Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

IlPrincipe
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la IlPrincipe » 25 jun 2014, 09:57

[youtube][/youtube] e svašta :lol: :lol: :lol: imal istine u ovome da se nakon susreta pokoškali ???
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 25 jun 2014, 09:58

Babayaro je napisao/la:Niko nije nezamjenjiv. Ako je istina ovo što se priča, treba ga iz aviona izbaciti a ne iz reprezentacije !
A ako nije istina ? Ili ako je poluistina ?
Na zadnjih nekoliko stranica , insajderski "INFO", tvrdi da se zakacio sa Kolasincem, Begovicem, Ibisevicem, Besicem...isti koji tvrde da Sead nema ni jednog igraca u reprezentaciji !?
Sa Spahicem se moze obracunati samo novi selektor, koji ce procijeniti da li Spahic ima konstrktivnu ili destruktivnu ulogu u timu, sve ostalo su naklapanja , u moru naklapanja i javasluka iz ere Safeta Susica...
Raja je odvec kivna na Dzeku i Spahica i ako se , kod novog selektora , pojavi i najmanja sumnja da rovare, svi cemo biti za to da se odstrane, do tada , sacekajte... i ponavljam , novi selektor mora biti trener sa karakterom, ambicijom, finansijski neovisan, u suprotnom, ako dovedemo novog "Susica", vec sutra cew se pojaviti novi "Spaha ili Dzeko" , nama toga ne fali u mentalitetu .
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 25 jun 2014, 10:02, ukupno mijenjano 1 put.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

4stringsonly
Kontakt:

Post Postao/la 4stringsonly » 25 jun 2014, 09:59

IlPrincipe je napisao/la:[youtube][/youtube] e svašta :lol: :lol: :lol: imal istine u ovome da se nakon susreta pokoškali ???
Kasniš, druže...k'o Spahić na Emenikea. :lol: :lol: :lol: :lol:
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 25 jun 2014, 10:00

hogarstrasni je napisao/la:
Babayaro je napisao/la:Niko nije nezamjenjiv. Ako je istina ovo što se priča, treba ga iz aviona izbaciti a ne iz reprezentacije !
Na zadnjih nekoliko stranica , insajderski "INFO", tvrdi da se zakacio sa Kolasincem, Begovicem, Ibisevicem, Besicem...isti koji tvrde da Sead nema ni jednog igraca u reprezentaciji !?
Sa Spahicem se moze obracunati samo novi selektor, koji ce procijeniti da li Spahic ima konstrktivnu ili destruktivnu ulogu u timu, sve ostalo su naklapanja , u moru naklapanja i javasluka iz ere Safeta Susica...
Raja je odvec kivna na Dzeku i Spahica i ako se , kod novog selektora , pojavi i najmanja sumnja da rovare, svi cemo biti za to da se odstrane, do tada , sacekajte
Kažem, ako je istina treba ga izbaciti iz aviona. Ako nije onda samo iz reprezentacije.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 25 jun 2014, 10:03

Babayaro je napisao/la:
hogarstrasni je napisao/la:
Raja je odvec kivna na Dzeku i Spahica i ako se , kod novog selektora , pojavi i najmanja sumnja da rovare, svi cemo biti za to da se odstrane, do tada , sacekajte
Kažem, ako je istina treba ga izbaciti iz aviona. Ako nije onda samo iz reprezentacije.
:lol:
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 25 jun 2014, 10:03

hogarstrasni je napisao/la: Na zadnjih nekoliko stranica , insajderski "INFO", tvrdi da se zakacio sa Kolasincem, Begovicem, Ibisevicem, Besicem...isti koji tvrde da Sead nema ni jednog igraca u reprezentaciji !?
Haha ma nemoj tako, ovi te nemogu shvatiti, previsoka matematika. Realnije je da je Spahic istukao pola reprezentacije, a agencija Seada Susica nema igraca u reprezentaciji, a Tino Sven je DM svjetske klase, razbijac. :urnebes: :lol:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jun 2014, 10:05

:kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 25 jun 2014, 10:06

kabadahijo, psihopato, lazni patrioto, kikseru, siledzijo, lazove, manipulatore ODLAZI IZ SVETINJE I NE VRACAJ SE NIKADA...

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 25 jun 2014, 10:10

Head je napisao/la:
4stringsonly je napisao/la:
Head je napisao/la:Spahic se zakacio i sa Begovicem u toku utakmice jer mu je Begovic rek'o ako ce igrati preko qrca i i ako mu se ne igra da je bolej da izadje.
Gdje si to gled'o? :lol:
Info iz Brazila.
Ima momenat koji je uhvatila kamera, nakon neke od prodanih lopti je bio faul i tu se vidi kako se Begovic ljutito i isfrustrirano dere na Spahu. Moguce da su tu pale te rijeci.

Iskreno bih prvi potpisao da Asmir bude kapiten, ali to Dzekina sujeta nebi mogla podnijeti... Izgubili bi Dzeku sigurno
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 25 jun 2014, 10:12

Batko je napisao/la:kabadahijo, psihopato, lazni patrioto, kikseru, siledzijo, lazove, manipulatore ODLAZI IZ SVETINJE I NE VRACAJ SE NIKADA...
+1

Spahic je isto onaj stari lav iz Afrike, pa kad ga snaga izda on neda svoju poziciju dok ga neko ne ubije, neko mladji. Ako je istina da je on zakuho atmosferu treba da ide jer nam ne treba takav vođa vise. Treba biti neko kulturan, primjer ponasanja za mlade, a takav jedino je Begovic cija rijec ima vise autoriteta nego Spahino mahanje rukama.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 25 jun 2014, 10:17

_dreamer_ je napisao/la:
Iskreno bih prvi potpisao da Asmir bude kapiten, ali to Dzekina sujeta nebi mogla podnijeti... Izgubili bi Dzeku sigurno
Ma nek jede i on gov.na ako misli ucijenjivati nekoga.Pa makar bili u zadnjem jakosnom sesiru sa San Marinom.
1946

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 25 jun 2014, 10:17

IlPrincipe je napisao/la:[youtube][/youtube] e svašta :lol: :lol: :lol: imal istine u ovome da se nakon susreta pokoškali ???
Moze li mi neko ukratko reci o cemu je rijec u ovom videu, sta govori spaho? na poslu sam, nemam zvucnika na monitoru pa ne mogu cuti, a da cekam do veceras, puno mi jbg...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

admir1991
Kontakt:

Post Postao/la admir1991 » 25 jun 2014, 10:22

Logicno je da se nesto desavalo,jer da onako odigra nema sanse.Spahic nas je izbacio sa SP i mora dobiti nogu iz reprezentacije.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 25 jun 2014, 10:27

_dreamer_ je napisao/la:
Moze li mi neko ukratko reci o cemu je rijec u ovom videu, sta govori spaho? na poslu sam, nemam zvucnika na monitoru pa ne mogu cuti, a da cekam do veceras, puno mi jbg...
spaho pred utakmicu sinoć priča na telefon s nekim a nije svjestan da je uključen u prenos..

transkripcija:
"ma ništa oni otišli u salvador opet sutra na utakmicu, tako da.. evo ja i zoka sami deremo sve"
(pauza, vjerovatno ga onaj na telefonu pita ko će komentarisat utakmicu)
"igor"
"neće, neće, šuko je ostao ovdje samnom"
"ma propast, jašta je."
"ma šta ću to ti je.. naša posla."
"ma.. čuo sam, sad ne znam jel tačno da je bilo poslije utakmice na rubu incidenta, tuče neke.. sad šta je.."
"ne znam između spahića i još nekoga, ne znam to sam čuo ne garantujem da je tačno, tako kažu ovi što su bili tamo"
"ma onaj budala onog smetljara treba otjerat i to je to.."
"i pape nije.. nema pape disciplinu, da je imao muda da je otjerao sve bolje bi bilo"
"a nije, slažem se, to je samo da.. ma ja to kažem ko te yebe ko si.."

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 25 jun 2014, 10:37

viKK je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:
spaho pred utakmicu sinoć priča na telefon s nekim a nije svjestan da je uključen u prenos..

transkripcija:
"ma ništa oni otišli u salvador opet sutra na utakmicu, tako da.. evo ja i zoka sami deremo sve"
(pauza, vjerovatno ga onaj na telefonu pita ko će komentarisat utakmicu)
"igor"
"neće, neće, šuko je ostao ovdje samnom"
"ma propast, jašta je."
"ma šta ću to ti je.. naša posla."
"ma.. čuo sam, sad ne znam jel tačno da je bilo poslije utakmice na rubu incidenta, tuče neke.. sad šta je.."
"ne znam između spahića i još nekoga, ne znam to sam čuo ne garantujem da je tačno, tako kažu ovi što su bili tamo"
"ma onaj budala onog smetljara treba otjerat i to je to.."
"i pape nije.. nema pape disciplinu, da je imao muda da je otjerao sve bolje bi bilo"
"a nije, slažem se, to je samo da.. ma ja to kažem ko te yebe ko si.."
Hvala majstore :thumbup:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 25 jun 2014, 10:40

u citavom svijetu vazi "innocent until proved guilty" a samo u bosni je "guilty until proven innocent" :kafa:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 25 jun 2014, 10:43

slika

:mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sport je lijek za tijelo i duh.

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 25 jun 2014, 10:47

storm_raider je napisao/la:slika

slika
NAPRIJED NARODE!

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 25 jun 2014, 10:47

storm_raider je napisao/la:slika

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 25 jun 2014, 10:49

viKK je napisao/la:koliko sam skontao, pročitao i zaključio po ovom snimku je to da se i PRIJE utakmice desio neki konflikt, tuča ili slično.. jer baš sam pročitao neki post u kojem netko piše o nekoj tuči/svađi koja se dogodila prije utakmice.. također marjan kada se javljao za FACE iz brazila je rekao kako ima nešto što se dogodilo prije utakmice što neće da govori sad već tek kad se vrati u sarajevo.. i na to sve dodaš da u ovom snimku gdje spaho priča na telefon, on kaže "bilo je i poslije utakmice nešto".. znači očito je i prije utakmice došlo do konflikta, vjerovatno sa istim učesnicima.
Onda ovi sto govore da je sa Kolasincem, nije sigurno. Jer gol kad smo primili i kad je bio faul nad Spahicem, Kolasinac je sudiji hebavao mater i sunce zbog nesviranog faula. Cisto sumnjam da bi to napravio da je bilo tog konflikta sa Spahom. Begovic- mozda al onda je tu sigurno i Medunjanin prisao braniti Asmira jer njih dvojica su ko braca fakticki. Jedan bez drugog nigdje.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos i 20 gostiju.