Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Arvid, Arvid,
Vidi se
Vide se
Da se vidjeti
Mi smo se rodili i radjamo u mahalama,privatnim kucama sa dvoristima,bastama punih cvijeca,zelenila i vocki.
Vi tamo u neboderima ko sibice,virite kroz prozor malog stancica,gledate u beton kad se probudite.
Vidise-vidi se!
Vidi se
Vide se
Da se vidjeti
Mi smo se rodili i radjamo u mahalama,privatnim kucama sa dvoristima,bastama punih cvijeca,zelenila i vocki.
Vi tamo u neboderima ko sibice,virite kroz prozor malog stancica,gledate u beton kad se probudite.
Vidise-vidi se!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ali Husrefu nabijaju na nos za pare. 

A dajem ruku u vatru, ovdje ima ljudi koji s bratom ne pričaju zbog para ili komada zemlje.
A dajem ruku u vatru, ovdje ima ljudi koji s bratom ne pričaju zbog para ili komada zemlje.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Samo se kod nas napadaju ljudi kad zatraze pare koje im pripadaju po zakonu.
1921
Vala bas. Sto onda u firmama rade ljudi za platu, nek rade dzaba, iz ljubavi. Da mi je otac dragi u klubu, trazio bi svoje pareAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑25 jul 2023, 17:37Samo se kod nas napadaju ljudi kad zatraze pare koje im pripadaju po zakonu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zašto idete i molite ljude kojima ste dužni da vam oproste dugove. Da nije takvih vi nebi ni ligu mogli igrati.DamirT je napisao/la: ↑25 jul 2023, 17:44Vala bas. Sto onda u firmama rade ljudi za platu, nek rade dzaba, iz ljubavi. Da mi je otac dragi u klubu, trazio bi svoje pareAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑25 jul 2023, 17:37Samo se kod nas napadaju ljudi kad zatraze pare koje im pripadaju po zakonu.
Nama niko ne oprašta dugove. Dugovi su reprogramirani i uredno se isplaćuju.
Vidjećemo hoće li vama vlasnici oprostiti dugove ili će vas poslati u stečaj.

Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 25 jul 2023, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne navijam ni za jedne ni drugefks74 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 17:52Zašto idete i molite ljude kojima ste dužni da vam oproste dugove. Da nije takvih vi nebi ni ligu mogli igrati.DamirT je napisao/la: ↑25 jul 2023, 17:44Vala bas. Sto onda u firmama rade ljudi za platu, nek rade dzaba, iz ljubavi. Da mi je otac dragi u klubu, trazio bi svoje pareAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑25 jul 2023, 17:37Samo se kod nas napadaju ljudi kad zatraze pare koje im pripadaju po zakonu.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kada vi niste otišli pod stečaj, nećemo ni mi. Ili možda hoćemo, mi nismo režimski klub. Vama nema ko nije davao lovu, da vas spasi. Čak i savez koji je istjerao Čelik, vas je spasio i dao vam 300 milja za licencu.
O saveza svaki klub može pozajmiti novac.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Svi nesto pricaju, ama bas svi, protiv vlasti bilo kojeg nivoa, a svako uredno uzme od drzave 

Pronađen nasljednik Ajle Alimanović:
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Doktorinho
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Zanima me imaju li ovakvi ljudi mozga uopste. Kako je moguce ovako razmisljati.

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Takvi kao ti nemaju sigurno.KONTRASVIH je napisao/la: ↑25 jul 2023, 18:53Zanima me imaju li ovakvi ljudi mozga uopste. Kako je moguce ovako razmisljati.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Vidim ko ima a ko nemafks74 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 19:01Takvi kao ti nemaju sigurno.KONTRASVIH je napisao/la: ↑25 jul 2023, 18:53Zanima me imaju li ovakvi ljudi mozga uopste. Kako je moguce ovako razmisljati.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ali mi stvarno nisu jasni navijaci Zeljeznicara, svakom klubu oni nadju mane i znaju sta tom klubu treba i na koji nacin oni treba da rade. Pa kad ste takvi majstori pomozite Zeljeznicaru, predsjednik vam svaki put kaze da su sve ideje dobrodosle, bujrum u klub, pa izvedite klub na pravi put, pustite druge nek "propadaju".
since 1973
Uzeo lik svoje pare. 130 000 ko bi to oprostio?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 jul 2023, 17:35Ali Husrefu nabijaju na nos za pare.
Otjeraš ga ko kera i očekuješ da on ispadne čovjek. Licemjernost bivše uprave. Ogriješili se o čovjeka, još mu na nos nabijaju.
Ima toga u 90% porodica, pogotovo kad se imovina dijeli. Brat na brata sjekirom kreče radi metra zemlje.
Svi bi mi uzeli pare ko Husref.
🇵🇸
Onda stojecki a ne placuci kazes dajte mi papci moje pare!!!! A ne kao zadnja p.icka placat intervju i plakat za parama.Torino je napisao/la: ↑25 jul 2023, 20:40Uzeo lik svoje pare. 130 000 ko bi to oprostio?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 jul 2023, 17:35Ali Husrefu nabijaju na nos za pare.
Otjeraš ga ko kera i očekuješ da on ispadne čovjek. Licemjernost bivše uprave. Ogriješili se o čovjeka, još mu na nos nabijaju.
Ima toga u 90% porodica, pogotovo kad se imovina dijeli. Brat na brata sjekirom kreče radi metra zemlje.
Svi bi mi uzeli pare ko Husref.
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 43 gosta.