Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Arsenal - Chat
jos samo ti da odes iz moderacije 
Nisam nikad vidio da se igrac uvaljuje klubu kao Zaha Arsenalu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
photoshop, bio je nako u obilasku kluba 
Two clubs from the Premier League and one from the Bundesliga are understood to be preparing bids for Arsenal’s Ainsley Maitland-Niles.
Willian has undergone his Arsenal medical
In a pre-pandemic environment, Arsenal would have considered triggering Thomas Partey’s €50m buyout clause. In the new financial landscape, the club will look for a more favourable solution - the buyout clause will be regarded as a last resort
In a pre-pandemic environment, Arsenal would have considered triggering Thomas Partey’s €50m buyout clause. In the new financial landscape, the club will look for a more favourable solution - the buyout clause will be regarded as a last resort
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Sad kad se još ispostavi da je on jedan od dvojice zaraženih.anell je napisao/la: ↑10 avg 2020, 16:16Two clubs from the Premier League and one from the Bundesliga are understood to be preparing bids for Arsenal’s Ainsley Maitland-Niles.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Nije provjerena informacijabega_afc je napisao/la: ↑10 avg 2020, 18:02Sad kad se još ispostavi da je on jedan od dvojice zaraženih.anell je napisao/la: ↑10 avg 2020, 16:16Two clubs from the Premier League and one from the Bundesliga are understood to be preparing bids for Arsenal’s Ainsley Maitland-Niles.
Zadnja izmjena: anell, dana/u 10 avg 2020, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nadam se da dovodimo nekog opasnog ofanzivnog veznog, inače ćemo tešku foru popušiti.
Guendozi - 40 mil
AMN - 25 mil
Willock - 10 mil
I eto para za koga god želimo
Guendozi - 40 mil
AMN - 25 mil
Willock - 10 mil
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Nebi na ni u ludilu dao AMN-a, jako zahvalan igrac Artteta ga poceo koristiti sve moze zakrpati i vezni red i bekove i krilo po potrebi, nekada me nervira sto izgleda kao da mu nije do zivota ali ocito kod arttete mora raditi i doata je bolji, nezz ja ga nebih prodavao.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 avg 2020, 20:28Nadam se da dovodimo nekog opasnog ofanzivnog veznog, inače ćemo tešku foru popušiti.
Guendozi - 40 mil
AMN - 25 mil
Willock - 10 mil
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Orny kaze kako smo voljni prodati Lakazeta ili ga koristiti kao razmjenu za nekog fudbalera, wtf.
Ako ce ga prodavati neka uzmu 50mil i dovedu Jimeneza od Vukova.
Al kakve smo mi prevare nebi me cudilo da bude ode Laca a dovedemo Zahu.
Iako on je toliko dobar sa Aubom da mislim ako bude na prodaju da ni ovaj nece produzavati ugovor.
Ako ce ga prodavati neka uzmu 50mil i dovedu Jimeneza od Vukova.
Al kakve smo mi prevare nebi me cudilo da bude ode Laca a dovedemo Zahu.
Iako on je toliko dobar sa Aubom da mislim ako bude na prodaju da ni ovaj nece produzavati ugovor.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Razmjena bi vjerovatno išla za Parteya jer je Atletico zainteresovan za Lacu.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
I sta smo mi time dobili, izgubili napadaca od kojeg nam uveliko zavisi igra da bi dobili doduse svjetsku klasu u vezi, nadam se da u tom slucaju ganjaju ili neko dobro krilo a da to nije Cou na posudbu, znaci dobro krilo a Auba ukoliko produzi ugovor ide u spic
Ili kako sam rekao iskesirati za Jimeneza
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Sam si sebi odgovorio
Dobili bi odličnog igrača a Lacu i nije teško zamjeniti.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Marsal
- Kontakt:
Volio bih kad bi mogli Ramseya vratit.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Koga bi vi doveli umjesto Lakazeta? Dyabalu? 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
To ne mogu dovesti ni mocniji i sposobniji klubovi, a ne ova nasa nejac
Realno Jimeneza mozemo, a jak je momak u igri glavom nists sporiji od Lakazeta a isporucuje vise golova, cak mislim da bi bio tri puta bolji kod nas nego Laca iako mi ja Laca drag igrac, ali citam Orny kaze prva meta je Paerty ali da Atletico iskljucivo zeli samo novac
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.