Gdje ste raja, a nisam ja tako ekstreman.Fighter1926 je napisao/la: ↑28 maj 2021, 11:27Ritamreda je onaj sto vice ubij Srbina na kraju klipa, malo ga adrenalin zdrmao..![]()
Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Jači od ratova, režima i partija !!!!
-
- Kontakt:
Mislim da smo skoro o ovom pricali...
U zivotu je vazno biti BORAC!!!
-
- Kontakt:
Moglo bi se ovde u taj vakat ubacit od svake grupe po slika ili klip
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
i to na balkanu.
Kod nekih to jos traje i danas.
-
- Kontakt:
Ritamko sjecas li se sta vam je ovaj sto dize tri prsta radio u oborcima i na suocavanju u stanici, kad su uveli njega i jos dvojicu nasih i vas trojicu?
U zivotu je vazno biti BORAC!!!
Jel ovo onaj pregaženi što je jedva preživio?Fighter1926 je napisao/la: ↑29 maj 2021, 00:29Ritamko sjecas li se sta vam je ovaj sto dize tri prsta radio u oborcima i na suocavanju u stanici, kad su uveli njega i jos dvojicu nasih i vas trojicu?![]()
Možeš li nam ti ili neko s Koševa još jednom sve fino objasniti za Oborke, kako je bilo, hronološki? Po satovima, ti ili Miljacka..
Šta je radio bacali kamenje jedni na druge kontakta skoro da nije ni bilo, a trajalo sve skoro sat vremena. 

-
- Kontakt:
Jedino što i održava navijačku scenu u BiH su nacionalistička prepucavanja i istrajnost u tome.
Kad smo kod šabanizma ima li iko negdje zaštekane klipove Fukara u Travniku (Joge poćeraj, kompletan) i Sile nebeske u Žepču 

Gdje su Oborki? Svaki grad i državu poznaješ po futboluRitamreda je napisao/la: ↑29 maj 2021, 00:31Jel ovo onaj pregaženi što je jedva preživio?Fighter1926 je napisao/la: ↑29 maj 2021, 00:29Ritamko sjecas li se sta vam je ovaj sto dize tri prsta radio u oborcima i na suocavanju u stanici, kad su uveli njega i jos dvojicu nasih i vas trojicu?![]()
Možeš li nam ti ili neko s Koševa još jednom sve fino objasniti za Oborke, kako je bilo, hronološki? Po satovima, ti ili Miljacka..

Ako misliš na Oborce, citiram mog brata, kuma, familiju koji je nastupao tad: "Brate, razvlačili nas po cesti, pregazili i rastavili na proste faktore, a što je najgore dobra nam ekipa bila". Kraj citata.
Dakle, slično k'o u Olovu

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
E svasta.
-
- Kontakt:
Jel ti bacas drkicu na Lesinare??? Ti najvise komentarises sukob manijaka i lesinara.Miljacka je napisao/la: ↑29 maj 2021, 01:15Gdje su Oborki? Svaki grad i državu poznaješ po futboluRitamreda je napisao/la: ↑29 maj 2021, 00:31Jel ovo onaj pregaženi što je jedva preživio?Fighter1926 je napisao/la: ↑29 maj 2021, 00:29
Ritamko sjecas li se sta vam je ovaj sto dize tri prsta radio u oborcima i na suocavanju u stanici, kad su uveli njega i jos dvojicu nasih i vas trojicu?![]()
Ako misliš na Oborce, citiram mog brata, kuma, familiju koji je nastupao tad: "Brate, razvlačili nas po cesti, pregazili i rastavili na proste faktore, a što je najgore dobra nam ekipa bila". Kraj citata.
Dakle, slično k'o u Olovu![]()
Idi okupi ekipicu i tuci igrace. To vam je jedina akcija u zadnje dvije godine.
Hahaha nastavi s ovom pricom vadiš živce i jednom i ovom drugom koji se posebno registrovao da provocira. 

-
- Kontakt:
Jesam slagao nesto? Lik samo o Oborcima prica. De napisi nesto novo, neispricano. Evo ti 90tka, sa suprotne si strane, napisao si svoje misljenje o Oborcima i to je to. Iznjeo si dosta zanimljivih stvari, pokrenuo mnoge diskusije. Ovaj ko Isovic, najveci uspjeh grupe mu Oborci. Nije problem reci de su manijaci izgubili u Oborcima. Nekad das nekad dobijes al de popusti malo...
Mislim da se miljacka nadoveže uvijek na necije pisanje o oborcima mislim da nikad ne pocne sam pricati o njima, možda griješim.
A inace što se ove teme tice nema jednog događaja veceg da nismo ispricali možda samo Ultrasi protiv Robijaša u Vitezu kad je nastao onaj famozni snimak " jel pošteno "..
A inace što se ove teme tice nema jednog događaja veceg da nismo ispricali možda samo Ultrasi protiv Robijaša u Vitezu kad je nastao onaj famozni snimak " jel pošteno "..

Ako malo bolje pogledaš tvoj brat tamri je sam tražio da mu iznesem detalje tog događaja.Hahahahaha je napisao/la: ↑29 maj 2021, 22:15Jesam slagao nesto? Lik samo o Oborcima prica. De napisi nesto novo, neispricano. Evo ti 90tka, sa suprotne si strane, napisao si svoje misljenje o Oborcima i to je to. Iznjeo si dosta zanimljivih stvari, pokrenuo mnoge diskusije. Ovaj ko Isovic, najveci uspjeh grupe mu Oborci. Nije problem reci de su manijaci izgubili u Oborcima. Nekad das nekad dobijes al de popusti malo...

A što se tiče uspjeha već ranije sam napisao da su mi dešavanja u Olovu mmmmmmmm

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Evo pitanje i za to Olovo. Da li bi i jedna grupa osim Manijaka napala drugu grupu da znaju da se slavi titula i da ces imati sukob sa mnogobrojnijim protivnikom?
Brojke spremnih na belaj bile iste
-
- Kontakt:
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE