21

Andrej sine dragi, 30 godina je covjeku. I ako potpise za Milan za te pare postao bi najskuplji 30-godisnjak u historiji.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 13 jul 2017, 16:25

Realno zadnji voz da uzmes pare.
A te pare ce nam dovest mladog Bernadeskija.
Cinjenica da Bonucciu ne smeta sto nece igrat LP govori o stanju ambicija kod njega.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 13 jul 2017, 16:29

30 godina, posvađao se minimum sa Allegrijem, moguće i sa nekim saigračima, zbog sina neće da napušta Italiju. Rađe bi ga prodao Milanu koji neće biti nikakva prijetnja nego Conteu ili nekom drugom ko nam može pomrsiti račune u Evropi.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 13 jul 2017, 16:32

IlCapitano je napisao/la:30 godina, posvađao se minimum sa Allegrijem, moguće i sa nekim saigračima, zbog sina neće da napušta Italiju. Rađe bi ga prodao Milanu koji neće biti nikakva prijetnja nego Conteu ili nekom drugom ko nam može pomrsiti račune u Evropi.
Apsolutno. Dodaj da ae posvadjao sa Dybalom, koji je sve i sve ovom Juventusu i ides Leo iz Torina. @pogba, ako ode leo, ne preoataje nam nista drugo vec da odmah Caldara sleti u Torino.
Max Allegri

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 13 jul 2017, 16:37

Kad bi vratili Caldaru...cak bi dobili i bolju odbranu nego prije.Vidjeli ste kako momak cuva Higuaina u gostima kad smo igrali.
Al vidjecemo.Mozda Juve vec ima neku zamjenu osim Caldare.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 jul 2017, 16:42

Nije to do toga jel on treba ici vec se klub upusta u spekulacije sa svakom zivom ekipom. Zgade ti sve. Sutra ce nekom pasti na pamet da hoce Dybalu i ovi ce reci nasi moze licitirajte. Isto kao da smo Sevilla, a ne Juventus svaki rok najbolji igraci na izlogu bez obzira bila dobra cijena za njih ili ne..

Ako su sa svima u dobrim odnosima i prodaje im se sto nikada ne uvale nekog ko nije u trendu, samo znaju dati top igraca za 30-40 mil, a nekog ko vrijedi 10-15 ne mogu ni za 2 prodati.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 13 jul 2017, 16:45, ukupno mijenjano 2 puta.

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 13 jul 2017, 16:42

Caldara je totalno suprotan tip Leu, dosta koncentrisan i prejak u duelu, ali s loptom zna jako malo.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 13 jul 2017, 16:42

Nek ide,ali mogli su vise da uzmu
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 13 jul 2017, 16:43

Sissoko je napisao/la:Kad bi vratili Caldaru...cak bi dobili i bolju odbranu nego prije.Vidjeli ste kako momak cuva Higuaina u gostima kad smo igrali.
Bez zezanja, momak je statisticki bio bolji igrac od Lea prosle sezone. Ne mou sad da trazim poredjenje znam na prvu da je zabio sest golova, imao slican procenat tacnih dodavanja, presjecenih lopti vise itd. Kad imas ovakvog igraca u najavi zasto se buniti na prodaju Lea? @gigi pogledaj statistiku, vidjet ces da govori sve suprotno od toga sto ti pricaa. Jos cu ti reci, pogledaj utakmicu Napoli-Atalanta 2 gola njegova i vidjet ces kakav je tip.
Max Allegri

Feldmarschall
Kontakt:

Post Postao/la Feldmarschall » 13 jul 2017, 16:47

Pogba je napisao/la:
Planira li se lova od Bonuccija preusmjeriti u dovođenje krila, konkretno Bernardeschija? Tu su negdje cifre koliko sam upratio. S njim bi bila kompletirana ofanzivna linija za 4-2-3-1 koju Allegri priželjkuje. Šta je sa veznjacima, je li moguće da će Juve ostati na postojećim opcijama?

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 13 jul 2017, 16:48

Mig_Mig je napisao/la:
Sissoko je napisao/la:Kad bi vratili Caldaru...cak bi dobili i bolju odbranu nego prije.Vidjeli ste kako momak cuva Higuaina u gostima kad smo igrali.
Bez zezanja, momak je statisticki bio bolji igrac od Lea prosle sezone. Ne mou sad da trazim poredjenje znam na prvu da je zabio sest golova, imao slican procenat tacnih dodavanja, presjecenih lopti vise itd. Kad imas ovakvog igraca u najavi zasto se buniti na prodaju Lea? @gigi pogledaj statistiku, vidjet ces da govori sve suprotno od toga sto ti pricaa. Jos cu ti reci, pogledaj utakmicu Napoli-Atalanta 2 gola njegova i vidjet ces kakav je tip.
Znam.Gledao protiv Napolija.Znam da je momak kamaru golova za stopera, dao.Nadam se da ce Atalanta popustit do kraja ljeta.

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 13 jul 2017, 16:49

Feldmarschall je napisao/la:
Pogba je napisao/la:
Planira li se lova od Bonuccija preusmjeriti u dovođenje krila, konkretno Bernardeschija? Tu su negdje cifre koliko sam upratio. S njim bi bila kompletirana ofanzivna linija za 4-2-3-1 koju Allegri priželjkuje. Šta je sa veznjacima, je li moguće da će Juve ostati na postojećim opcijama?
Sta fali druze Pjanicu i Khediri kao tandemu, na klupi Bentancur, Marcha i jedan od trojice Lemina/Sturaro/Rincon? Mi igramo s 2 vezna igraca, na trzistu nema nista bolje od Khedire i Pjanica, a da dajemo 40 miliona za neku rezervu, nema smisla.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 13 jul 2017, 16:52

BuffonGigi je napisao/la:Andrej sine dragi, 30 godina je covjeku. I ako potpise za Milan za te pare postao bi najskuplji 30-godisnjak u historiji.
Cannavaro **** je bio sa 33 najbolji stoper sveta i osvojac zlatnu loptu,najbolji na SPu 2006. Ok mozda Leo zeli ici i zato ga nasi zele prodati, ali mogli su za vise para.
Inace slazem se da Napad osvaja trofeje(LP) sto kod nas je slucaj da imam najbolju odbranu godinama ali nemamo napad koji moze da nas usreci sa **** Liga Prvaka koju sanjamo vec ni sami ne znamo od kad

Pogba

Re: RE: Re: Juventus FC

Post Postao/la Pogba » 13 jul 2017, 16:56

Feldmarschall je napisao/la:
Pogba je napisao/la:
Mislim da se ima novca za Bernu neovisno od Bonnucia, ipak Juve strasno posluje zadnjih godina. Dovest ce se on. Cak se spominje Pjaca u dealu sto, opet, ne bih volio, samo ako je posudba. Mada ne vidim poentu jer do Novembra ga nema.

Veza je komplikovana, akcenat je bio bas na krilima, najcesca imena su Matuidi i N'zonzi. Ne vjerujem da ce se dovesti neko ko bi izbacio Samia npr. iz prve postave, a i trazi se taj neki profil snagatora, ali i onoga ko umije lopte, je li. Mislim da je tanak izbor tu, a i nije stavljeno kao prioritet sto se meni konkretno ne svidja. Mislim da fali jedan kvalitet tu. Mali Bentancur je tu, ali je njegov kvalitet za sada nepoznat.

Ono sto je bio plan su 2 krila, veznjak, desni bek i golman i to ce izgleda i biti tako. Prodaja Lea je neplanirana i ne vjerujem da ce mu traziti zamjenu, a ako to bude slucaj, tu su Manolas ili De Vrij iz Serie A koji bi bili opcije ili da se Atalanta nagovori da pusti Caldaru godinu prije.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 13 jul 2017, 16:59

Andrej je napisao/la:
BuffonGigi je napisao/la:Andrej sine dragi, 30 godina je covjeku. I ako potpise za Milan za te pare postao bi najskuplji 30-godisnjak u historiji.
Cannavaro **** je bio sa 33 najbolji stoper sveta i osvojac zlatnu loptu,najbolji na SPu 2006. Ok mozda Leo zeli ici i zato ga nasi zele prodati, ali mogli su za vise para.
Inace slazem se da Napad osvaja trofeje(LP) sto kod nas je slucaj da imam najbolju odbranu godinama ali nemamo napad koji moze da nas usreci sa **** Liga Prvaka koju sanjamo vec ni sami ne znamo od kad
Andrej, blasfemija je stavljat Cannavara i Bonuccia u istu recenicu.
Daj ba, kao da nisi pratio Leonarda sve ove godine.
Da ne bi igre sa 3 stopera nikad ne bi postao ovako dobar stoper.

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 13 jul 2017, 17:02

Sissoko je napisao/la:
Andrej je napisao/la:
Andrej, blasfemija je stavljat Cannavara i Bonuccia u istu recenicu.
Daj ba, kao da nisi pratio Leonarda sve ove godine.
Da ne bi igre sa 3 stopera nikad ne bi postao ovako dobar stoper.
1000% tacno.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 13 jul 2017, 17:03

Napisano je na desetine komentare na temu Bonuccia i samo par pozitivnih. Za većinu odjednom je star, nema ambicija, nikad nije ni bio toliko dobar i šta već ne. Tek poneki pozitivan i objektivan komentar. A i dalje postoji opcija da će Leonardo ostati i onda te komentare valja provariti, doduše prema pisanjima medija sve je izvjesniji rastanak Juventusa i Lea, čak su ga neki navijači upitali o tome da li ostaje, gdje je on samo ljutiti okrenuo glavu i otisao.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.