FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- dubioza144
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Potpisali nekadasnjeg reprezentativca a nikakve euforije, veca euforija bila kad je Alison potpiso 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
- Kontakt:
Iskusniji forumasidubioza144 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 18:14Potpisali nekadasnjeg reprezentativca a nikakve euforije, veca euforija bila kad je Alison potpiso![]()

- avalPacidoroP
- Kontakt:
A sto mi ne pokusamo dovest Despotovica?
Cuo sam da je budala, al' je opasan igrac.
-
- Kontakt:
prije borca zeljeli ga nasi, zena rekla ne osjeca se sigurno u sarajevuavalPacidoroP je napisao/la: ↑03 sep 2025, 18:45A sto mi ne pokusamo dovest Despotovica?
nek crknu dusmani, najjaci smo
-
- Kontakt:
Jel to fakat il furas?Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑03 sep 2025, 18:49prije borca zeljeli ga nasi, zena rekla ne osjeca se sigurno u sarajevuavalPacidoroP je napisao/la: ↑03 sep 2025, 18:45A sto mi ne pokusamo dovest Despotovica?

-
- Kontakt:
sto bi rekao Balašević, ako su lagali mene i ja lazem vasManijakdokraja9 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 18:53Jel to fakat il furas?Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑03 sep 2025, 18:49prije borca zeljeli ga nasi, zena rekla ne osjeca se sigurno u sarajevuavalPacidoroP je napisao/la: ↑03 sep 2025, 18:45A sto mi ne pokusamo dovest Despotovica?
Cuo sam da je budala, al' je opasan igrac.![]()
ali imalo bi smisla vidis da nije ni u sarajevo otiso
Opekli se dosta puta, ne vjerujem nikom, nikog ni pljuvati necu dok se ne dokaze.dubioza144 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 18:14Potpisali nekadasnjeg reprezentativca a nikakve euforije, veca euforija bila kad je Alison potpiso![]()
Fk Željezničar.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Deni dobar igrac. Igrao u jacim ligamaa puno od nase.
Zasto nema euforije?
Upitan motiv nije nikada igrao ovu ligu.
U klubovima gdje je igrao nije bio "glavni" igrac. Vise rotacijski, pa se zato po meni ne moze porediti sa Bajicem, Zecom, Stilicem.
Uglavnom nek mu je sa srecom, da nam dosta radosti donese.
Zasto nema euforije?
Upitan motiv nije nikada igrao ovu ligu.
U klubovima gdje je igrao nije bio "glavni" igrac. Vise rotacijski, pa se zato po meni ne moze porediti sa Bajicem, Zecom, Stilicem.
Uglavnom nek mu je sa srecom, da nam dosta radosti donese.
Sretno nam na mini pripremama, nek se uigraju i bez nekih povreda. Treba ocuvati dobru atmosferu u svlacionici
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ne vjerujem da cemo uspjeti registrovati Denija za Borac..
Banditi neće dopustiti.
Banditi neće dopustiti.
Pa rekao bi da je tip igraca koji nam je falio u utakmicama kad su nam ekipe prepustale inicijativu; sloga radnik rudar. Zbog nedostatka kvalitetne desetke je posjed djelovao bezidejno. Deni sam po sebi mozda to i ne bude mogao sam rijesiti ali bar mi djeluje da se slijedi neka ideja.. sosic milosevic boljevic realno djeluje interesantno, vidjecemo da li ce sve sjesti kako treba.Levin je napisao/la: ↑03 sep 2025, 14:56Ukoliko se uspije brzo uklopiti, uopšte ne sumnjam da smo dobili lidera sredine terena ali teren je jedino mjerilo. Samo mi i dalje nije jasno njegovo dovođenje. Igrač koji bi se mnogo lakše uklopio u Zrinjski ili Borac nego kod nas. Možda planiramo da više igramo na posjed.
-
- Kontakt:
Ko su ti, koliko godina imaju, sta igraju
Jucer je ja mislim pacino spominjao nekog iz Libana i Kolumbijca nekog
Jesu to ti
Hoce li igrati s kim?
Evo objavili prije saveza da se igra u ponedjeljak

Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Vjerovatno to i jest razlog dovodjenja, to je ideja.Anpa je napisao/la: ↑03 sep 2025, 20:26Pa rekao bi da je tip igraca koji nam je falio u utakmicama kad su nam ekipe prepustale inicijativu; sloga radnik rudar. Zbog nedostatka kvalitetne desetke je posjed djelovao bezidejno. Deni sam po sebi mozda to i ne bude mogao sam rijesiti ali bar mi djeluje da se slijedi neka ideja.. sosic milosevic boljevic realno djeluje interesantno, vidjecemo da li ce sve sjesti kako treba.Levin je napisao/la: ↑03 sep 2025, 14:56Ukoliko se uspije brzo uklopiti, uopšte ne sumnjam da smo dobili lidera sredine terena ali teren je jedino mjerilo. Samo mi i dalje nije jasno njegovo dovođenje. Igrač koji bi se mnogo lakše uklopio u Zrinjski ili Borac nego kod nas. Možda planiramo da više igramo na posjed.
Mozda je i bolje sto nikad nije bio neka zvijezda vec onako jos jedan igrac u rosteru ali opet karijera za nase uslove vise nego dobra.
Valjda nadje kakav motiv, valjda je sportista jos uvijek..
Treba neko ko moze podvaliti loptu, dat zadnji pas a bio bi rasterecen ako su iza njega Ladumdzija i Eric. Moze uspjet ideja.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Volio bi da se ova ekipa gleda kao investicija. Ok, zivot nije fudbal menadzer ali bi bilo mudro kada bi ovu sezonu iskoristili da se stvori stil igre i pristup te detektovali nedostatke i onda naredne sezone da se nadoknade nedostaci. Nije nikakvo mudro slovo, i lakse je reci nego izvesti ali eto krenuli su u pravom smjeru davanja dugorocnih ugovora igracima koje hoce da razvijaju.godrina je napisao/la: ↑03 sep 2025, 22:16Vjerovatno to i jest razlog dovodjenja, to je ideja.Anpa je napisao/la: ↑03 sep 2025, 20:26Pa rekao bi da je tip igraca koji nam je falio u utakmicama kad su nam ekipe prepustale inicijativu; sloga radnik rudar. Zbog nedostatka kvalitetne desetke je posjed djelovao bezidejno. Deni sam po sebi mozda to i ne bude mogao sam rijesiti ali bar mi djeluje da se slijedi neka ideja.. sosic milosevic boljevic realno djeluje interesantno, vidjecemo da li ce sve sjesti kako treba.Levin je napisao/la: ↑03 sep 2025, 14:56Ukoliko se uspije brzo uklopiti, uopšte ne sumnjam da smo dobili lidera sredine terena ali teren je jedino mjerilo. Samo mi i dalje nije jasno njegovo dovođenje. Igrač koji bi se mnogo lakše uklopio u Zrinjski ili Borac nego kod nas. Možda planiramo da više igramo na posjed.
Mozda je i bolje sto nikad nije bio neka zvijezda vec onako jos jedan igrac u rosteru ali opet karijera za nase uslove vise nego dobra.
Valjda nadje kakav motiv, valjda je sportista jos uvijek..
Treba neko ko moze podvaliti loptu, dat zadnji pas a bio bi rasterecen ako su iza njega Ladumdzija i Eric. Moze uspjet ideja.
Definitivno ce nam puno znaciti, samo da se uklopi. Bezidejni smo totalno protiv takvih ekipa, prosle sezone smo imali Jabera, nek bude upola kao on ja zadovoljan.Anpa je napisao/la: ↑03 sep 2025, 20:26Pa rekao bi da je tip igraca koji nam je falio u utakmicama kad su nam ekipe prepustale inicijativu; sloga radnik rudar. Zbog nedostatka kvalitetne desetke je posjed djelovao bezidejno. Deni sam po sebi mozda to i ne bude mogao sam rijesiti ali bar mi djeluje da se slijedi neka ideja.. sosic milosevic boljevic realno djeluje interesantno, vidjecemo da li ce sve sjesti kako treba.Levin je napisao/la: ↑03 sep 2025, 14:56Ukoliko se uspije brzo uklopiti, uopšte ne sumnjam da smo dobili lidera sredine terena ali teren je jedino mjerilo. Samo mi i dalje nije jasno njegovo dovođenje. Igrač koji bi se mnogo lakše uklopio u Zrinjski ili Borac nego kod nas. Možda planiramo da više igramo na posjed.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
spic je iz liberije 17 godina bio na probi u Sarajevu B, a ovaj drugi je iz bahreina vezni
- mamonelafo
- Kontakt:
Ko i žena od onog Javiera Hervasa... Bojala se pasa lutalica ahhahManijakdokraja9 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 18:53Jel to fakat il furas?Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑03 sep 2025, 18:49prije borca zeljeli ga nasi, zena rekla ne osjeca se sigurno u sarajevuavalPacidoroP je napisao/la: ↑03 sep 2025, 18:45A sto mi ne pokusamo dovest Despotovica?
Cuo sam da je budala, al' je opasan igrac.![]()
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
- mamonelafo
- Kontakt:
Javio se naš prepošteni. Opet ista priča. Opet pred Skupštinu.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.