To bi onda znacilo da su izgubili od jake ekipe.Trasimaco je napisao/la:Cak i ako su razbili Juventus u grupi?
Joj, neda mi se nista pisati prije utakmice. Nervoza samo raste. Mogu samo reci ad se nadam da ce ostaviti srce na terenu.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
To bi onda znacilo da su izgubili od jake ekipe.Trasimaco je napisao/la:Cak i ako su razbili Juventus u grupi?
bistrikboy je napisao/la:ekipe koja je bez vecih problema nadomjestila odlazak najboljeg fudbalera na svijetu

The Game je napisao/la:Ja prije mislim da nas je igrao na kladioniciTrasimaco je napisao/la:Cak i ako su razbili Juventus u grupi?

Ista stvar je i sa mnom..Imam frendove navijace Manchestra. To stvarno nije lako kad ti tim izgubi od jaranovog tima...FC BAYERN je napisao/la:Secere bolja je ova![]()
Sto se tice tekme, za ovom tekmom sam mastao mnogo godina poslje 99-te zelim osvetu, ali pogledajte igrace sad i 99 slabi smo duplo, i zato se ne nadam nicemu velikom nazalost, al Bayern me nije jednom iznenadio tako da ocekujem borbu 90 minuta i abd da na kraju kao i uvijek svabe pobijede
.Pobijedimo li veceras ubicu se alkoholom a samnom su veceras dva prava Manchesterovca joj nemoj da se obrukamo nece mi biti lahko snjima
mi smo im se osvetili 2001, prema tome veceras nova situacija...heheFC BAYERN je napisao/la:Secere bolja je ova![]()
Sto se tice tekme, za ovom tekmom sam mastao mnogo godina poslje 99-te zelim osvetu, ali pogledajte igrace sad i 99 slabi smo duplo, i zato se ne nadam nicemu velikom nazalost, al Bayern me nije jednom iznenadio tako da ocekujem borbu 90 minuta i abd da na kraju kao i uvijek svabe pobijede
.Pobijedimo li veceras ubicu se alkoholom a samnom su veceras dva prava Manchesterovca joj nemoj da se obrukamo nece mi biti lahko snjima
Ma samo jedva cekam da pocnes pjevati prave pjesme i da bistre glave vidis ovu ljepotu. Mozda te i preobratimo, pa da se nikad vise i ne vratis ovamo. Davno sam ti to predlagao, sad te mozda i prisilim.secer je napisao/la:tras, nesto se plaho radujes secinom eventualnom prelasku u vase redove..hm..sumnjiv si mi. da nisi anam-on?![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.