Pozdrav. Odlučio se javiti povodom današnjeg
snookera:
Mark Selby - Michael White 1 @1.22
White je mladić od kojeg se u budućnosti mnogo očekuje. No težak je ždrijeb dobio ove godine, a mislim da Selby (jedan od glavnih konkurenata za naslov) neće dozvoliti malcu da se razmaše i okrene vodu na svoj mlin, već će svojim poznatim stilom uspjeti okončati ovo u nekih 15-16 frejmova. Sve češće, ljudi mu nadjenjuju nadimak "slowby" upravo zbog te safety igre koju prakticira.. Kad se igra na ovoliko frejmova, gotovo uvijek je favorit s kim god da ispao. Psihicki dosta umara protivnike, a i ako ne krene kako je zamislio - poznat je po još jednoj specifičnosti - "kralj comebackova"! Čovjek se stvarno znao izvaditi iz nemogućih situacija, tko ga je gledao znat će o čemu pričam. Uglavnom, Selby 1, po mizernoj kvoti no što je tu je.
Ricky Walden - Kyren Wilson over 16,5 @2.02
Čim sam vidio dotični dvojac na pamet mi je pao over frejmova. Ricky je odličan igrač, no ono što Wilson radi zadnjih 10 dana kroz 3 meča kvalifikacija... Jednostavno strašno. Čovjek je kao autsajder prošao trojicu favorita (Lawlera, Burdena i bivšeg svjetskog prvaka Dotta). Kvota je solidna i realna, mislim da bi ovaj meč vrlo lako mogao vidjeti tih 17 frejmova. Čak štoviše, u jednu ruku me strah da Walden ne bi kiksao i ostao na nekih 5-6.. E onda ću lupati glavom o zid što nisam Kyrena pokušao u singlu, već vidim.