Hvala i tebi na clanarini.
Lako je za kredit, dok je košpa.KONTRASVIH je napisao/la: ↑26 jul 2023, 12:03Hvala i tebi na clanarini.![]()
![]()
PS. Valja ti sad vracati kredit sirotinjo![]()
Svaka cast, treba sirotinji pomoci. Ovako ne bi zaradio na Kosevu da ti dolazi Manchester, pa bi u najgorem slucaju morao dijeliti karte.Torino je napisao/la: ↑26 jul 2023, 12:11Lako je za kredit, dok je košpa.KONTRASVIH je napisao/la: ↑26 jul 2023, 12:03Hvala i tebi na clanarini.![]()
![]()
PS. Valja ti sad vracati kredit sirotinjo![]()
![]()
Još jednom hvala za finu zarada. Oko 10 000 čemo uzeti do sutra, a sve član do člana.![]()
Hvala i Grbavici što je ko šupak pa brzo plane![]()
Šalu na stranu vi za početak imate trenera koji će sve to posložiti na terenu.letsgofighter je napisao/la: ↑26 jul 2023, 09:41Gledaj, mi iz BL slabo komentarišemo ovdje ali i na našem forumu uglavnom kritikujemo, a pogotovo ne dižemo pre prve tekme igrače u nebesa i najavljujemo titule kao neki.Ali sada po prvi put, nakon zadnje utakmice protv Vojvodine, mogu da kažem da je Borac za 3 brzine brža ekipa i da je doooosta bolja u odnosu na prošlogodišnju ekipu....Konačno imamo špiceve (Makarić i novi kolumbijac), krila jako brza (Kulašin, Hrelja i kolumbijac), Kvržić klasa sam za sebe, i konačno da se Stojan Vranješ može staviti na poziciju gdje je najopasniji, prednji vezni, ne mora puno da trči a stalno je opasan za gol...Jakov Blagajić , zapamtite ovo ime, i ispratite, otimaće se za njega ! kao i Željo što nam je poklonio Kulašina tako nam je Hajduk dao novi bisersportski pozdrav i da se Husref vrati gdje mu je mjesto !
![]()
de raspravljas se sa covjekom koji od kluba koji dise na skrge u jednom postu napise i objasni kako ce zeljo zavrsiti godinu u plusuShategabri je napisao/la: ↑26 jul 2023, 11:36Ma dobro, ti si ko i kod nas što ima, ono navija za trenera, predsjednika, a ne za klub.Virtu4l je napisao/la: ↑26 jul 2023, 11:32Džaba krečiš, sto puta ponovljena laž nikad nije i niti će ikada postati istina. Te mahalske priče prolaze, znaš i sam gdje, na jednom drugom podforumu.Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2023, 11:30Aha, i samim tim je opravdano?
Na račun trenera?
Čitaš li ti sebe?![]()
Stvari koje su očite ti nećeš da priznaš.
Nisu to mahalske, al dobro - sve je ok.
Pitaj ljude koji i sad saniraju štetu za njim![]()
Brate ne bi vjerovao, donijet će nam lik iz uprave još 50kom. 50KM ćemo mu dati po komadu. Uzet još par stoja. Što je najgore mi smo smiješni šta im tek članovi rade.
Ko je nama kriv što ne vodimo klub
Hahahhahahahaha na olx ljudi prodavali od 50 do 70KM karte, al eto, izgleda svima draze uzeti od tebe za 100
Jos lik samo primo u krupnom...19vendetta87 je napisao/la: ↑26 jul 2023, 12:54Hahahhahahahaha na olx ljudi prodavali od 50 do 70KM karte, al eto, izgleda svima draze uzeti od tebe za 100![]()
Al dobar fol, nema sta![]()
Ko je jadniji, on ili ovi sto padaju na nazovi foru.
A veliko slovo i tacka po izboru?