PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
jest vala bas sam ofiran

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Beduin
- Kontakt:
Ma jok, dosli aferimi po svoje. Kreditni sistem ujedinjen, ni zirant ti ne moze pomoci ako si prezaduzen, a on sa RAjom vraca, koliko ono bijase, 600,000.
Yebote, pa ni onaj Bernes (Bisco) kod nas u Tuzli ne laze toliko.
Yebote, pa ni onaj Bernes (Bisco) kod nas u Tuzli ne laze toliko.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Probisvjet
- Kontakt:
Pozdravi mi @DedaRA. Bice to ok, sve je prolazno.juskowiak je napisao/la:Oduševljavaš humorom brato mogu misliti kako je zanimljivo tvojim ukućanimaProbisvjet je napisao/la:Na zalost. pastrmke vise nema na forumu. Sigurno ga handri reuma poslije godisnjeg i kupanja na Radobolji. Sta ces, nije covjek mogao da nadje administratora za apartmane, da mu radi gratis. Tako da ima opravdanje sto nije mogao skoknuti bar do Neuma.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
@probisvjet da te podsjetim na ismijavanjeBaader je napisao/la:juskowiak je napisao/la:Najveca akcija fukara u istoriji upast na forum rodjeni.comProbisvjet je napisao/la:Joj kukanja na forumu velezovaca. @DedaRA vedri i oblaci.
Sljedece sto ide je printanje screen shota pozadine foruma i slikanje s njim sa fantomkama dok je naopako okrenut![]()
![]()
a brate mili šta je ovo
Na rodjeni.com forum moze svako da upadne. Tu ima nasih navijaca iz svih bh gradova i nije Sjeverna Koreja ali tvoje ofiranje da si bio na njemu (mada sumnjam) daje mi satisfakciju da smo ti nabili toliki kompleks jer mene za Slobodom prosto zaboli qurčina. Samo tako nastavi vi ste nasa najveća snaga
- Probisvjet
- Kontakt:
juskowiak je napisao/la:juskowiak je napisao/la:Najveca akcija fukara u istoriji upast na forum rodjeni.comProbisvjet je napisao/la:Joj kukanja na forumu velezovaca. @DedaRA vedri i oblaci.
Sljedece sto ide je printanje screen shota pozadine foruma i slikanje s njim sa fantomkama dok je naopako okrenut![]()
![]()
a brate mili šta je ovo
@probisvjet da te podsjetim na ismijavanje
Na rodjeni.com forum moze svako da upadne. Tu ima nasih navijaca iz svih bh gradova i nije Sjeverna Koreja ali tvoje ofiranje da si bio na njemu (mada sumnjam) daje mi satisfakciju da smo ti nabili toliki kompleks jer mene za Slobodom prosto zaboli qurčina. Samo tako nastavi vi ste nasa najveća snaga
Bjeri ba, jesi neurozan.![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Hitna Upomooooocstaragarda je napisao/la:Pocastit cemo mi vas drugom ligom i to vec na proljece, aBddzelllo je napisao/la:![]()
![]()
Nemojte im Pite to raditi, mislili su vas pocastiti kolonoskopijom![]()
![]()
...do tad radite kalkulacije kako ce te razbit pite na kosevu I upadate u strasnu seriju
![]()
lezVe do bagro
- Probisvjet
- Kontakt:
dzelllo je napisao/la:Hitna Upomooooocstaragarda je napisao/la:Pocastit cemo mi vas drugom ligom i to vec na proljece, aBddzelllo je napisao/la:![]()
![]()
Nemojte im Pite to raditi, mislili su vas pocastiti kolonoskopijom![]()
![]()
...do tad radite kalkulacije kako ce te razbit pite na kosevu I upadate u strasnu seriju
![]()
- Beduin
- Kontakt:
I meni je tako bilo kad je Sloboda ispadala, vjeruj mi Dzello.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Probisvjet
- Kontakt:
Laku noc svima. Valja sutra rano. Bistro!

Ovdje je stvar drugacija jer mi ne mozemo ispastiBeduin je napisao/la:I meni je tako bilo kad je Sloboda ispadala, vjeruj mi Dzello.
lezVe do bagro
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
tako smo i mi pricalidzelllo je napisao/la:Ovdje je stvar drugacija jer mi ne mozemo ispastiBeduin je napisao/la:I meni je tako bilo kad je Sloboda ispadala, vjeruj mi Dzello.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
nemoze velez ispasti
isto kosto je vas pujdo najavljivao po forumu strasna pojacanja,nekakve bogatase,i novi strasni,velez.
a ono ****.
moze velez ispasti,itekako
isto kosto je vas pujdo najavljivao po forumu strasna pojacanja,nekakve bogatase,i novi strasni,velez.
a ono ****.
raja, javili bi se vama pile87 i super ali trenutno rastjeruju ispred Grbavice rulju investitora koji vec mejsecima cekaju da uloze desetine miliona eura ...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Neka bečlija stigao je danas stoper iz mađarske lige,bivsi igrač Widzeva,stizu dvojica iz Aek-a plus napadač veznjak i krilo na polusezoni. Vidit cemo. Ne raduj se još. Nije ni pola prvenstva. Dokaz ste i vi koji ste prošle sezone na jesen bili ku.rton a na proljece dobro igrali. Lakapo sa tim glupanskim izjavama. Želje su jedno a ono sto ce se desavati drugosolinas je napisao/la:nemoze velez ispasti![]()
a ono ****.
nista ja nisam izmislio.tako si pricao i ljetos,pa ste dosada glavna **** za nabijanje.
bas mislis da se drugi nece pojacat....
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Vidi ove pitarske ublehe ovi se svadjaju on spominje Zelju
, dobar si 
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Izvor?Pantelija je napisao/la:raja, javili bi se vama pile87 i super ali trenutno rastjeruju ispred Grbavice rulju investitora koji vec mejsecima cekaju da uloze desetine miliona eura ...
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Ne kazem da nece ali cemo imati dobru ekipu koja ce biti bolja od ovih sto se bore za opstanak. Opet kazem dokaz ste vi koji ste isto bili kanta za nabijanje prosle godine pa ste sa par novih igraca i dobrim pripremama napravili dobar posao na proljecesolinas je napisao/la:nista ja nisam izmislio.tako si pricao i ljetos,pa ste dosada glavna **** za nabijanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.