HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Dani ponosa i slave! Tad aje za nas nastupao Lamine Diarra!

Nakon odličnih igara u Olimpicu, ponovo si se vratio na Grbavicu, ali si se zadržao samo pola godine, nakon čega si potpisao za Zrinjski, gdje si se dokazao kao igrač i osvojio titulu. Šta je bilo uzrok tome da po drugi put napustiš Željezničar i kakva iskustva nosiš iz Mostara?
Po povratku u Željezničar sam zaista igrao dobro, ali je u klub došao Jirži Plišek i pojavile su se neke nesuglasice pa sam ponovo otišao s Grbavice. Sa Željom nisam imao ugovor te sam potpisao za Zrinjski. Rado se sjećam tog perioda, jer su Plemići prvi put osvojili titulu, a ja sam bio dio tog uspjeha. U Mostaru sam se osjećao odlično, nemam nijednu primjedbu. I dan danas, kad odem tamo, ljudi me cijene i u dobrim smo odnosima.
Zajko Zeba
Po povratku u Željezničar sam zaista igrao dobro, ali je u klub došao Jirži Plišek i pojavile su se neke nesuglasice pa sam ponovo otišao s Grbavice. Sa Željom nisam imao ugovor te sam potpisao za Zrinjski. Rado se sjećam tog perioda, jer su Plemići prvi put osvojili titulu, a ja sam bio dio tog uspjeha. U Mostaru sam se osjećao odlično, nemam nijednu primjedbu. I dan danas, kad odem tamo, ljudi me cijene i u dobrim smo odnosima.
Zajko Zeba
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Taj ce igrac vazda dobit pljesak Mostarske publike,jer ni u jednom trenutku nije uradio nista protiv kluba,niti ga je popljuvo kao neki sto su presli u druge klubove....pile87 je napisao/la:Nakon odličnih igara u Olimpicu, ponovo si se vratio na Grbavicu, ali si se zadržao samo pola godine, nakon čega si potpisao za Zrinjski, gdje si se dokazao kao igrač i osvojio titulu. Šta je bilo uzrok tome da po drugi put napustiš Željezničar i kakva iskustva nosiš iz Mostara?
Zajko Zeba
Spremite se plemici,dolazi vam Velikan na gostovanje.
Ocekuje se pobjeda zelje,samo je pitanje kojim rezultatom.
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
-
ForzaZrinja
- Kontakt:
ZAAAAAAAJKO ZEBA
Mozete ocekivat samo prekid od 12 uzastopnih pobjeda !ScooTeR je napisao/la:Spremite se plemici,dolazi vam Velikan na gostovanje.
Maccabi Zeljeznicar 6:0ScooTeR je napisao/la:Spremite se plemici,dolazi vam Velikan na gostovanje.
Hapoel Zeljeznicar 5:0
Zeljeznicar Litex 0:7
pa nebi bas rekao da nam dolazi europski velikan,vise jedna prosjecna bh momcad koja se zajedno sa nama,sarajevom,borcom i sirokim redovno bruka u europi!
Ja nigdje ne spominjem europski velikan,al kad vec vadis tu statistiku,Ko je ono igra POLU FINALE KUPA EUFA????bekicamir je napisao/la:Maccabi Zeljeznicar 6:0ScooTeR je napisao/la:Spremite se plemici,dolazi vam Velikan na gostovanje.
Hapoel Zeljeznicar 5:0
Zeljeznicar Litex 0:7
pa nebi bas rekao da nam dolazi europski velikan,vise jedna prosjecna bh momcad koja se zajedno sa nama,sarajevom,borcom i sirokim redovno bruka u europi!![]()
![]()
Za vas smo REAL,budimo REALni:D
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
Dobro je Ronaldo!

Cujemo se nakon utakmice Velezovac.bekicamir je napisao/la:Dobro je Ronaldo!![]()
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
Ok pitaru!ScooTeR je napisao/la:Cujemo se nakon utakmice Velezovac.bekicamir je napisao/la:Dobro je Ronaldo!![]()
On je uvijek navijao za Želju a ti? samo nemoj lagati.bekicamir je napisao/la:Ok pitaru!ScooTeR je napisao/la:Cujemo se nakon utakmice Velezovac.bekicamir je napisao/la:Dobro je Ronaldo!![]()
ŽIVOT ĆU DATI AL TEBE NEDAM
S obzirom da je meni trenutno 26 godina...onda da...cijeli zivot Zrinjski!
Pratim ga od 96,97 godine od lige Herceg Bosne i raznoraznih utakmica protiv Posusja,Sirokog,Tomislava,Branitelja,Drinovaca,Gruda,Troglava,Sloge itd
Pratim ga od 96,97 godine od lige Herceg Bosne i raznoraznih utakmica protiv Posusja,Sirokog,Tomislava,Branitelja,Drinovaca,Gruda,Troglava,Sloge itd
Kako je to tuzno,otac,djed,majka,nana,svi navijali za velez a ti za zrinjski.bekicamir je napisao/la:S obzirom da je meni trenutno 26 godina...onda da...cijeli zivot Zrinjski!![]()
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
jel to ono kad se od konobara popusili evropubekicamir je napisao/la:Dani ponosa i slave! Tad aje za nas nastupao Lamine Diarra!![]()
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium
-
ForzaZrinja
- Kontakt:
Zrinjski je bolji 
Kako ste nas nasekirali !
Molio bih sve Velezovce da prestanu provocirat na temi najstarijeg kluba u BiH (a i sire), te da se pozabave o događajima na temi "Diva" iz predgradja Mostara ! 
Zrinjski Mostar
Zašto mi je obrisan post na ovoj temi gdje sam napisao da je klub osnovan 1905?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Zna li tko igrali Popović u nedjelju ili će nedaj bože opet onaj Lamešić igrati bočnog?Imamo li kakvog juniora na klupi da zaigra na ovom mjestu jer ja otkad pamtim goreg bočnog igrača nismo imali!
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
- benfica1923
- Kontakt:
Imaju brate dvojica da valja......sesa i peric mogu igrati to.....a za popa ti javim kasnije oce li igrati!!!acovic1 je napisao/la:Zna li tko igrali Popović u nedjelju ili će nedaj bože opet onaj Lamešić igrati bočnog?Imamo li kakvog juniora na klupi da zaigra na ovom mjestu jer ja otkad pamtim goreg bočnog igrača nismo imali!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.