Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Zivi zivot.
Sa repkom u Brazilu, a sa Romom na vrhu i to sa svim pobjedama. Da je birao rasplet situacije ne bi mogao bolje izabrati.

Sa repkom u Brazilu, a sa Romom na vrhu i to sa svim pobjedama. Da je birao rasplet situacije ne bi mogao bolje izabrati.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ovo je vijerovatno Totti slikogrgr je napisao/la:Kolko sam primjetio pjanic se dobro slaze sa maiconom i kad proslave golove vidi se da se vole bas su mi catkice hahahaGoalgetter je napisao/la:https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hph ... 8829_o.jpg
Ekskluzivna iz aviona.

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
AjsKjub je napisao/la:zizu1991 je napisao/la:Što se palite, vidite da trolla.![]()
Kriminalno lagano je naloziti redovnike Rep. BH podforuma.
Ja mislim da ti je jucerasnji dan bio ispunjen zbog toga,zasluzujes neku nagradu,pravi si vragolan.
-
- Kontakt:
komentator kaze Lex Luthor Lex Luthor narast ce ti kosa veceras
" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;
Eh da je Dzeki prec u Romu u januaru...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Miretu ugovor istice 30. juna 2015. ako ga Roma hoce prodati,uradit' ce to ove u sljedeca dva prijelazna roka,inace najvise bi volio da ode u Englesku u Manchester United ili u Liverpool,jer i jednim i drugim treba igrac Miretovih karakteristika i Miretove kvalitete,mada bi najbolje bilo da ode na ljeto,da osvoji sa Romom Seriju A,da se oprosti od navijaca i da krene dalje,sa jednom velikom titulom u karijeri..Inace mislim da bi mu i PSG odgovarao kao ekipa,jer tamo ima ko trcati za njega,a imao bi na koga igrati i ne bi mu bilo tesko biti najbolji asistent lige..
Ja bi najvise volio da produzi ugovor. Prizeljkivali smo tako i transfer Dzeke, pa smo dobili slabijeg igraca. Neka ga gdje mu je dobro i gdje je standardan. Jos ako izbore LP, to ce bit odlicno.Metanor je napisao/la:Miretu ugovor istice 30. juna 2015. ako ga Roma hoce prodati,uradit' ce to ove u sljedeca dva prijelazna roka,inace najvise bi volio da ode u Englesku u Manchester United ili u Liverpool,jer i jednim i drugim treba igrac Miretovih karakteristika i Miretove kvalitete,mada bi najbolje bilo da ode na ljeto,da osvoji sa Romom Seriju A,da se oprosti od navijaca i da krene dalje,sa jednom velikom titulom u karijeri..Inace mislim da bi mu i PSG odgovarao kao ekipa,jer tamo ima ko trcati za njega,a imao bi na koga igrati i ne bi mu bilo tesko biti najbolji asistent lige..
Pa vidi,tesko da Roma moze ista napraviti poslije ovoga,jer od Juventusa ne mogu dvije godine zaredom biti bolji,nemaju toliko novaca,od Napolija isto,Inter ce sada sa novim predsjednikom ponovo ulagati i sigurno biti medju dvije najjace ekipe u ligi,Milan je uvijek dobar i skoro svake sezone bolji od Rome,Fiorentina je svake godine jaca,Lazio je gradski rival s kojim' se nikada ne zna..Uglavnom nije im toliko svjetla buducnost u Seriji A,ostao Mire ili ne..Cartman je napisao/la:Ja bi najvise volio da produzi ugovor. Prizeljkivali smo tako i transfer Dzeke, pa smo dobili slabijeg igraca. Neka ga gdje mu je dobro i gdje je standardan. Jos ako izbore LP, to ce bit odlicno.Metanor je napisao/la:Miretu ugovor istice 30. juna 2015. ako ga Roma hoce prodati,uradit' ce to ove u sljedeca dva prijelazna roka,inace najvise bi volio da ode u Englesku u Manchester United ili u Liverpool,jer i jednim i drugim treba igrac Miretovih karakteristika i Miretove kvalitete,mada bi najbolje bilo da ode na ljeto,da osvoji sa Romom Seriju A,da se oprosti od navijaca i da krene dalje,sa jednom velikom titulom u karijeri..Inace mislim da bi mu i PSG odgovarao kao ekipa,jer tamo ima ko trcati za njega,a imao bi na koga igrati i ne bi mu bilo tesko biti najbolji asistent lige..
Treba traziti korak naprijed u karijeri,isto tako u kosarci,ako Teletovic ne uspijeva ne znaci da bi Djedovic ili Nurkic ponovili neuspjeh ili malu minutazu,uvijek hocu da nase igrace gledam u najvecim ekipama,pa tako i Mireta,neka se ne naljute navijaci Rome

Neka Pjanic ostane u Romi!
Roma je veliki italijanski i evropski klub i buducnost je pred njima...bice italijanski PSG za godinu dvije.
Yebo ti Real Madrid i Manchester United i njihovu bivsu slavu...od toga se nemoze zivjeti!
Roma je veliki italijanski i evropski klub i buducnost je pred njima...bice italijanski PSG za godinu dvije.
Yebo ti Real Madrid i Manchester United i njihovu bivsu slavu...od toga se nemoze zivjeti!
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Ma trenutno su stvarno fenomenalni, milina ih je gledati. Skoro sam siguran da uzimaju Scudetto ove godine. Ali mislim da u CL nemaju domet za nešto veliko, zato bih volio da Pjanke ode (poslije sezone) u neki klub koji je standardan u CL i ima rezultate.Pauk je napisao/la:Neka Pjanic ostane u Romi!
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
-
ne mogu ti opisati koliko nisi u pravuPauk je napisao/la: bice italijanski PSG za godinu dvije.

sto se tice tog nekog transfera, pjanic ce definitivno potpisati novi ugovor tj produzice do 2018. godine. s druge strane, roma je obavila odlican mercato ovog ljeta i jos neke poslove sa raznim sponzorima te ce ovu godinu zakljuciti sa oko 80 miliona € u plusu, a na putu je da izbori plasman u LP sto znaci da problema sa novcima nemaju, tako da cisto sumnjam da ce prodati ponajboljeg igraca i samo u slucaju njegove zelje/ambicije/cega vec on bi mogao napustiti klub. ovako ga trener obozava, navijaci takodje a i razvio je fantastican odnos sa svima u svlacionici gdje nema klanova (za razliku od dzekinog kluba npr). sto se tice rome i lige prvaka . . . sve u svoje vrijeme.
Gledam Romin raspored, mogao bi ovaj niz potrajati još mjesec dana...
Chievo, Torino, Sassuolo, Cagliari, Atalanta...
...pa onda Fiorentina, Milan i Juventus.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ova utakmica je jako vazna, jedina gostujuca od ove 4Virtu4l je napisao/la:Gledam Romin raspored, mogao bi ovaj niz potrajati još mjesec dana...
U slijedecem kolu Napoli ima tesko gostovanje u Fiorentini, nakon toga za dva kola Napoli - Juventus.
Ako Roma pobjedi ovo i poklope joj se poraz Napolija od Fiorentine i X Napoli-Juve odose na +10
Kako igraju taj niz vrlo lako moze ici u nedogled.Virtu4l je napisao/la:Gledam Romin raspored, mogao bi ovaj niz potrajati još mjesec dana...
Ne,stvarno,nisu limitirani na klupi da strahuju od povrede dvije pa da grohnu,imaju nenormalno dobrog trenera i na kraju odlicnu ekipu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Da, samo da sad naprave što veću razliku, da ih kasniji pad forme što manje ugrozi.harishp je napisao/la: Ne,stvarno,nisu limitirani na klupi da strahuju od povrede dvije pa da grohnu,imaju nenormalno dobrog trenera i na kraju odlicnu ekipu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ovo ne pada do kraja sezone.Nemaju zayebancije u evropskim kupovima i cisti k'o ruza.Virtu4l je napisao/la:Da, samo da sad naprave što veću razliku, da ih kasniji pad forme što manje ugrozi.harishp je napisao/la: Ne,stvarno,nisu limitirani na klupi da strahuju od povrede dvije pa da grohnu,imaju nenormalno dobrog trenera i na kraju odlicnu ekipu.
Imaju arsenal igraca sto iskusnih,sto prvoklasni,sto dobri.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Evo danas izaslo jedno 5-6 izvora sto kazu da Man United zeli Pjanu..

shandrlike-tandrlike
SINE BOSANSKI
Poslije Papeta nas najbolji igrac ikada. Dzeko jeste sada, ali ovaj ce imati puno bolju karijeru.
A volim Dzeku naseg, ko ga nebi volio samo onako realno gledam na buducnost.
Poslije Papeta nas najbolji igrac ikada. Dzeko jeste sada, ali ovaj ce imati puno bolju karijeru.
A volim Dzeku naseg, ko ga nebi volio samo onako realno gledam na buducnost.

Unitedu definitivno treba takav tip, jedino su moguci problemi njegove povrede i fizicke mogucnosti. Mislim i da bi morao tu bit neki drugi vezni umjesto Carricka da bi Pjanic mogao pruzit maksimum. Neko ko ce mu bas cuvat ledja, Carrick nije klasicni zadnji vezni.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, denza i 11 gostiju.