Znam ja, Sarajevo nije prvo jer je Zrinjski bio prvi zadnje dvije godine? Ili 3?Zukanovic je napisao/la:Ovi su najbolji likovi.sto nije Sarajevo 2 godine prvi ako ja guram svoje "pitare"
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - općenito
Lazni mostarci vi ste politicka prcija koja moze penalima protiv Sarajeva dva penala koja su vam svirali pod Bijelim Brijegom protiv Sarajeva su dva najsmjesnija penala u historiji. Krenimo dalje fudbal dok je Sarajevo igralo u LP sa Man,Hsv vi ste sadili kupus,onda dok smo osvojili 2 titule pored velikana Zvezde,Dinama,Hajduka,Partizana vi ste igrali kup borovnica. Sarajevo takodje osvaja i titule ove lige,odete u evropi prvo kolo vam je vrh dok mi smo pobjedjivali Genk,Helsinborg,Trnavu,Rapid itd igrali play of Lige prvaka sa Dinamom Kijev,play of sa Borusijom,Clujom itd dok ste vi to na tv gledali to je razlika kluba sa bogatom historijom i malog klubica. Kod nas su npr igrali jedan Susic,Pasic i mnogi velikani eto onako da si informisan
Ko vas ba hebe niste uopste bitnihskzmostar je napisao/la:Tvrtko mlohavi zbroji vase uzaludno loptanje zadnjih 70 godina opet imate titulu manje drzavnog prvaka nego kako ti volis reci ustaski klub koji malo lopta pa odmara pa opet lopta pa opet odmara.
Da odmaramo iducih 40 godina i vratimo se opet bi vise puta prvaci bili nego tvoje Sahrajevo
Jel Tan Cimirota kupio buahahaa ajde palihskzmostar je napisao/la:Zukanovic je napisao/la:Mi smo zadni godina dobili vise od 3 Mio € i Zrinjski zbog Cavara 400.000 €. vi niste dobili ni marku za Modrica.![]()
![]()
Dobro je netko napisao da pratis samo FK Sarajevo.
Kenan Piric
Kobiljar
Todorovic
Bilbija
Cavar
Karacic golman
Mulahusejinovic
Katanec
Daniel Graovac
Svi su oni "amateru" otisli za odredjenu sumu novca zadnje 3 godine a vase pulene nitko nebi platio sem kluba koji je u vlasnistvu Tana zadnjih godina jer tako vam upumpa malo novca da zivotarite.
Pa dobro opste je poznatno da Siroki ima svoje igrace i dobru skolu zo nista nije cudno ovi dovode otpadkeJedandevetcetiriosam je napisao/la:Od sviju najvise Siroki zaradi i konstatno proizvodi!Zrinjski koliko je mogao nista nije uzeo love,realnoZukanovic je napisao/la:Piric mozda neki 200.000 € ali pitaj Husaric otisao za 5 Mio. Todorovic i Bilbija niste dobili ni 100.000. Karacic isto sitno nesto. Mulah otisao free. Kobiljar se ne zna 100% ali vise je laz nego istina. Katanec sam zaboravio izvini za te 200.000 i Graovac je free bio mislim.
Kad je to kupio Tan PAOK?
Glupson daj nam presudu? Nego da postavimo clanke grckih i nasih medija a ne faktora hahahhskzmostar je napisao/la:U ljetnom prijelaznom roku 2015. godina transfer Gojka Cimirota iz FK Sarajevo u redove PAOK-a izazvao je veliku pažnju javnosti u BiH.
Pisalo se tada da je u pitanju rekordan transfer u bh. fudbalu, težak više od milion eura. Otad pa do danas nikada nije zvanično obznanjeno koliko je tačno iznosio transfer ni koliko je tačno FK Sarajevo zaradilo od tog transfera.
Nakon što je Cimirot prešao u PAOK, objavljena je informacija po kojoj je Sarajevu pripalo 40 posto od obeštećenja, a agentima ili agenciji koja je radila transfer čak 60 posto. Ta informacija nikada nije zvanično potvrđena, ali ni demantirana.
Je li baš tako bilo, prema svemu sudeći, utvrđivat će istražni organi u BiH.
Prema informacijama do kojih je došao Fokus, Cimirotov transfer predmet je obrade istražnih organa, što je potvrđeno i iz Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu.
- MUP KS je Tužilaštvu KS dostavio dopis u kojem su iznesene sumnje u regularnost transfera Gojka Cimirota. Formiran je predmet - kratko je kazala Azra Bavčić, portparol Tužilaštva KS za ****.
Prijavu je podnio nogometni skaut Aleksandar Petrović zvani Ćatana.
Petrović tvrdi da je i transfer Cimirota iz PAOK-a u Standard, također, “prljav”. Sve je prijavio i FIFA-
Pitari na kraju dobili 400 000 a i to je sumljivo
Zukica moj objektivni. Jesi li ono ti pisao po TM-u u tzv Gerüchteküche kako je upitno da li ce Todor proci probu u Salcburgu? 
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Nije mi nikako jasna politika Zrinjskog. Svaki normalan klub cim se dokopa para(na bilo koji nacin) osnuje jak OP i pokupi sve talente koje moze,jer to tako funkcionira u BiH. Samo zrinjski gomila neke poluigrace pa ako im se posreci ko sa Bilbijom i Todorovicem posreci. Najgore sto takve moras masno platit a odu za kikiriki jer su stari. Kakva korist od takvog instant uspjeha kad ce taj balon puknut prije ili kasnije. Al ajd razumio bi da oni nemaju talenata,nego i ono sto imaju ne pustaju u prvi tim. Ti bolan moras svakog mladog igraca drzat na dlanu jer ti je on buducnost a ne sutat ih na posudbe bez prave prilike za dokazivanjem. Onakav talent kao Cavar da nije zadrzan jos godinu dana i prodan za minimalno milion € nije mi jasno nikako. Previse vi menadzere lesinare pustate oko kluba..m
SAMO ŠIROKI!
- hskzmostar
- Kontakt:
since1948 je napisao/la:Nije mi nikako jasna politika Zrinjskog. Svaki normalan klub cim se dokopa para(na bilo koji nacin) osnuje jak OP i pokupi sve talente koje moze,jer to tako funkcionira u BiH. Samo zrinjski gomila neke poluigrace pa ako im se posreci ko sa Bilbijom i Todorovicem posreci. Najgore sto takve moras masno platit a odu za kikiriki jer su stari. Kakva korist od takvog instant uspjeha kad ce taj balon puknut prije ili kasnije. Al ajd razumio bi da oni nemaju talenata,nego i ono sto imaju ne pustaju u prvi tim. Ti bolan moras svakog mladog igraca drzat na dlanu jer ti je on buducnost a ne sutat ih na posudbe bez prave prilike za dokazivanjem. Onakav talent kao Cavar da nije zadrzan jos godinu dana i prodan za minimalno milion € nije mi jasno nikako. Previse vi menadzere lesinare pustate oko kluba..m
Inace mladi talenti ostaju po 5 godina u svom klubu kao Menalo npr.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
-
GradKamena2
- Kontakt:
Iskreno nije ni nama obicnim navijacima jasno dosta stvari.since1948 je napisao/la:Nije mi nikako jasna politika Zrinjskog. Svaki normalan klub cim se dokopa para(na bilo koji nacin) osnuje jak OP i pokupi sve talente koje moze,jer to tako funkcionira u BiH. Samo zrinjski gomila neke poluigrace pa ako im se posreci ko sa Bilbijom i Todorovicem posreci. Najgore sto takve moras masno platit a odu za kikiriki jer su stari. Kakva korist od takvog instant uspjeha kad ce taj balon puknut prije ili kasnije. Al ajd razumio bi da oni nemaju talenata,nego i ono sto imaju ne pustaju u prvi tim. Ti bolan moras svakog mladog igraca drzat na dlanu jer ti je on buducnost a ne sutat ih na posudbe bez prave prilike za dokazivanjem. Onakav talent kao Cavar da nije zadrzan jos godinu dana i prodan za minimalno milion € nije mi jasno nikako. Previse vi menadzere lesinare pustate oko kluba..m
To mene i najvise brine. 4 titule u zadnjih 5 godina i ne napredovat u igrackom kadru je jako lose. Aj evo sto nismo imali iskorak, nismo imali ni srece, ali da ekipa prije ove sezone nije duplo jaca na papiru od Sarajeva i Zelje nakon 3 uzaatopne titule, je lose. Ali sta je tu je, sve dok nam se liga bude temeljila na free transferima, nema napretka u tom smislu. I onda vidim jos ljud zugaju, "ovaki talenat, a nismo uzeli pare za njeg", pa brate budi realan proslo ljeto si ga pokupio s "ulice", nije niko glup.since1948 je napisao/la:Nije mi nikako jasna politika Zrinjskog. Svaki normalan klub cim se dokopa para(na bilo koji nacin) osnuje jak OP i pokupi sve talente koje moze,jer to tako funkcionira u BiH. Samo zrinjski gomila neke poluigrace pa ako im se posreci ko sa Bilbijom i Todorovicem posreci. Najgore sto takve moras masno platit a odu za kikiriki jer su stari. Kakva korist od takvog instant uspjeha kad ce taj balon puknut prije ili kasnije. Al ajd razumio bi da oni nemaju talenata,nego i ono sto imaju ne pustaju u prvi tim. Ti bolan moras svakog mladog igraca drzat na dlanu jer ti je on buducnost a ne sutat ih na posudbe bez prave prilike za dokazivanjem. Onakav talent kao Cavar da nije zadrzan jos godinu dana i prodan za minimalno milion € nije mi jasno nikako. Previse vi menadzere lesinare pustate oko kluba..m
The Nobles ⚔
Akademija 1 A reprezentativac
Omladinski pogon 2 A reprezentativca
Golema si akademijo
Golema si akademijo
Jedan grad, jedna ljubav!
https://i.postimg.cc/TwWRW3jB/velez.jpg
Mogli su se i u mene u podrumu ovako pripremat za manje pare
Mogli su se i u mene u podrumu ovako pripremat za manje pare
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Menalo je igrao 3 godina u prvoj ekipi prije nego je prodan. Kao i Loncar. Mislim da je to vise nego dovoljnohskzmostar je napisao/la:since1948 je napisao/la:Nije mi nikako jasna politika Zrinjskog. Svaki normalan klub cim se dokopa para(na bilo koji nacin) osnuje jak OP i pokupi sve talente koje moze,jer to tako funkcionira u BiH. Samo zrinjski gomila neke poluigrace pa ako im se posreci ko sa Bilbijom i Todorovicem posreci. Najgore sto takve moras masno platit a odu za kikiriki jer su stari. Kakva korist od takvog instant uspjeha kad ce taj balon puknut prije ili kasnije. Al ajd razumio bi da oni nemaju talenata,nego i ono sto imaju ne pustaju u prvi tim. Ti bolan moras svakog mladog igraca drzat na dlanu jer ti je on buducnost a ne sutat ih na posudbe bez prave prilike za dokazivanjem. Onakav talent kao Cavar da nije zadrzan jos godinu dana i prodan za minimalno milion € nije mi jasno nikako. Previse vi menadzere lesinare pustate oko kluba..m
Inace mladi talenti ostaju po 5 godina u svom klubu kao Menalo npr.
SAMO ŠIROKI!
Nihad Mujakic 1,1 Mil. EUR - KortrijkGifron je napisao/la:Akademija 1 A reprezentativac
Golema si akademijo
Nedim Hadzic 300 K EUR - Leixões U19
Marko Mihojevic 300 K EUR - PAOK
Rijad Sadiku 300 K EUR - Royal Mouscron
Hamza Catakovic 300 K EUR -AS Trencin
Semir Smajlagic - Free - ND Gorica
Demirel Veladzic - 100K - Leixões U19
Imad Rondic - Free - Slavia Prag
Berin Alic - 50 K - Sparta Prag
Nemoj da "turim" i Cimirota bezveze
Za sad
Akademija je tek pocela prije 2 godine da prodaje igrace. PRODAJE. Nesto sto vi nemate i ne znate. Kod vas se to zove TALOVI, gdje klub ne vidi marke.
Kolko omladisnkih igraca imate u U-21, U-19, U-17 itd?
Čuj instant uspjeh,zadnjih 5 god 4 tutule,a sjetite de vase politike dok je bilo love i koliko ste Abramovića,Hrgivića,Bajana i ostale plaćsćasince1948 je napisao/la:Nije mi nikako jasna politika Zrinjskog. Svaki normalan klub cim se dokopa para(na bilo koji nacin) osnuje jak OP i pokupi sve talente koje moze,jer to tako funkcionira u BiH. Samo zrinjski gomila neke poluigrace pa ako im se posreci ko sa Bilbijom i Todorovicem posreci. Najgore sto takve moras masno platit a odu za kikiriki jer su stari. Kakva korist od takvog instant uspjeha kad ce taj balon puknut prije ili kasnije. Al ajd razumio bi da oni nemaju talenata,nego i ono sto imaju ne pustaju u prvi tim. Ti bolan moras svakog mladog igraca drzat na dlanu jer ti je on buducnost a ne sutat ih na posudbe bez prave prilike za dokazivanjem. Onakav talent kao Cavar da nije zadrzan jos godinu dana i prodan za minimalno milion € nije mi jasno nikako. Previse vi menadzere lesinare pustate oko kluba..m
li,kad je nestalo love onda se posvetili omladinskom pogonu,a i vide se rezultati zadnja titula 2006.
Nije klub neka firma pa da gledam zaradu,boli me neka stvar koliko je ko zaradio,ionako te pare odu raznoraznim menadzerima i ublehama.Bitan je rezultat i europa,jer prihod od titule i eurokupova je jedini čisti novac koji dodje u klub.
A da se neulaze u juniore kluba je smiješna izjava,jer su stalno u vrhu,i imas dosta igrača dovedenih iz drugih sredina,pa nek izvole,nek se probiju do prvog tima.
- UstanikSBII
- Kontakt:
Sa mladim igračima Široki definitivno radi najbolje dugi niz godina pa onda možda Sarajevo zadnjih 3/4 sezone ... Ako me sjećanje služi jedini klub nakon rata koji je prodao igrača iz naše lige direktno u klub lige petice smo mi
(Hrgović - Wolf.) ... Kamp smo napravili prvi, stadion sredili prvi bez pomoći države, igrali gotovo svake godine EU natjecanja dosta puta bili konkurenti za titulu koju smo osvojili 2 puta Kup BiH 3 puta! Nije nam bio potreban strani kapital da stanemo na noge! Državi nikad marke nismo dugovali kao ni igračima i stručnom stožeru i to sve smo postigli kao jedini klub u BIH nakon rata .... Možda nemamo još koju titulu ali sigurno smo uvijek imali najbolju filozofiju razvoja!!!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Akademija je tek pocela prije 2 godine da prodaje igrace. PRODAJE. Nesto sto vi nemate i ne znate. Kod vas se to zove TALOVI, gdje klub ne vidi marke.
💩💩
Nego da pitam dokle je stigla ova Željina Akademija,sto je Adžem najavi...Kako ono rece "Nije to Akademija kao u Fk Srajevo,tu ce se izdvajati samo talenti sa kojim ce se posebno raditi..."
Pa zato pitam u kojoj je to fazi sada,dokle se stiglo...

Pa zato pitam u kojoj je to fazi sada,dokle se stiglo...
Sloboda je Mešića 1999 u Nantes prodali. A Hrgović je došao u Široki iz Japana.UstanikSBII je napisao/la:Sa mladim igračima Široki definitivno radi najbolje dugi niz godina pa onda možda Sarajevo zadnjih 3/4 sezone ... Ako me sjećanje služi jedini klub nakon rata koji je prodao igrača iz naše lige direktno u klub lige petice smo mi(Hrgović - Wolf.) ... Kamp smo napravili prvi, stadion sredili prvi bez pomoći države, igrali gotovo svake godine EU natjecanja dosta puta bili konkurenti za titulu koju smo osvojili 2 puta Kup BiH 3 puta! Nije nam bio potreban strani kapital da stanemo na noge! Državi nikad marke nismo dugovali kao ni igračima i stručnom stožeru i to sve smo postigli kao jedini klub u BIH nakon rata .... Možda nemamo još koju titulu ali sigurno smo uvijek imali najbolju filozofiju razvoja!!!
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.