Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Facebook i ostalo..
" onclick="window.open(this.href);return false;
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
Ne zna se,no moguce je.Buu je napisao/la:jeli ona garava musko bila ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Recimo da je profil "hakovan", da je neko drugi dobio pristup šifri ili bilo šta
Kako da se vrati taj profil u najkraćem vremenskom periodu.. ima li iko od vas ovdje forumaša stručnjak za te stvari da se javi na pp, hitno je pravo.

Kako da se vrati taj profil u najkraćem vremenskom periodu.. ima li iko od vas ovdje forumaša stručnjak za te stvari da se javi na pp, hitno je pravo.

Il club piu titolato al mondo!
Ako znaš pw emaila , možda se može šta uraditi , 'vako ..DonPippo9 je napisao/la:Recimo da je profil "hakovan", da je neko drugi dobio pristup šifri ili bilo šta![]()
Tako blizu, a tako daleko.
Probas uci i kad unese pogresnu lozinku izbaci ti da trazis novu preko maila.I jednostavno odes tu ,uneses mail i nakon par minuta dobijes na mail novu lozinku i udjes.I onda zamijenis lozinku i od fb i od maila.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Đe ste moralisti, stig'o blud i grijeh
Pozdrav za Goraždansku macu:

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
mala nije za odbacitiVar je napisao/la:Đe ste moralisti, stig'o blud i grijeh![]()

Blizu siHead je napisao/la:jel' se ova zove Berina?

Ko hoće link nek se javlja u PM

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
po faci joj se vidi da je seljancica 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
LenBias je napisao/la:po faci joj se vidi da je seljancica

LenBias je napisao/la:po faci joj se vidi da je seljancica

- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Po mojoj nekoj procjeni 20-21 godina.Elegant je napisao/la:Cura je predivna, koliko god ?
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- legenda reala
- Kontakt:
ja je nikad u životu nisam vidio 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Pa @legendo vidis da cura izlazi,provodi se,uziva.Ne bude ona na igralistu ili u obdanistu.Hajde i ti ces odrasti,upoznat ces je i ti.legenda reala je napisao/la:ja je nikad u životu nisam vidio
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
20-21, dobro je @Agresivni rekao.Elegant je napisao/la:Cura je predivna, koliko god ?

neki moralisti mi traže link koji su se bunili protiv postavljanja slika

AgresivnoDjubre je napisao/la:Pa @legendo vidis da cura izlazi,provodi se,uziva.Ne bude ona na igralistu ili u obdanistu.Hajde i ti ces odrasti,upoznat ces je i ti.legenda reala je napisao/la:ja je nikad u životu nisam vidio

DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.