https://www.youtube.com/watch?v=9idac6vYtck
evo videa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
pljujem? jesi li ti normalan?skyisthelimit je napisao/la:LenBias je napisao/la:prebrzo kupi licne
Pa dobro koji je tebi q vise na ovoj temi.. Svaki put dodjes i pljujes.. Boli tebe q sto on kupi previse licnih, jesil cuo ?
Za ovo boldano, tvoj post na ovoj temi.LenBias je napisao/la:na temi mirze komentarisem mirzu a ne kosarku/trenera/evansa kao sto vi radite, ovde cesce pisete o treneru i o mirzinoj konkurenciji nego o njemu samom i to je blago receno glupo, da mirza kupi brzo licne greske to je cinjenica, nisam izmislio nista, na tome treba da radi ali ocito da to nekim velikim nba znalcima smeta
Poenta je da neko kada zeli komentarisati Evansa/trenera/kosarku na Mirzinoj temi, a da to tebi bude OK, treba samo ispred napisati "Ne direktno vezano za Mirzu.....al Evans/Hump je stvarno los". Za ostalo, kontriras brate puno.LenBias je napisao/la:poenta stvari koje si naveo je koja? takodje me zanima sta od ovoga sto sam napisao nije istina?
Poenta je ta da je mirza sinoc pokupio brzo 3 licne a ne sjecam se kad je zadnji put tako brzo pokupio licne mislim protiv atlante prije 15 utakmica... Normalno da ce ljudi raspravljat o evansu i PJ kad ga ovaj gurne da pokusa vratit 20 razlike protiv cikaga u kojem nate robinson bolje cuva loptu od derona i normalno da na udvajanju zbog viska energije istrci i udari protivnika.Niti 1 faul nije bio pod kosem nego samo kod udvajanja osim kad je pokuso da blokira alley sto je bio vise ocajnicki potez koje je uradio opet radi viska energije i zelje da se dokaze.Mirza ne kupi licne ne sjecam se da je u ove zadnje 4 tekme imo ukupno 3 kosto je sinoc.suhakrpa je napisao/la:Poenta je da neko kada zeli komentarisati Evansa/trenera/kosarku na Mirzinoj temi, a da to tebi bude OK, treba samo ispred napisati "Ne direktno vezano za Mirzu.....al Evans/Hump je stvarno los". Za ostalo, kontriras brate puno.LenBias je napisao/la:poenta stvari koje si naveo je koja? takodje me zanima sta od ovoga sto sam napisao nije istina?
Ja neznam kakav znacaj ima to sto on kupi licne tako brzo,pa covjek igra u 4/4 cetvrtini normalno da ce grublje igrati nije starter,sto agresivnije to bolje
Pises ti istinu, al problem je u tome , da nakon svake Mirzine tekme ti na ovoj temi napises negativne stvari.LenBias je napisao/la:poenta stvari koje si naveo je koja? takodje me zanima sta od ovoga sto sam napisao nije istina?
Ne kazemo mi da treba gledati samo pozitivne stvari, naravno da treba i kritikovati, ali se Mirzi mora dati puno kredita. Nije lako sjediti po 3/4 na klupi i onda uci i biti pod velikim pritiskom, gdje moras pogoditi sve zivo. Ovo mu je prva sezona u NBA i nevjerovatno je koliko je napredovao u svim segmentima igre od pocetka sezone. Htio sam samo ukazati da si previse kritican prema Mirzi i da rijetko kazes da je Mirza odigrao dobro i uz to dodas da bi trebao popraviti neki segment igre. Nikada jos nisam vidio od tebe nesto ovako, vec samo drugi dio posta.LenBias je napisao/la:suhakrpa ne izmisljaj i nastavi pratiti kako pratis mirzu, kosarku i ostale stvari a mene pusti da to radim na moj normalan i realan nacin u kojem ne treba konstantno sve uzdizati zato sto je moje, mirza je nas najuspjesniji kosarkas svih vremena ali daleko od toga da mu samo treba gledati dobre stvari a za mane i lose kriviti i konstantno omalovazavati druge
A ja na polu vremenu zaspo, dobra igra po ovom što sam vidio nije više da samo čeka na šutu za 3 ulazi asistira što je dobrodziza_23 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.