Ma kakav doček dosta im je premija.Sa dočekom bi samo pogoršali sve,treba sad opet spustit loptu na zemlju.georgiev je napisao/la:je li ima docek kakav?
Pritisak je ogroman na igračima i stručnom štabu
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ma kakav doček dosta im je premija.Sa dočekom bi samo pogoršali sve,treba sad opet spustit loptu na zemlju.georgiev je napisao/la:je li ima docek kakav?
nema potrebe za docekom, neka ih u miru, neka ne polete poslije pobjedegeorgiev je napisao/la:je li ima docek kakav?
Opari se ja po drugi put na ovom kupuNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ipak imam neki osjecaj da ce biti 0:3 za nas. Na kontre uzeti.
Igrajte da Sloboda dobija oba poluvremena, do sad nisam nikad pogrijesio
Za sad 11.7 KM kvota
. . .iz kojeg si ti dijela gradascooty11 je napisao/la:Sad bi ti da izvines ebao ma..., pa kako vas nije stid 30 puta ste se valjali po terenu, ekipa kakva je Sloboda (profesionalci) ono sebi ne bi smjeli dopustiti, a onaj golman, najveci retard kojeg sam ja u zivotu vidio, od 3 minute zadrzaje vrijeme, sramota...slana_krv je napisao/la:Fakat smo jaki, pobjediti zelju i sudiju na grbavici je vise nego za cestitku, ali sudrzat cu se jer ima i revans.
Svi su igrali dobro, ipak bih izdvojio Veselinovica, po meni igrac utakmice.
Svaka cast
Face TV pokazao se kao lokalno amaterska elevizija..
Kako si dobio kad je prvo poluvrijeme 0:1 a drugo 1:1 ?NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Opari se ja po drugi put na ovom kupuNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ipak imam neki osjecaj da ce biti 0:3 za nas. Na kontre uzeti.
Za sad 11.7 KM kvota
Zayebo se malos4mke1987 je napisao/la:Kako si dobio kad je prvo poluvrijeme 0:1 a drugo 1:1 ?NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Opari se ja po drugi put na ovom kupuNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ipak imam neki osjecaj da ce biti 0:3 za nas. Na kontre uzeti.
Za sad 11.7 KM kvota
Todorovic i Prses to objaveTZ075 je napisao/la:nije valjda da sad nije grmilo u slacionici u najsladoj pobjedi dajte baaa
I ne treba grmiti, imamo bitniju utakmicu za vikend a ima i uzvrat. Grmila je protiv Sarajeva cijela Tuzla pa nas Zeljo na zemlju spustio. Bit ce vremena da grmi ne brini. I jos nesto PERICA IVETICTZ075 je napisao/la:nije valjda da sad nije grmilo u slacionici u najsladoj pobjedi dajte baaa
Kako mislis da stignu do pola 11 kada su tek sjeli da veceraju prije 20 minuta na Kulin dvoru?TZ075 je napisao/la:evo azmir zaustavio fukare docek u pola 11 vcrs na tusnju svi na tusanjjj!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.