Vremenska prognoza za nedelju u 17h.Sarajlijc@ je napisao/la:Ma samo nek kisa padne, ja se ne bih sekirao vise.
Temperatura 7 stepeni, kisa.
Sansa za kisu: 70%
Idealno sto se mene tice. Ako oni unistavaju derbi, neka ga onda i vrijeme pokopa

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Vremenska prognoza za nedelju u 17h.Sarajlijc@ je napisao/la:Ma samo nek kisa padne, ja se ne bih sekirao vise.
ma smijesno pravo...cuj 15 marakaLik je napisao/la:Nije prvi put, znalo je i više biti, to samo govori o njimastaragarda je napisao/la:negdje procita da ce karta za ovaj vas derbi kostat 15 km![]()
![]()
..jel istina ovo
![]()
alaj zivite![]()
al čisto sumnjam da će nešto zaraditi na nama ovaj put. Malo možda, ali neku veću cifru teško...
Hvala bracika moj zivio ti meni, ma idem da je karta i 100km neka moraju ljudi malo zaradit, a vrijeme idealno nama odgovara kisa.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Isplati se dat 15 maraka za 15 minuta igre Zelje i 75 minuta igre Sarajeva. Idite svi u zdenku,jedan na drugog,bucajte pare i bacajte im po grbavici. Ovo vam je trenutak da se izivite nad njima i zaobidjete ih na tabeli
Eh brate moj,kad bi sve tako bilo,al znas i sam sto se derbija tice,kad god smo u naletu dobijemo po usima..sarajlija je napisao/la:@ mma hz braca moras biti optimistican pred derbi, ja licno ocekujem dobru utakmicu i u derbiju se nikad ne zna ko ce pobjedit da se razumijemo, ali kad skontas mi smo u nekom naletu svi ocekujemo tu neku pobjedu.![]()
![]()
A sto se tice kupa njima respcet nama pobjeda i osvajanje trofeja vrijeme je da sleti neki pehar i u nas ormar.
20 milja i do zore...sarajlija je napisao/la:Znam sve to braca moj bio sam na tom derbiju, jbg nista izac na teren i neka samo zapnu kako oni samo znaju, kone su u soku od poraza u Mostaru.![]()
Mislim da smo sad pod palicom dzene motivisani ono bas i da cemo provu u Zenici izvuc pozitivan rezultat, trazit pogodak, a onda na Kosevu uz 15-18 000 gledalaca napravit show i slavit kasno u noc.
Al na pitanje novinara "Bojiteli se da bi Sarajevo moglo ostati bez Europe",odg hladnokrvno "NE"..hilmo je napisao/la:Znate sta se meni posebno svidja?
Ko je gledao onaj interviju Dzene na TVSA, gdje na konstataciju voditelja da Sarajevo nakon toliko godina mora osvojiti jedan trofej, Dzeno mu odgovara: ''Samo se mora umrijeti, ostalo je sve relativna stvar.''
Ovakvim njegovim pristupom ekipi je potpuno skinut pritisak i ove utakmice do kraja sezone odigrati rastereceno, a kada igramo rastereceno igramo najbolje.
Vidim Jajalo je upitan,i mislim da ce Marijo zauzeti to mjesto i u tandemu sa Cimirotom odraditi posao na zavidnom nivou.
Zipa osmijeha kod direktora![]()
E moj druže, nisi tako pisao kad su doveli na mjesto trenera onog što su mu photoshopirane slikeNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Isplati se dat 15 maraka za 15 minuta igre Zelje i 75 minuta igre Sarajeva. Idite svi u zdenku,jedan na drugog,bucajte pare i bacajte im po grbavici. Ovo vam je trenutak da se izivite nad njima i zaobidjete ih na tabeli
Citirat ćeš ti mene, ali ovaj put ćeš ti napisati "čestitkehilmo je napisao/la:@gio
Pazi da te opet ne citiram![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, bosnas_, Grk1234, InatSilniBosanski, juka55, keli, mire971, Varijantas8 i 72 gosta.