Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

topnik1
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la topnik1 » 05 dec 2015, 20:50

Gledam malo prognoze sa povredama, Wilshere i Sančez se vraćaju 26. decembra. Eh kad bi to tako bilo, taman malo da se rastereti boxing day.

Pa onda slijede, Rosicky i Welbeck u januaru. Nama ti igrači trebaju ko budali šamar, da se barem jednu utakmicu odmore pojedini igrači.

Trenutno mi nemamo zamjene za Ramseya i Ozila, i toga me strah
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 06 dec 2015, 00:44

Gdje mi je Anel? Samo da prijavim promjenu avatara u znak podrske...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 06 dec 2015, 00:51

bega_afc je napisao/la:Gdje mi je Anel? Samo da prijavim promjenu avatara u znak podrske...
Htio sam malo Mesuta staviti ali može i Mourinho :salut:
Pld W D L
38 26 12 0

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 06 dec 2015, 00:54

anell je napisao/la:
bega_afc je napisao/la:Gdje mi je Anel? Samo da prijavim promjenu avatara u znak podrske...
Htio sam malo Mesuta staviti ali može i Mourinho :salut:
Cijenim kad me ispostujes. Ipak moramo bit solidarni u ovim teskim vremenima. Iz 15 utakmica 15 bodova, respektujem.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 06 dec 2015, 00:56

Još smo im danas pomogli pobjedom protiv Sunderlanda u borbi za opstanak
Pld W D L
38 26 12 0

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 06 dec 2015, 01:00

anell je napisao/la:Još smo im danas pomogli pobjedom protiv Sunderlanda u borbi za opstanak
Trebali su se i oni malo vise potrudit. Ovako su dobili jos jednog konkurenta u borbi za opstanak. Da su bar nerijeseno odigrali, pa hajde.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 06 dec 2015, 01:03

bega_afc je napisao/la:
anell je napisao/la:Još smo im danas pomogli pobjedom protiv Sunderlanda u borbi za opstanak
Trebali su se i oni malo vise potrudit. Ovako su dobili jos jednog konkurenta u borbi za opstanak. Da su bar nerijeseno odigrali, pa hajde.
Nije do njih, do sudija je :(
Pld W D L
38 26 12 0

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 06 dec 2015, 01:03

The sudija was weak and naive.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 06 dec 2015, 01:05

Aj sink
Pld W D L
38 26 12 0

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 06 dec 2015, 01:20

Ali oni su se branili, autobusom.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 06 dec 2015, 01:24

Možel se spamovat momci
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 06 dec 2015, 01:48

topnik1 je napisao/la:Gledam malo prognoze sa povredama, Wilshere i Sančez se vraćaju 26. decembra. Eh kad bi to tako bilo, taman malo da se rastereti boxing day.
Pa onda slijede, Rosicky i Welbeck u januaru. Nama ti igrači trebaju ko budali šamar, da se barem jednu utakmicu odmore pojedini igrači.
Mi bez Alexisa nemamo sta traziti protiv Cityja osim ako i oni ne budu imali tim slican danasnjem kod Stokea (bez Kompanyja, Tourea i Aguera). Nadam se da se Alexis vraca za City, bar na klupu.

Wilshere... Ne znam. Danas je bio dobar tweet na temu njegove karijere gdje mu je komplimentiranje od Xavija najveci uspjeh. Kad je zdrav, ima fizikalije, tehniku i mocnu lijevu nogu. Problem je u tome sto nije bas najbistriji. Cazorla prvih 11 nikad ne bi vidio u ovom sistemu da je Jack sa mozgom na "ti", a i Ramsey bi mu gledao ledja. Ne znam kad ce se Jack vratiti, ja ga ne ocekujem prije sredine januara.

Welbeck - za njega Guardian redovno pise da se vraca u februaru. Lik je nadyebao Diabyja, u aprilu je Wenger rekao "nekoliko dana". Fali nam za visoki presing, da gnjavi suparnike u posjedu. Jest da je uzasan finiser, ali i to ce se valjda ispeglati ubrzo.

Rosicky je po svoj prilici otisao u Siriju da ratuje, ni traga ni glasa.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 06 dec 2015, 01:59

Artetitis je napisao/la:
topnik1 je napisao/la:Gledam malo prognoze sa povredama, Wilshere i Sančez se vraćaju 26. decembra. Eh kad bi to tako bilo, taman malo da se rastereti boxing day.
Mi bez Alexisa nemamo sta traziti protiv Cityja osim ako i oni ne budu imali tim slican danasnjem kod Stokea (bez Kompanyja, Tourea i Aguera). Nadam se da se Alexis vraca za City, bar na klupu.

Wilshere... Ne znam. Danas je bio dobar tweet na temu njegove karijere gdje mu je komplimentiranje od Xavija najveci uspjeh. Kad je zdrav, ima fizikalije, tehniku i mocnu lijevu nogu. Problem je u tome sto nije bas najbistriji. Cazorla prvih 11 nikad ne bi vidio u ovom sistemu da je Jack sa mozgom na "ti", a i Ramsey bi mu gledao ledja. Ne znam kad ce se Jack vratiti, ja ga ne ocekujem prije sredine januara.

Welbeck - za njega Guardian redovno pise da se vraca u februaru. Lik je nadyebao Diabyja, u aprilu je Wenger rekao "nekoliko dana". Fali nam za visoki presing, da gnjavi suparnike u posjedu. Jest da je uzasan finiser, ali i to ce se valjda ispeglati ubrzo.

Rosicky je po svoj prilici otisao u Siriju da ratuje, ni traga ni glasa.
Iskreno sa ovoliko povreda, ja o Građanima više razmišljam kao o X-u, a ne pobjedi. Odsustvo Alexisa nije ni blizu zabrinjavajuće koliko ova rapsodija sa Flaminijem na DMF.

Što je meni frustrajuće vidjet, je da on ima energiju u sebi, ima živosti, al čovjek jednostavno ne pokriva taj dio terena, i boli ga neka stvar što tramvaj može proći kroz sredinu. To ako se ne sredi mi smo oko nove godine u velikim gov.nima.

A što se tiče tih što se trebaju neke hidžretske godine vratiti na teren, ni ne očekujem neka čuda od njih, nego jednostavno da se rasterete ovi od kojih se očekuje da iznesu naredni dio sezone.

Što se tiče Wilsherea, mi se sa njim vrtimo u krug, znamo da može, al kad on sebi ne želi dobro onda mu niko ne može pomoći. Dok se ne opameti, povređivat će se. Pogledaj Ozila, djeluje ko vreća na terenu, al je pametan, ne ulazi u nepotrebne duele, tajming oslobađanja lopte se komotno može izučavati na univerzitetima, i to je ono što Wilsherea dijeli od njega, mozak.

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 06 dec 2015, 02:10

slika :zviz:

prosječan voajeroljubac

slika

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 06 dec 2015, 12:41

bega_afc je napisao/la:Ali oni su se branili, autobusom.
Zato je voajer na jedan razlike kuci protiv jedne od najlosijih ekipa lige bio vrlo ofanzivan :lol: vadi napadace ubacuj sve stopere i bekove, ko se o WBA i Norvich opece i u Sunderland puse :rol: ali steta nisam vas vidio doljedne da kazete na temi da je Arsenal zadnjih dvadesetak minuta parkirao autobus.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 06 dec 2015, 13:00

BigBigBang je napisao/la:
bega_afc je napisao/la:Ali oni su se branili, autobusom.
Zato je voajer na jedan razlike kuci protiv jedne od najlosijih ekipa lige bio vrlo ofanzivan :lol: vadi napadace ubacuj sve stopere i bekove, ko se o WBA i Norvich opece i u Sunderland puse :rol: ali steta nisam vas vidio doljedne da kazete na temi da je Arsenal zadnjih dvadesetak minuta parkirao autobus.
Paja o dosljednosti. :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Evo ovako cemo:
BigBigBang je napisao/la:Vodja je najveci trener u historiji svih sportova, on je vise i od trenera i od menadjera. Murinje, Fergusoni i Guardiole bi poispadali iz liga da su umjesto 500 miliona za transfere morali graditi novi stadion...
I ovaj moze proc. Bas me zanima koji li je golman u pitanju? Samo jednom imamo pravo pogadjati. Ali zamislite, bacio je loptu u kontru iz koje smo zabili gol. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Krv ti je.bem. :lol: :lol: :lol: :lol: :urnebes: :urnebes:
BigBigBang je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da od tako mladog golmana vec sad ocekujete da odma postane najveci, oscilacije su normalne, ima nekih situacija gdje je moglo bolje ali takodjer ima i fenomenalnih odbrana kao npr. zadnju utakmicu odbranio je stopostotni zicer i nakon toga odma bacio loptu u kontru iz koje smo zabili gol.
S ovim cu zavrsit. Paja i dosljednost. :rol: :rol: :rol: :rol: Je.bo mater, ovo mene neko trola. :lol: :lol: :lol:
BigBigBang je napisao/la:Naravno da smo trljali ruke dobili smo maksimalni moguci iznos za 29 godisnjeg igraca sa jednom godinom ugovora, od nekog drugog kluba United bi ga kupio za 10-15 miliona. Te igrace mi nismo otjerali sami su otisli za parama koje u Arsenalu nece dobijati igrac ma kakvi oni bili bar dok se ne otplate dugovi to je bar svima jasno. Ova politika pije vode, trosimo manje od brojnih klubova koji se bore za opstanak a mi smo uvijek u LP. Da se Arsenal prilagodjavao novonastaloj situaciji davanja plata sad bi igrali na Hajberiju grcajuci u dugovima i moleci boga da se neko smiluje i kupi Arsenal. Arsenal se borio na najvisem nivou zato sto nije bilo ovoliko novca u igri kao danas, da su u ono vrijeme bili seici i abramovici u skoro svakom klubu tesko bi mi one trofeje osvojili realno.

Najveci dokaz je Ashley Cole, dijete Arsenala osvojio sve ssto se moze osvojiti uvijek trofeji, zavrsnice LP, tim godine i prvi tajkun koji je dosao spakovao je kofere i otisao na drugi kraj Londona.
Najveca je steta meni se cini sto se ne mogu obrisati ovi postovi od ranije, da se sakriju neke stvari. Hocemol jos malo pricati o dosljednosti. :urnebes: :urnebes:

Na kraju krajeva, iskren da ti budem, radio sam, nisam uopste gledo utakmicu, samo sam se doso zajebavat. :urnebes:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 06 dec 2015, 13:08

hahahah ali razlika izmedju tebe i mene je ta sto ja ne napisem u jednom postu kritiku a u drugom velicam voajera kao sto ti si sam sebi kontradiktoran provalama o nekim autobusima dok menadzer kojeg velicas se kuci grcevito brani sa 100 defanzivaca protiv mocnog Sunderlanda u zadnjih 20 minuta. Ti mislis mene diskreditovati mojim ranijim postovima pa ti ako njih ne kontas i zasto su napisani tako kako jesu ja ti stvarno ne mogu pomoci pa ja ne bjezim od njih jesam ih pisao i ne bi brisao nikad i svaki put kad ih citiras sa zadovoljstvom cu se nasmijati jednako njima koliko i tebi :rol: :lol:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 06 dec 2015, 13:17

samo sam se dosao zajebavat hahahahahhahahaha tata igre

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 06 dec 2015, 13:19

Aj sink you came here to spam...
Pld W D L
38 26 12 0

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 06 dec 2015, 13:52

Alexis se vraca tek za Liverpool.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.