Mislim da im je dovoljna motivacija cinjenica da mogu osigurat prolaz,nece Klopponja dozvolit opustanje...i mene bi to brinulo da smo Ajaxa prvu dobili 5-0,al ovako mislim da nece bit opustanja....kraljttbvb je napisao/la:anelkabvb je napisao/la:Ja sam ubijedjen da cemo dobit u srijedu,Ajax se mora otvorit a nama to odgovara...igrali su kukavicki u prvoj utakmici,nece moc tako i u dugoj...
Mene nije strah ajaxa koliko me je strah nas samih. Lako se nalozimo na ove velike, a pocesto nam se obije od glavu ono "lako cemo" kada igramo sa slabijim ekipama![]()
Ako budu upola trcali i igrali presing kao protiv citija i reala, dobit cemo ajaxa 2 razlike!
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
-
schwarcgelbfantom
- Kontakt:
ma pobjedit će oni halugare u to sam siguran,uzet ćemo ih na foricu
mislim da će her doctor napasti od prve minute i time iznenaditi protivnika tako da će od 22 : 30 pored broja 1 stajati žuto crni amblem
,
evo jedan mali đir kroz naš najljepši grad
" onclick="window.open(this.href);return false;
mislim da će her doctor napasti od prve minute i time iznenaditi protivnika tako da će od 22 : 30 pored broja 1 stajati žuto crni amblem
evo jedan mali đir kroz naš najljepši grad
Mene podsjeća na Zagreb, dakle i nije neki pretjerano lijepi grad.schwarcgelbfantom je napisao/la: evo jedan mali đir kroz naš najljepši grad
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
-
schwarcgelbfantom
- Kontakt:
role moj,jednom kada ga vidiš uvijek će ti nedostajatiKSIVLE je napisao/la:Mene podsjeća na Zagreb, dakle i nije neki pretjerano lijepi grad.schwarcgelbfantom je napisao/la: evo jedan mali đir kroz naš najljepši grad
evo centra grada
Yep, uistinu baca na ZG. U prvom videu kao da gledam prvo trasu od Horvaćanskog zavoja do okretišta na Prečkom, pa onda ulice po Trešnjevci, a u ovom drugom vidim da je i centar grada sličan (samo je manje kafića neg u ZG
).
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
- anelbavarac
- Kontakt:
http://www.****/sport/fudbal/djecak- ... -spomeniku" onclick="window.open(this.href);return false;
-
schwarcgelbfantom
- Kontakt:
vrlo dobro viđenje,u strogom centru grada nemaš ni jedan lokal,pubovi su nešto niže na altermarkt-u a evo kako izgleda ova ulica iz drugog videa i to noću - primjećuješ - radi se o uspješno poredanim robnim kućamaKSIVLE je napisao/la:Yep, uistinu baca na ZG. U prvom videu kao da gledam prvo trasu od Horvaćanskog zavoja do okretišta na Prečkom, pa onda ulice po Trešnjevci, a u ovom drugom vidim da je i centar grada sličan (samo je manje kafića neg u ZG).
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 0663_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo čitam da je crkva ipak uslišila posljednju želju pok. Jensu Pascalu da mu na nadgrobnom spomeniku bude i grb Borussije. Vjerujem da su bar neki upoznati sa tim slučajem.
Inače, grob od nekog forumaša očito.

Inače, grob od nekog forumaša očito.

@Fantom ti si živio u Dortmundu ili samo bio u posjeti? Jesi bio kad na nekoj utakmici uživo?
-
schwarcgelbfantom
- Kontakt:
KSIVLE je napisao/la:@Fantom ti si živio u Dortmundu ili samo bio u posjeti? Jesi bio kad na nekoj utakmici uživo?
samo posjeta stari,na utakmicu direktno nisam no i to nije iskljućeno da se neće desiti,a obilazak stadiona sam protestirano odbio jer bez obzira na to što je obilazak 6,5 € i što možeš sve moguće obić što je god prisutno na onom stadionu ne možeš izaći na teren
Pa mislim da ti je svagdi takav režim da ne puštaju na teren. Sa sigurnošću znam da je tako na Nou Campu i u Stuttgartu, a mislim i na Alianz Areni. Meni je to čak i razumljivo, pogotovo kod nas gdje treba čuvati teren za fini vez naših virtuoza.
Ali slažem se da bi bio **** osjećaj zakoračiti na svetu travu.
A ako baš imaš tu želju, čekaj proslavu neke titule na Westfalenu, tada sve zabrane padaju, štoviše možeš si komad travnjaka uzeti i za doma.
Mogli bi se mi ovdje zavjetovati na posjetu Dortmundu u slučaju ulaska u finale LP.
Ima nas dosta, pa vjerujem da ne bi bio problem napuniti bar neki kombi. A zamisli koji bi to bio adrenalin gledati u Dortmundu finale LP, a BVB finalist. Pa onda poslje utakmice oblokavanje od sreće ili tuge. 
Mogli bi se mi ovdje zavjetovati na posjetu Dortmundu u slučaju ulaska u finale LP.
-
schwarcgelbfantom
- Kontakt:
KSIVLE je napisao/la:Pa mislim da ti je svagdi takav režim da ne puštaju na teren. Sa sigurnošću znam da je tako na Nou Campu i u Stuttgartu, a mislim i na Alianz Areni. Meni je to čak i razumljivo, pogotovo kod nas gdje treba čuvati teren za fini vez naših virtuoza.Ali slažem se da bi bio **** osjećaj zakoračiti na svetu travu.
A ako baš imaš tu želju, čekaj proslavu neke titule na Westfalenu, tada sve zabrane padaju, štoviše možeš si komad travnjaka uzeti i za doma.
![]()
Mogli bi se mi ovdje zavjetovati na posjetu Dortmundu u slučaju ulaska u finale LP.Ima nas dosta, pa vjerujem da ne bi bio problem napuniti bar neki kombi. A zamisli koji bi to bio adrenalin gledati u Dortmundu finale LP, a BVB finalist. Pa onda poslje utakmice oblokavanje od sreće ili tuge.
šta da ti prićam role,mislim ako ne bi dobio infarkt miokarda tog dana da ne znam da li bi ga ikada dobio,a vjeruj mi da je moj brat bio na onoj prijateljskoj protiv juveas i da je bio dar mar,a možeš sad zamislit tako nešto
Odlično, mogli bi i pokušati nešto organizirati. Bila mi je frendica iz Stuttgarta (vodila brata koji je navijač Borussije) na ovom zadnjem derbiju BVB-S04. Kaže da je atmosfera genijalna. A ja vjerujem da bi bila još i luđa da je rezultat bio bolji i da se vođe navijanja nisu išle obračunavati sa navijačima Štrumpfova zbog neke zastave ili transparenta.
-
schwarcgelbfantom
- Kontakt:
mah,kad je tekma sa (pu pu pu) štrumfovima onda specijalci iz cijelog rhura dolaze na houpthbanhof a oni iz kliničkog centra dortmunda povećavaju dežureKSIVLE je napisao/la:Odlično, mogli bi i pokušati nešto organizirati. Bila mi je frendica iz Stuttgarta (vodila brata koji je navijač Borussije) na ovom zadnjem derbiju BVB-S04. Kaže da je atmosfera genijalna. A ja vjerujem da bi bila još i luđa da je rezultat bio bolji i da se vođe navijanja nisu išle obračunavati sa navijačima Štrumpfova zbog neke zastave ili transparenta.
- gerdmuller
- Kontakt:
za one koji nisu znali..KSIVLE je napisao/la:Evo čitam da je crkva ipak uslišila posljednju želju pok. Jensu Pascalu da mu na nadgrobnom spomeniku bude i grb Borussije. Vjerujem da su bar neki upoznati sa tim slučajem.
Inače, grob od nekog forumaša očito.![]()
http://www.alo.rs/sport/zanimljivosti/m ... kluba/4658" onclick="window.open(this.href);return false;
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- anton 1983
- Kontakt:

Ja sam sad puknuo od smijeha jer to je idealan igrač za njih, čak igrač koji bi za Liverpool mogao vrijediti između 13 - 15 miljona eura!
Dajte im njega i pare za Suareza!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
E da sam i ovo dozivio ....anton 1983 je napisao/la:
Ja sam sad puknuo od smijeha jer to je idealan igrač za njih, čak igrač koji bi za Liverpool mogao vrijediti između 13 - 15 miljona eura!
Dajte im njega i pare za Suareza!
Ama nema tih para za koje bih ga ja pustio.
Jurgin "Clemenza".
Svidjelo mi se ono obaranje tempa u cvajte hlabcajtu protiv Furthanera. Ekipa je sve zrelija i lukavija, jos malo poganije igre i tu smo Rusmo.
Zidovima sutra prepustiti loptu i na vakat ih blickrigovat kontrama. Mjesta za pogresku nema, pod muss je cementiranje prvog mjesta u grupi smrti. Inace, Zidovi nikad nisu pali od svapske ruke u Areni
, sto je apsoluno nedopustivo.
Kao sto Aki rece, ovo je mozda i najvazanija tekma u njegovom dosadasnjem mandatu. Suska se suska da Mara voli Duska, a i da je stariji de Jong (Ajaxov) zamjena za Lewata. 
Svidjelo mi se ono obaranje tempa u cvajte hlabcajtu protiv Furthanera. Ekipa je sve zrelija i lukavija, jos malo poganije igre i tu smo Rusmo.
Zidovima sutra prepustiti loptu i na vakat ih blickrigovat kontrama. Mjesta za pogresku nema, pod muss je cementiranje prvog mjesta u grupi smrti. Inace, Zidovi nikad nisu pali od svapske ruke u Areni
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Moji snovi se polako ali sigurno ostvaruju...Hare_BvB je napisao/la:Ama nema tih para za koje bih ga ja pustio.Jurgin "Clemenza".
![]()
Svidjelo mi se ono obaranje tempa u cvajte hlabcajtu protiv Furthanera. Ekipa je sve zrelija i lukavija, jos malo poganije igre i tu smo Rusmo.![]()
Zidovima sutra prepustiti loptu i na vakat ih blickrigovat kontrama. Mjesta za pogresku nema, pod muss je cementiranje prvog mjesta u grupi smrti. Inace, Zidovi nikad nisu pali od svapske ruke u Areni, sto je apsoluno nedopustivo.
Kao sto Aki rece, ovo je mozda i najvazanija tekma u njegovom dosadasnjem mandatu. Suska se suska da Mara voli Duska, a i da je stariji de Jong (Ajaxov) zamjena za Lewata.
Gros i Lewat hahaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.