FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
De ba jarane kakav doček, ajde poslije Sarajeva i Viteza sam i razumio, al sad svaku pobjedu praviti dočeke, a na tekmi nas bude 1500 ,na stranu nas ode 150-200 ? O kakvom mi dočeku pričamo, halo ti svi koji prave doček u nedjelju na Tušnju nek prave doček, pa onda nek se doček pravi na Otoci(mora nas 400+ otic) a ne hoće da voli Slobodu a da marku ne da, nemoj da plaćam ulaznicu, nemoj da ja navijam, nemoj ovo nemoj ono, al doček hoću. Ma dovidjenja, ja na doček ne idem.
bravo sjediii kod kuceee puno gostovanja imass sigurnooo dodiii bolan nemoj pjevat dodii nek vide momci da smo uz njih maxx
I zivote svoje za crveno crne boje!!!
1919
1987
1919
1987
-
- Kontakt:
ccc uzivajte malo zivite ovakvu slobodu nakon dugo vremena evropsku nije stvar u doceku kao nekom slavlju vec da se pruzi momcima podrska pred siroki i ostale tekme
takoo jeee samo pdorska da se pruzi 5-10 min i idemoo doditee svi baa!!!
I zivote svoje za crveno crne boje!!!
1919
1987
1919
1987
-
- Kontakt:
TZ075 je napisao/la:bravo sjediii kod kuceee puno gostovanja imass sigurnooo dodiii bolan nemoj pjevat dodii nek vide momci da smo uz njih maxx
Zadnja izmjena: fukara1919, dana/u 13 apr 2016, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ti to opasan sad? AaadzekooooTz je napisao/la:aj manite price nego svi ispred tusnja u 22:30 da pokazemo momcima da smo uz njih zasluzili su
MOSA BODASLO !![]()

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Apsolutno nepotrebno,ovo je tek poluvrijeme .Na poluvremenu ne možeš slaviti.fukara1919 je napisao/la:De ba jarane kakav doček, ajde poslije Sarajeva i Viteza sam i razumio, al sad svaku pobjedu praviti dočeke, a na tekmi nas bude 1500 ,na stranu nas ode 150-200 ? O kakvom mi dočeku pričamo, halo ti svi koji prave doček u nedjelju na Tušnju nek prave doček, pa onda nek se doček pravi na Otoci(mora nas 400+ otic) a ne hoće da voli Slobodu a da marku ne da, nemoj da plaćam ulaznicu, nemoj da ja navijam, nemoj ovo nemoj ono, al doček hoću. Ma dovidjenja, ja na doček ne idem.
Ja volim FK Tuzla City
-
- Kontakt:
Nije ljudi jos nista gotovo u Kupu... Vama to izgleda nije jasno, isto kao sto smo mi njih pobjedili, mogu i oni nas, zato se malo smirite... Ne trebamo stalno praviti doceke... Vidili smo poslije onog doceka sta se desilo... U nedelju mi morami napraviti docek, a ne veceras, nedelja je dan D! Pricate o nekoj podrsci, a na tekmi nas se ne moze skupit 2000, pa kakva je to podrska yebem li ga...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
fukara1919 je napisao/la:De ba jarane kakav doček, ajde poslije Sarajeva i Viteza sam i razumio, al sad svaku pobjedu praviti dočeke, a na tekmi nas bude 1500 ,na stranu nas ode 150-200 ? O kakvom mi dočeku pričamo, halo ti svi koji prave doček u nedjelju na Tušnju nek prave doček, pa onda nek se doček pravi na Otoci(mora nas 400+ otic) a ne hoće da voli Slobodu a da marku ne da, nemoj da plaćam ulaznicu, nemoj da ja navijam, nemoj ovo nemoj ono, al doček hoću. Ma dovidjenja, ja na doček ne idem.

SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
-
- Kontakt:
ta ti pricas jbt ti nisi ni u tz naso pricatSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Nije ljudi jos nista gotovo u Kupu... Vama to izgleda nije jasno, isto kao sto smo mi njih pobjedili, mogu i oni nas, zato se malo smirite... Ne trebamo stalno praviti doceke... Vidili smo poslije onog doceka sta se desilo... U nedelju mi morami napraviti docek, a ne veceras, nedelja je dan D! Pricate o nekoj podrsci, a na tekmi nas se ne moze skupit 2000, pa kakva je to podrska yebem li ga...

I meni je to suhveli.ubaksuzijacemo opet.
Ima jos da se igra.a i siroki dolazi.
Ima jos da se igra.a i siroki dolazi.
-
- Kontakt:
Ko mi kaze... Ja cu se makar vratit u Tz uskoro, a ti nedzekooooTz je napisao/la:ta ti pricas jbt ti nisi ni u tz naso pricatSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Nije ljudi jos nista gotovo u Kupu... Vama to izgleda nije jasno, isto kao sto smo mi njih pobjedili, mogu i oni nas, zato se malo smirite... Ne trebamo stalno praviti doceke... Vidili smo poslije onog doceka sta se desilo... U nedelju mi morami napraviti docek, a ne veceras, nedelja je dan D! Pricate o nekoj podrsci, a na tekmi nas se ne moze skupit 2000, pa kakva je to podrska yebem li ga...![]()

skuplja se svijet polako, nasi ce za 45-60min stici
Bravo ! Velika pobjeda .Doček je kontra produktivan.Nikad dobra donio nije.Maksimalna priprema pred Široki.Bez euforije ljudi.
Realno sa pola snage smo ih dobili.neznam zasto su stisli kocnicu mogli smo ih natrpat.
Kuknjava zeljovaca antifudbal,valjanje....
Pa mozete li i jednom biti ljudi i pruziti ruku kada je neko bolji...CCC
Svi zadrzavaju vrijeme i u ligi prvaka se to desava jbt.....
Kuknjava zeljovaca antifudbal,valjanje....
Pa mozete li i jednom biti ljudi i pruziti ruku kada je neko bolji...CCC
Svi zadrzavaju vrijeme i u ligi prvaka se to desava jbt.....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Izvinjavam se na upadu na vašu temu, kvalitetna ste ekipa imao sam to misljenje od prve polusezone kad je bio x na grbavici. Mi danas ispod prosjeka, ali ima jos jedna tekma u TZ nije sve gotovo. Fina brojka Fukari, da je iole normalniji sistem trebali ste ostati do kraja tekme ali šta je tu je.
Pozz!
Pozz!
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Vugda gigantu! 

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Sta je bilowobly92 je napisao/la:Vugda gigantu!
"Modra boja,na bijelome platnu,
Šta je sad rek'o 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.