Džanan Musa
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Džanan Musa
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- invincible1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Igokea po mjeri 

- invincible1921
- Kontakt:
A i ne mora.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- JohnCleese
- Kontakt:
1. Budućnost
2. Igokea
3. Cedevita Olimpija
4. Mega
Rizik je ici u bilo koji jaci euroligaški tim, a nepotrebno u slabiji od gore nabrojanih
2. Igokea
3. Cedevita Olimpija
4. Mega
Rizik je ici u bilo koji jaci euroligaški tim, a nepotrebno u slabiji od gore nabrojanih
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Pametno!
Nazad u Evropu je OK. Mnogo bolje nego čekati neku priliku, probavati, trenirati uzalud, gubiti vrijeme i trošiti novce. Prevaliti preko ega i nazad u Evropu nije nikakva pljačka ni nazadak a ni fijasko.
Nazad u Evropu je OK. Mnogo bolje nego čekati neku priliku, probavati, trenirati uzalud, gubiti vrijeme i trošiti novce. Prevaliti preko ega i nazad u Evropu nije nikakva pljačka ni nazadak a ni fijasko.
Ostatak sezone u Megu da se vrati u zivot a poslije EL.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Chapman1886
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bude li slusal menadzera, valjda izabere realno i pametno. Nadam se da nece zajuniti kao do sada ...
Ja sam siguran da će on nakon 2-3 utakmice vratiti se u formu al da igra nekih 70-80% vremena da ima neki kontinuitet. Može on i euroligu igrati samo da mu se malo vrati samopouzdanje i da mu neko da šansu da igra tj da ga istrpi na početku dok ne uđe u formu
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Miško nije imao garancije da će biti izabran na draftu, kao što vjerovatno i ne bi bio. Evropa je moranje.
U clanku na klixu: “ Bilo je i ponuda iz NBA lige, ali bez garancije pa Džanan nije želio ići u tom smjeru.”. Nesto mu ne vjerujem 
https://www.klix.ba/sport/kosarka/dzana ... /210111131
https://www.klix.ba/sport/kosarka/dzana ... /210111131
🔵⚪
Sta kazu, bile ponude iz NBA ali ne i garancije. aaahahahha pa koga lazete
@SF6-ne bi bio izabran na draftu G league?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kako li je Durantu bez Muse, može li spavat 

“Of course I didn’t take my wife to see Rochdale as an anniversary present. It was her birthday. Would I have got married in the football season? Anyway, it was Rochdale reserves.”

Moze spavati, a kako mu je...i s njim i bez njega mu sigurno nije lako, jer nit s kim ima igrat a nit s balvanima kog moze pobjediti.
Neka Muse u Evropi. Barem ce se naigrati, vise odmora imati i bez srkleta igrati.
Zato i neće osvojit prsten, nosi ga, eto mu Irvinga guznog havera... Neka nama Muse u Europi, da vidimo od čega je.
“Of course I didn’t take my wife to see Rochdale as an anniversary present. It was her birthday. Would I have got married in the football season? Anyway, it was Rochdale reserves.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.