Sarma rn
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Nista ni od profesora, ostaje ovaj flick ili kako se vec zove
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Jozun se nabacuje, daj Jozu.
Što su otjerani Carlo i Niko? Ne kažem da je Muller glavi razlog i njegovo nezadovoljstvo ali reči da klan koji čine Muler i još par igrača nisu svojim nezadovoljstvom i odnosom uticali na otkaz pomenuta dva trenera predstavlja potpuno neznanje o stanju u Bayernu.
Razmislite malo. Niko je sudbinu pisao kad je Milera na klupu posalao. Nije mu Miler kriv, nego je sam kriv, kud će Milera na klupu. 
Sreća Pepu pa je pametniji bio, i on bi isto ki Niko završio.
Sreća Pepu pa je pametniji bio, i on bi isto ki Niko završio.
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 06 nov 2019, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.
Koje mucenje , ko je rekao da kimmich igra u vezi treba ga upucati,
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Ma na ovo saltanje bek-veznjak se ne moze ni robot prilagoditi. Malo tam malo vam, ne ide to tako.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Koliko smo samo unazadjeni u par godina, nevjerovatno. Zombi igra, bez imalo zivota, svjezine, ideje.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ocigledno je da se igra sa jedno 30%, nema potrebe da se trose jer imaju mnogo bitnije utakmice u ligi. Medjutim Salihamidzicu treba otkaz dati samo jer je doveo ovog Daviesa. Ko je ovdje vidio kvalitet, pogotovo na lijevom beku 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- farinelli123
- Kontakt:
Koman je definitivno šišarka od igrača. Kao i Goretzka. Taj Koman jedino dok mu je Pep crtao šta da radi umeo nešto.
•
-
Bundesliga
- Kontakt:
Davies, Muller i Goretzka u moru sivila uspjeli biti najgori.
I am not yet born; O hear me.
Totalna dominacija u prvom poluvremenu. Grci nisu prismrdili golu
Fali malo kreativnosti u napadu, Kimmich je zreo za izmjene, daje neke dijagonale par puta protivniku u noge. On i Goretzka ne mogu biti vezni duo
Ocekujem ulazak Thiaga
Fali malo kreativnosti u napadu, Kimmich je zreo za izmjene, daje neke dijagonale par puta protivniku u noge. On i Goretzka ne mogu biti vezni duo
Ocekujem ulazak Thiaga
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jalovo prema naprijed, bez puno ideje i mnostvo gresaka ali se mora priznati da ekipa ima dobar presing i da je Flick u tom segmentu ispred Kovaca.
Nekoliko treninga je nedovoljno da bi se bilo sta uigralo ali se ne mogu primijetit cak ni obrisi nekog pomaka u odnosu na igru tokom cijele sezone.
Neko od dvojca Thiago - Cou mora unutra.
Nekoliko treninga je nedovoljno da bi se bilo sta uigralo ali se ne mogu primijetit cak ni obrisi nekog pomaka u odnosu na igru tokom cijele sezone.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Bayern@heart
- Kontakt:
Coman je čisto drvo.Kakav anititalent. Prodat ga nema fajde od njega i pare od transfera sa drugim budžetom investirati u neko svjetsko kvalitetno krilo
Zasad solidno izgleda, pročepićemo Grke u nastavku.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma sta je Flick ispred Kovaca, imao jedan trening s njimaOmerbavarac je napisao/la: ↑06 nov 2019, 19:44Jalovo prema naprijed, bez puno ideje i mnostvo gresaka ali se mora priznati da ekipa ima dobar presing i da je Flick u tom segmentu ispred Kovaca.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Sarrifufna
Za razliku od Kovača, trenutno protivnik nema šuta na naš gol. Napad ne vrijedi komentarisat.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hajde Flick, mijenjaj nesto.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.