FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 13 apr 2016, 22:53

normalan covjek bi se zapitao zasto Veseli cesce ne sutira
imamo cetiri krila, osim Mehidica, niti jedan od preostalih ne sutira, osim donekle Haurdica
trebaju se ugledat' na Mehidica po tom pitanju

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 13 apr 2016, 22:56

Skver je napisao/la:Na ovakvim utakmicama se dobijaju igraci, nadam se da ce mladi Muminovic iskoristiti svoju sansu i potvrditi svoj veliki potencijal koji ima.....U zivotu za sve postoji prvi put.....Neka je danas sa srecom Aziru i nasim momcima......
Danas pored pobijede Sloboda je dobila jos jednog mladog dobrog golmana koji je na putu da bude odlican golman....Iskrene cestitke nasem 18-godisnjem mladom golmanu Aziru Muminovicu.... :thumbup:
🔴⚫️

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 13 apr 2016, 22:58

Skver je napisao/la:
Skver je napisao/la:Na ovakvim utakmicama se dobijaju igraci, nadam se da ce mladi Muminovic iskoristiti svoju sansu i potvrditi svoj veliki potencijal koji ima.....U zivotu za sve postoji prvi put.....Neka je danas sa srecom Aziru i nasim momcima......
Danas pored pobijede Sloboda je dobila jos jednog mladog dobrog golmana koji je na putu da bude odlican golman....Iskrene cestitke nasem 18-godisnjem mladom golmanu Aziru Muminovicu.... :thumbup:
Takodjer cestitke u slucaju transfera Pirica nema zime.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 13 apr 2016, 23:00

ako se proda Pirija na ljeto, malca obavezno stavit' na gol
za koji mjesec ce napunit' 19 godina, Kjosevski ima takodjer 19 godina, Karacic iz Zrinjskog 19 godina takodjer
ako se Pirija ipak ne proda, malca obavezno poslat' na posudbu, velika steta bila bi da presjedi i narednu sezonu

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 13 apr 2016, 23:00

solinas je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Vugda gigantu! :salut:
Sta je bilo
Ono što sam ga čuo, opet Slobodu spomenuo, čestitao im i pohvalio na igri i posebno istakao lijepu (il najljepšu) sportsku priču dana, mladog golmana Azira Muminovića.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 13 apr 2016, 23:08

imal sta od doceka, jel bilo sta

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 apr 2016, 23:11

Chinaglia je napisao/la:ako se proda Pirija na ljeto, malca obavezno stavit' na gol
za koji mjesec ce napunit' 19 godina, Kjosevski ima takodjer 19 godina, Karacic iz Zrinjskog 19 godina takodjer
ako se Pirija ipak ne proda, malca obavezno poslat' na posudbu, velika steta bila bi da presjedi i narednu sezonu
Tako treba i raditi, uvijek ubaciti jednog ili dva u postavu igraca od 19-20 godina..
I ovaj ima put kao Piric, brani za mladu reprezentaciju. Kada bi kod nas poceo braniti standardno postao bi i clan U21..

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 13 apr 2016, 23:12

Ja čujem neke sirene, nešto je i puklo, vjerujem da su upravo stigli :D
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 13 apr 2016, 23:12

tuzlak1987 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:ako se proda Pirija na ljeto, malca obavezno stavit' na gol
Tako treba i raditi, uvijek ubaciti jednog ili dva u postavu igraca od 19-20 godina..
I ovaj ima put kao Piric, brani za mladu reprezentaciju. Kada bi kod nas poceo braniti standardno postao bi i clan U21..
ma kada se osnuje ova skola, kada to sredi Azmir, u godinama koje dolaze, bit' ce takvih igraca
malo nase sto je najbolje, ostalo najbolje iskusno sa strane i eto recepta za uspjeh

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 13 apr 2016, 23:53

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 13 apr 2016, 23:58

tuzlak1987 je napisao/la:
Pozitiva je napisao/la::clap: Svaka fast Zelji! Bolji subod Sarajeva i to su sad definitivno i dokazali :)

P.S. Jedva cekam izjavu Simeonea. Bas me zanima hocel priznat da ga je Husref rastavio na proste faktore, il ce opet kenjat po svom tako sto puno prica a nista ne kaze.

Cestitke svima! Upravi, trenerma, igracima i navijacima.
Rekao je Mulalic u biti da su oni napadali, kao mi u Tuzli. Da su se zamjenile uloge. I da ce pokusati proci u uzvratu ali da Sloboda ima prednost dobru..
Klasika. Samo neka suplja i nikad nista konkretno. :zzz:
A sad adio...

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 14 apr 2016, 00:01

Sarajlije u kombinovanom sastavu seljo - torpedo u dvije utakmice kupa na svojim terenima dali gol, primili pet . Možda je kup nebitan, ali nije toliko da se ova dva zadnja gostovanja ne zabilježe masnim slovima u tefter . Odigrano perfektno, nit se čuvamo za prvenstvo, nit se previše dajemo u kup . Samo još jedan dan u kancelariji . Imamo realne šanse da uzmemo sve. Samo hladno .

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 14 apr 2016, 00:09

Krpić je odigrao oko 7 punih utakmica i dao 6 golova. Daje gol svakih 106min. Imamo mi rezervnog napadača samo mu ne vjerujemo...
Nad tobom sunce najljepše sja

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 14 apr 2016, 00:12

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Čelik nas dobije u PL, mi pobijedimo njih u kupu. Sarajevo nas dobije u PL, mi njih u kupu. Željo nas dobije u PL... :kafa:
Danas je bio text o tome na kameleonu. Iz toga jedini logican zakljucak je, da nas u nedjelju dobije Siroki i da prodju u finale kupa :mrgreen:
Kad sam ja to pisao :mrgreen:

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 14 apr 2016, 00:15

Hvala Bogu pa imamo Husrefa hladne glave jer će igrače sigurno ponijeti euforija.

Druga stvar, stvarno treba premjestiti ono par kvadrata mreža sa tribine D na A, ako klub ne želi da ljudi opet ostanu vani a plate kartu :stop:

zaboravih, OOOOOOOOOOOOOOOO VOLIM TE SLOBODOOOOOOOOOOOOO :njanjanja:

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 14 apr 2016, 00:26

Krpa mene podsjeća stilom igre na Mandžukića, nije neki znalac čak šta više ali zabija golove one otrcane,odbijene, glavom a uz to se bori kao lav, trči vrši presing na zadnju liniju protivnika konstantno, pravi faule kartone, voli se svađati, gurati ,raspravljati...
Mislim da nam u napadu fali još jedan manji,brži,tehnički jaki igrač (sad kad imamo odblokiran račun mislim na nekog Južnoamerikanca) pa da upotpunimo sve i da možemo kombinovati kako za kojeg protivnika.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 14 apr 2016, 00:28

Thranduil je napisao/la:Krpa mene podsjeća stilom igre na Mandžukića, nije neki znalac čak šta više ali zabija golove one otrcane,odbijene, glavom a uz to se bori kao lav, trči vrši presing na zadnju liniju protivnika konstantno, pravi faule kartone, voli se svađati, gurati ,raspravljati...
Mislim da nam u napadu fali još jedan manji,brži,tehnički jaki igrač (sad kad imamo odblokiran račun mislim na nekog Južnoamerikanca) pa da upotpunimo sve i da možemo kombinovati kako za kojeg protivnika.
Toga nam i treba, kukamo zbog loše realizacije, a on trpa golove. Imali smo mi tog bržeg, prodornijeg a to je Mujić, nažalost šta je bilo s njim veze nemam. To potvrdjuje fantastičnu selekciju igrača za početak sezone, ni igrača više ni igrača manje gledano na pozicije.

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 14 apr 2016, 00:32

Beduin je napisao/la:Opra tuzlak Delibasica :urnebes:
To je smijurija sa Dankom, to se vidi da ima kompleks što mu je otac iz Tuzle , a ne Sarajlija . Kompenzuje to tako što ,iako je kao zadrti navijač Sarajeva,protiv Slobode simpatiše Selju .

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 14 apr 2016, 00:37

Ne znam kako Djelmic igra u Madjarskoj, dovedimo ga. :D

Ma ne bih se ja zaletao sa tim kmicama, juznoamerikancima, ima toliko dobrih fudbalera na prostorima ex yu i diljem Evrope, samo dobar skauting raditi kao sto je Zeljo ove polusezone (a imaju odlican plan i za ubuduce), tako da se moze dovesti dobrih igraca. Evo Kostic nam je pravo blago u timu, a slicnih igraca sigurno jos punoo ima u HNL ili JSL, pa po Austriji, Holandiji, Madjarskoj, etc...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.