nes to docekat', momci placaju i za sebe i za djevojkeVolimTz je napisao/la:Ako placaju sada djevojke uopste, znas da nisam upucen trenutno.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
nes to docekat', momci placaju i za sebe i za djevojkeVolimTz je napisao/la:Ako placaju sada djevojke uopste, znas da nisam upucen trenutno.
Tri doktora na golu, Husref na slatkim mukama. Momak je mašina.VolimTz je napisao/la:Evo Azira na naslovnici. Svaka cast komsija.
Odlične golmane imamo.NKMramor je napisao/la:Tri doktora na golu, Husref na slatkim mukama. Momak je mašina.
fukara87 je napisao/la:Zadnji put pod reflektorima gledao utakmicu Finale Kupa Sloboda - Zrinjski, nama gode ove nocne utakmice izgleda.
Chinaglia je napisao/la:zadnji put pod reflektorima, gledao koncert Dine Merlina
Pao si mi u ocima, em slusas smrdljivca merlina dinu. Em te puter navuce na tanak led. Jos nije ni puter, pa ona je osmi razred Osnovne skoleChinaglia je napisao/la:tada ti je bilo 7 godinaAerials je napisao/la:Znači 2008./2009.? 7 godina
imas li ti dovoljno godina da budes na forumu, nije ni cudo sto ne ides na Tusanj
i meni je jaran pričao kako je dr iz ug sa stadiona u vrapčićima ,nazvao njega (posto su fukare ranije izveli sa stadiona)i kaze nema gola jos samo 1 min do kraja kad odjednom dr vrišti gollllllllllll,Zebaaaaa Zebaaaaaa Zebaaaaaa a u autobusu urnebessss kaze kad se ne prevrnuše! Eh ima tih zgodnih priča od ove pobjedničke sezoneSaltCityAttack je napisao/la:emirzlaTu je napisao/la:Ovo stvarno nema vise smisla...pod HITNO pricat sa Husrefom i igracima...nek se malo strpe na gostovanjima,dok mi ne udjemo na tribinu da ne daju golove.Mislim,treci,cetvrti gol docekamo u busu...cisti "bezobrazluk"![]()
![]()
desit ce se nekom prevozniku,da ce se bus prevrnut...nik kriv,ni duzan imat ce stetu....
Meni je najaci ovaj jedan pise mi iz busa kad se vracalo iz Mostara..kaze javise nam gol Zeba kad kaze bus u Neretvu neprevrnu
On je 7c.krmpotich je napisao/la:Pao si mi u ocima, em slusas smrdljivca merlina dinu. Em te puter navuce na tanak led. Jos nije ni puter, pa ona je osmi razred Osnovne skole
Nešto na ovaj fazonpinoglavi je napisao/la:Nadam se da cemo iz ove euforije izroditi neku gotivnu pjesmu (studijsku) da je citav stadion pjeva prije svake utakmice.