Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Znaci Ramsey i Flamini, ispred Kembl, Ozil i Ox.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Dobra stvar jedino to sto se Ramsey vraca na svoju poziciju...
Sta fali Ancelotiju? Jeste da nije dugotrajno rjesenje ali bar za dve-tri sezone dok neko mladji ne iskoci u prvi plan...
Walcott se vraca za vikend. Znaci on i OX vjerovatno po krilima.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sta fali Ancelotiju? Jeste da nije dugotrajno rjesenje ali bar za dve-tri sezone dok neko mladji ne iskoci u prvi plan...
Walcott se vraca za vikend. Znaci on i OX vjerovatno po krilima.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Hayden i Akpom od pocetka protiv Citya. Da ih vidimo, kako je krenulo sa povredama mogli bi oni brzo kuci...
-
BigBigBang
- Kontakt:
Napokon dobre vijesti...anell je napisao/la:Izgleda da je sa Santijem slično kao i sa Coqelinom.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Nisu dobre vijesti nijedna povreda igrača
Koliko god znao Santi usrati toliko i nekad dobro odigra, a Ramsey ima sada sansu da se vrati na svoju poziciju i da pokaze ono sto zna i umije
Problem nastaje ako se Ramsey povrijedi, onda Ox igra tu poziciju a Santi je 3 mjeseca out...nije ovo dobro, sad preko januara da je Wenger pametan - prodati Artetu i kupiti jednog finog veznjaka za kojeg ne mora istresti aman zaman neke pare, Rabiot iz PSGa, Calhanoglu iz Leverkusena, ali on ce garant Chambersa negdje ubacit a kupiti nece igrača.
DMF je veci prioritet al sanse da se dobar dmf kupi pod palicom Wengera su 4%, frajer nece da kupi zadnjeg veznog i to je to, ne ocekujem ni da ce sada kupiti...
Steta previse povreda ima fakat
Koliko god znao Santi usrati toliko i nekad dobro odigra, a Ramsey ima sada sansu da se vrati na svoju poziciju i da pokaze ono sto zna i umije
Problem nastaje ako se Ramsey povrijedi, onda Ox igra tu poziciju a Santi je 3 mjeseca out...nije ovo dobro, sad preko januara da je Wenger pametan - prodati Artetu i kupiti jednog finog veznjaka za kojeg ne mora istresti aman zaman neke pare, Rabiot iz PSGa, Calhanoglu iz Leverkusena, ali on ce garant Chambersa negdje ubacit a kupiti nece igrača.
DMF je veci prioritet al sanse da se dobar dmf kupi pod palicom Wengera su 4%, frajer nece da kupi zadnjeg veznog i to je to, ne ocekujem ni da ce sada kupiti...
Steta previse povreda ima fakat
Ramsey na CM poziciji bio igrac sezone i voajer mu promjeni poziciju
po meni najgluplji potez Wengera a znamo koliko gluposti je vec uradio.
Nadam se da je istina da se Alexis vraca do Cityja. Racunam da Sunderland i Villu mozemo rijesiti i sa ovim krhotinama od ekipe, mada bih tipovao na Giroudovu ozljedu kod Debelog Sama.
Ako se Zile syebe onda ce nam u napad biti OX - Walcott - Joel. Ne bih se iznenadio da se uskoro vrati iz Ajaxa postar svetske klase da bi cirkus bio potpun.
Za Dennya sam i zaboravio da je nas igrac. Mislim da ce njegov doprinos od 2 gola izostati ove godine.
Sto se tice zadnjeg veznog spominju se mnoga imena ali preksinoc je Chambers igrao 90 minuta za rezerve na poziciji DMF! Toliko o novom zadnjem veznom...
Za Dennya sam i zaboravio da je nas igrac. Mislim da ce njegov doprinos od 2 gola izostati ove godine.
Sto se tice zadnjeg veznog spominju se mnoga imena ali preksinoc je Chambers igrao 90 minuta za rezerve na poziciji DMF! Toliko o novom zadnjem veznom...
Nema me dvije sedmice i @anell navuče sav baksulzluk na Arsenal, povrijedi nam se čitava ekipa
.
Ovo je već tragedija sa povredama, da nije žalosno bilo bi smiješno. I cazorli oštećeni ligamenti
. Da barem nije Coquelin povrijeđen pa da se uspare on i Ramsey u sredinu pa bi to bilo idealno. No, i ovako kad čovjek skonta da će nam se Ramiz vratiti na mjesto gdje dominira i nije to toliko loše. Walcott se vratio pa bi on i Ox trebali igrati po krilima što i tto nije toliko loše, osim što nisu ni blizu vrijedni u odbrani kao Sančez/Ramsey, al Bože moj, šta da se radi.
Najveća tragedija je što smo sa ovim povredama potpuno izgubili koheziju pogotovo na sredini terena, jer koliko god Cazorla djelovao kao nelogičan izbor na CM, on je odlično to odrađivao uz ogromnu pomoć Kokelana, a sa Ramseyem na krilu se pravio balans između odbrane i napada.
I sad to se sve gubi i valja na potpuno drugačiji način igrati, al kao da nismo navikli
.
Lično mislim da se nećemo uspjeti izboriti do februara za mjesta na kojim bi željeli biti i da uz povrata igrača zadamo konačan sprint na kraju sezone. Lično za to krivim Wengera, jer je jednom milion puta ponovljeno da je defanzivni vezi apsulutni prioritet.
Ovo je već tragedija sa povredama, da nije žalosno bilo bi smiješno. I cazorli oštećeni ligamenti
Najveća tragedija je što smo sa ovim povredama potpuno izgubili koheziju pogotovo na sredini terena, jer koliko god Cazorla djelovao kao nelogičan izbor na CM, on je odlično to odrađivao uz ogromnu pomoć Kokelana, a sa Ramseyem na krilu se pravio balans između odbrane i napada.
I sad to se sve gubi i valja na potpuno drugačiji način igrati, al kao da nismo navikli
Lično mislim da se nećemo uspjeti izboriti do februara za mjesta na kojim bi željeli biti i da uz povrata igrača zadamo konačan sprint na kraju sezone. Lično za to krivim Wengera, jer je jednom milion puta ponovljeno da je defanzivni vezi apsulutni prioritet.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Alexis dobio slobodnu nedelju da ode u Cile da se odmori i da njegov oporavak prate ljudi iz njihove reprezentacije.
Mogu misliti kako su se ljudi prepali kada su culi da ga lijece nasi strucnjaci?
Mogu misliti kako su se ljudi prepali kada su culi da ga lijece nasi strucnjaci?
Odoh ja malo pratiti Liverpool, krenulo ihtopnik1 je napisao/la:Nema me dvije sedmice i @anell navuče sav baksulzluk na Arsenal, povrijedi nam se čitava ekipa.
Ovo je već tragedija sa povredama, da nije žalosno bilo bi smiješno. I cazorli oštećeni ligamenti. Da barem nije Coquelin povrijeđen pa da se uspare on i Ramsey u sredinu pa bi to bilo idealno. No, i ovako kad čovjek skonta da će nam se Ramiz vratiti na mjesto gdje dominira i nije to toliko loše. Walcott se vratio pa bi on i Ox trebali igrati po krilima što i tto nije toliko loše, osim što nisu ni blizu vrijedni u odbrani kao Sančez/Ramsey, al Bože moj, šta da se radi.
I sad to se sve gubi i valja na potpuno drugačiji način igrati, al kao da nismo navikli.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Nemoj tako, zdrava konkurencija samo dobrog može donijeti
Kaže Wenger da će u subotu dati konačan sud oko Walcotta i Koscielnog za utakmicu. Dakle treba ih očekivat barem među 18 igrača.
I zanimljivo, ništa nije rekao oko povreda Sančeza i Cazorle ( i Artete
), sad se to može shvatiti i dobro i loše. Moža naprave brz comeback, ali vjerovatno je ono suprotno.
Kaže Wenger da će u subotu dati konačan sud oko Walcotta i Koscielnog za utakmicu. Dakle treba ih očekivat barem među 18 igrača.
I zanimljivo, ništa nije rekao oko povreda Sančeza i Cazorle ( i Artete
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kod nas je mogic samo set-back i to iz godine u godinu...
Sta je ovo tema umrla totalno? Covjece imamo cijeli podforum i nista se ne pise a pre dok je bila samo jedna tema pisalo se stalno...
Sta je ovo tema umrla totalno? Covjece imamo cijeli podforum i nista se ne pise a pre dok je bila samo jedna tema pisalo se stalno...
Jeremy Wilson @JWTelegraph 13m13 minutes ago
Clearer prognosis on Arsenal injuries now emerging. Cazorla: four months. Sanchez: four weeks. Walcott, Koscielny and Gibbs could play Sat
Clearer prognosis on Arsenal injuries now emerging. Cazorla: four months. Sanchez: four weeks. Walcott, Koscielny and Gibbs could play Sat
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- QUARTERBACK
- Kontakt:
bez cazorle imamo vece sanse nego s njim realno
Upravo tako. Sve se vec ispricalo. Vise puta!Marsal je napisao/la:Ma sta ces pisat kad se sve zna.
Svaka godina ista. Igraci, povrede, top4, prvi krug lige prvaka... Wenger isti...
Sta reci? koju posluku porati?!
Wenger nas gusi kao sto Koby gusi Lejkerse.
Legenda kluba ali zadnje vrijeme je vise teret nego korist.
Da se fino ljetos povukao sada smo mogli imati Kloppa. A da stvar bude gora izgleda ce na ljeto Simone u Terek, Anceloti u United i Pep u City! Kloppinjo sa Liverpoolom ce biti favorit za titulu tako da cemo mozda izvisiti i za to famozno top4 mjesto... Konkurencija dovodi ili planira da dovede klasu na klupu a mi imamo i dalje covjeka koji nije u stanju da pripremi ekipu... I da stvar bude gora i ne planira da sjasi... Bojim se da ce njegovi naslednici biti neki Monk, Rodzers ili Rafa Benitez u najboljem slucaju... Nemaju ljudi koji upravljaju klubom niku ambiciju.
PS: Mozda je nas buduci menager Gery Nejvil.
Da se fino ljetos povukao sada smo mogli imati Kloppa. A da stvar bude gora izgleda ce na ljeto Simone u Terek, Anceloti u United i Pep u City! Kloppinjo sa Liverpoolom ce biti favorit za titulu tako da cemo mozda izvisiti i za to famozno top4 mjesto... Konkurencija dovodi ili planira da dovede klasu na klupu a mi imamo i dalje covjeka koji nije u stanju da pripremi ekipu... I da stvar bude gora i ne planira da sjasi... Bojim se da ce njegovi naslednici biti neki Monk, Rodzers ili Rafa Benitez u najboljem slucaju... Nemaju ljudi koji upravljaju klubom niku ambiciju.
Gunner4 je napisao/la:Wenger nas gusi kao sto Koby gusi Lejkerse.
Nek se okupe, da ih doktor izdominira
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.