Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zašto mu dajete otkaze kad ga non stop vraćate?
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Da se ne opusti previse

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
E ako je za parama plako onda ništa.Mig_Mig je napisao/la: ↑25 jul 2023, 21:50Onda stojecki a ne placuci kazes dajte mi papci moje pare!!!! A ne kao zadnja p.icka placat intervju i plakat za parama.Torino je napisao/la: ↑25 jul 2023, 20:40Uzeo lik svoje pare. 130 000 ko bi to oprostio?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 jul 2023, 17:35Ali Husrefu nabijaju na nos za pare.
A dajem ruku u vatru, ovdje ima ljudi koji s bratom ne pričaju zbog para ili komada zemlje.
Otjeraš ga ko kera i očekuješ da on ispadne čovjek. Licemjernost bivše uprave. Ogriješili se o čovjeka, još mu na nos nabijaju.
Ima toga u 90% porodica, pogotovo kad se imovina dijeli. Brat na brata sjekirom kreče radi metra zemlje.
Svi bi mi uzeli pare ko Husref.
🇵🇸
Pogana sredina realno,preteška.Živi se i gleda samo onaj trenutni trenutak,nema ni jucer nema ni sutra.
Sa druge strane ono sportske evo da pokušamo gledati neutralno imaš trenera koji ti je donio sezonu ranije duplu krunu,i u trenutku otkaza bio na diobi prvog mjesta.Ko to u svijetu fudbala skida trenera u takvoj situaciji? Objektivno nece niko,nego mi zalajali aj izgubi derbi aj mjenjaj i eto.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Husref i Amar mogu pod ruku sto se tice para, a i rezultata. Doduse Husref malo vise prepisuje, al neka, raja su!
Koliko god ih mrzili, vise ih gotivimo, a znamo i radi cega!
Nema fudbala u BiH, bez naseg derbija, jer ostalo je sve talasika!
Zivjeli nam Željo i Sarajvo, pa da se zezamo jos mnogo godina ko je bolji, a tako i treba!
Haj Ž, j*bite se!
Koliko god ih mrzili, vise ih gotivimo, a znamo i radi cega!
Nema fudbala u BiH, bez naseg derbija, jer ostalo je sve talasika!
Zivjeli nam Željo i Sarajvo, pa da se zezamo jos mnogo godina ko je bolji, a tako i treba!

Haj Ž, j*bite se!
Ako je sarajevo a i zeljo spali na ta dva lika onda to znaci stagniranje odnosno uoadanje u **** bez dna. Njihovo je bilo i proslo treba gledati naprijed. Ovo ce trajaati par kola i opet noga. Dovwst masu igraca platiti ih masno a ne dovesti trenera je pisanje uz vjetar. Bolje pogrijesiti sa 5 pojacanja opet ce to nekao trener posloziti i izvuci maximum nego pogrijesiti sa trenerom.
Kingu, ovo je amaterska liga i sto se prije pomirimo, ti je bolje za nas. Oba kluba su heklala prije 90ih, a ovo danas je cisti amaterizam.
Primjer, Pasic i Skoro, krila koja su top, od 90ih oba kluba nisu imala nikog da mozes u isti kos stavit, a dalje da ne nabrajam...
Neka lozione, al nije to to!
Primjer, Pasic i Skoro, krila koja su top, od 90ih oba kluba nisu imala nikog da mozes u isti kos stavit, a dalje da ne nabrajam...
Neka lozione, al nije to to!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Sa Husrefom fks osvaja titulu. Racunica je jasna.
1. Jedini čovjek koji će hebat mater igračima koji fušere
2. Jedini koji se zna izboriti sa istokom.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
valja opet gledat husrefovo slijeganje ramenima i šta je tu je kod prvog kiksa, švico draga
Covjek citav zivot u ovoj ligi i ima dvije titule i dva kupa. Zna ligu u dusu.
A tek ovi hintovi kako Sarajevo zapravo ima ekipu galaktikosa pa samo jos Husref fali da dernjavom i psovkama obuzda ego svih tih mega zvijezda. Haha.
A tek ovi hintovi kako Sarajevo zapravo ima ekipu galaktikosa pa samo jos Husref fali da dernjavom i psovkama obuzda ego svih tih mega zvijezda. Haha.
-
- Kontakt:
Zasto vi pitari sami toliko potcjenjujete Husrefa? Moze pojedincima da se ne svidja iz ovog ili onog razloga, ali covjek je maher za ovu ligu, i svakako jedna od njenih trenerskih legendi. Uz Baku i Amara, najjaci. Sa njim ste ozbiljan kandidat za titulu, bez zajebancije.
1921
Da li trolas ili ne nemam pojma, nebitno mi je nego kad vec spomenu to potcjenjivanje, koje je itekako prisutno, da odgovorim. Realno je da se od Husrefa u ovom momentu bolje nije moglo dovest. Ja licno nista protiv Husrefa nemam za ovu sezonu, vazda je i bio dobar prvu sezonu ili malo duze, a onda krece raspad, svaki put vidjeno. Ja se licno tog raspada bojim. Ako ce dobit ugovor na sezonu (eventualno sezonu+sezonu) onda je odlican potez, al ako ce dobit vise od toga ponovit ce se patnja u sljedecoj sezoni i onda slijedi otkaz, odsteta, sve vec vidjeno.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑25 jul 2023, 23:14Zasto vi pitari sami toliko potcjenjujete Husrefa? Moze pojedincima da se ne svidja iz ovog ili onog razloga, ali covjek je maher za ovu ligu, i svakako jedna od njenih trenerskih legendi. Uz Baku i Amara, najjaci. Sa njim ste ozbiljan favorit za titulu, bez zajebancije.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
Ne trolam uopste. Brojevi ne lazu. Husref je mozda limitran trener, ali je jedan od najboljih u istoriji ove lige, a vi imate dobru (mada neizbalansiranu) ekipu. Jos je uz to mangup, domaci, i zna dobro kako se nositi s pritiskom i svime ostalim sto ide uz to. Normalno da ste sa njim kandidat za titulu.Zutti je napisao/la: ↑25 jul 2023, 23:19Da li trolas ili ne nemam pojma, nebitno mi je nego kad vec spomenu to potcjenjivanje, koje je itekako prisutno, da odgovorim. Realno je da se od Husrefa u ovom momentu bolje nije moglo dovest. Ja licno nista protiv Husrefa nemam za ovu sezonu, vazda je i bio dobar prvu sezonu ili malo duze, a onda krece raspad, svaki put vidjeno. Ja se licno tog raspada bojim. Ako ce dobit ugovor na sezonu (eventualno sezonu+sezonu) onda je odlican potez, al ako ce dobit vise od toga ponovit ce se patnja u sljedecoj sezoni i onda slijedi otkaz, odsteta, sve vec vidjeno.
Sto se raspada tice, vi se ionako raspadnete svako malo, kao i vecina drugih klubova ovdje. Ali bolje uzeti trofej pa se raspast, nego ne uzeti nista pa se raspast. Naravno da je idealno napraviti sistem i raditi na duze staze, ali ocito Mirvic nema znanje za to, a ima ego koji mu ne dozvoljava da pusti nekom drugom da se pita malo vise.
1921
Ne znam koliko smo sjebali koeficijent i da li bismo mogli bit nosioci u prvom pretkolu kad bi bili prvaci. Ako bi onda bi nam ta titula znacila sve. Ma nema kod nas sistema i nece ga nikad bit, s tim se moramo pomirit. Ko sto ti kazes, Mirvic nije sposoban za to, nema fudbalskog znanja jbg, a ne zeli dovest nikoga da mu pokusa nesto napravit i da mu taj neko vodi glavnu rijec oko sportskog segmenta kluba.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑25 jul 2023, 23:44Ne trolam uopste. Brojevi ne lazu. Husref je mozda limitran trener, ali je jedan od najboljih u istoriji ove lige, a vi imate dobru (mada neizbalansiranu) ekipu. Jos je uz to mangup, domaci, i zna dobro kako se nositi s pritiskom i svime ostalim sto ide uz to. Normalno da ste sa njim kandidat za titulu.Zutti je napisao/la: ↑25 jul 2023, 23:19Da li trolas ili ne nemam pojma, nebitno mi je nego kad vec spomenu to potcjenjivanje, koje je itekako prisutno, da odgovorim. Realno je da se od Husrefa u ovom momentu bolje nije moglo dovest. Ja licno nista protiv Husrefa nemam za ovu sezonu, vazda je i bio dobar prvu sezonu ili malo duze, a onda krece raspad, svaki put vidjeno. Ja se licno tog raspada bojim. Ako ce dobit ugovor na sezonu (eventualno sezonu+sezonu) onda je odlican potez, al ako ce dobit vise od toga ponovit ce se patnja u sljedecoj sezoni i onda slijedi otkaz, odsteta, sve vec vidjeno.
Sto se raspada tice, vi se ionako raspadnete svako malo, kao i vecina drugih klubova ovdje. Ali bolje uzeti trofej pa se raspast, nego ne uzeti nista pa se raspast. Naravno da je idealno napraviti sistem i raditi na duze staze, ali ocito Mirvic nema znanje za to, a ima ego koji mu ne dozvoljava da pusti nekom drugom da se pita malo vise.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
E cuj Kapo

Aha, kao i ovoDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 jul 2023, 22:27Sa Husrefom fks osvaja titulu. Racunica je jasna.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
joj kad opet Husref zabaguje na konferenciji pa nakon 20 sekundi šutnje kaze : Paaaaa.. šta znam...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
- Kontakt:
Sramota za pitare da peti put vracaju Husrefa za trenera, pored Faruka Hadzibegica, covjeka koji je bio kapiten Jugoslavije i selektora reprezentacije BiH i CG...
Bruka i sramota

Bruka i sramota

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ekipa koja bi mogla iznenaditi mnoge i ekipa koju vidim da će ostvariti plasman u Evropu je Široki Brijeg.
Chinedu ima potencijal da bude najbolji strijelac lige, zavisno od adaptacije u seoskoj ligi.
Chinedu ima potencijal da bude najbolji strijelac lige, zavisno od adaptacije u seoskoj ligi.