Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Bivsa 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ja i zaboravio da je i ova moja za mene bivšaOtelo je napisao/la:Bivsa

Ja te volim, volim Željo..
- BeyKopites
- Kontakt:
Bravo Hendo zvijeri

Zadnja izmjena: BeyKopites, dana/u 30 mar 2014, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Poceo pusiti zbog njegio10 je napisao/la:Ja i zaboravio da je i ova moja za mene bivšaOtelo je napisao/la:Bivsa

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Aferim momcine.
Hvala ti Generale
Hvala ti Generale

Ima li potrebe da se stavlja tabela? Nadam se da WH sutra dobija Sunderland i da tako osiguraju sebi mjesto i sljedece sezone u PL te bi odmah nama trebalo biti lakse protiv njih igrati. Ali nema laganih utakmica do kraja. Svi su danas odigrali dobro ali moram izdvojiti Sterlinga. Kakvo krilo smo dobili u njemu

Since January 28 Liverpool have played the teams placed 4th, 5th, 6th, 7th and 8th and won all five games with an aggregate score of 19-1.

Zadnja izmjena: nerkolfc, dana/u 30 mar 2014, 18:58, ukupno mijenjano 1 put.
Pocet ces kad te zaebe opetgio10 je napisao/la:Ja prestao zbog ove![]()
KONAČNO NA VRHUUUUUUUUUUUUU

Prije tekme:

Poslije tekme :

- RodgersBOSS
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Otelo je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
Noćas im je svima turbulentno.

Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
88 postignutih golova do sada

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Odlicna partija, stvarno su svi odigrali fenomenalno. Flanagan me ponovo odusevio, prije svega onim startom nad Soldadom i mirnocom kada su oni vrsili pritisak a on prenio loptu do Coutinha nakon cega je postignut pogodak.
Strasna atmosfera, ne sjecam se kada je zadnji puta Anfield ovako gorio.. Svi smo u transu, idemo dalje idemo po iducu pobjedu!!
YNWA
Strasna atmosfera, ne sjecam se kada je zadnji puta Anfield ovako gorio.. Svi smo u transu, idemo dalje idemo po iducu pobjedu!!
YNWA

Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Rodgers nije pravi covjek za Liverpool.
RODGERS OUTmcmanaman je napisao/la:

- Carragher23
- Kontakt:
odlicno odlicno niz se nastavlja svaka cast momcima koji ostavljaju srce na terenu i naravno generalu Brendanu Rodgersu samo tako nastavite momci veoma mi je drago sto Coutinho polako dize svoju formu mogao bi nam biti od velike pomoci u ovoj ludoj zavrsnici prvenstva YNWA
LIVERPOOL FC
Osma u nizu

“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ja mislim da je vrijeme da i Sakho konacno dobije malo priliku. A bolja prilika od West Ham-a nije mogla biti posto oni igraju onaj otocki nogomet i potrebna nam je ta cvrstina u zadnjoj liniji.
Mislim, valja zaustavit Carroll-a

Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Bila bi glupost mijenjati zadnju liniju nakon ovakvog nizamoj uzor-S.G je napisao/la:Ja mislim da je vrijeme da i Sakho konacno dobije malo priliku. A bolja prilika od West Ham-a nije mogla biti posto oni igraju onaj otocki nogomet i potrebna nam je ta cvrstina u zadnjoj liniji.

Koliko je bitan onaj odbranjeni penal Mignoleta protiv Stoka
Bilo bi tipicno od nas da smo tad prosuli bodove ali ne, ovo je novi Liverpool i zreli smo za titulu
Joj da ove sezone Liverpool, Jedinstvo i Mirza osvoje titule pa iako ne pijem otisao bi da se napijem k'o nenormalan
Nakon utakmice sa Cityem Gerrardu treba 15 ja mislim za suspenziju

Joj da ove sezone Liverpool, Jedinstvo i Mirza osvoje titule pa iako ne pijem otisao bi da se napijem k'o nenormalan

Nakon utakmice sa Cityem Gerrardu treba 15 ja mislim za suspenziju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.