English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: English Premier League
Zasluzili su da nas dobiju onakvim golovima samo zato sto su nas rasuli na Old Traffordu a mi sretno pobjedili. 
Nije mala stvar dobiti Arsenal,pogotovo u gostima.
Arsenal nije bio na svom niovu,a Unitedu se vracaju promasaji i sportska nesreca koja je nas pratila dosta tekmi na polusezoni.
Koliko je samo Kunja promasio gol sansi,Sesko itd..
Jucer tri udarca u okvir gola i postignuta tri gola,to se ne desava svaki dan..
Ja sam opet svjestan ovog rostera, okolnostima da u derbi utakmicama igraju i daju preko 100%,a zakazu i kiksaju protiv ekipa u kojima su favoriti...
Tako da cekam tekme u kojima je United favorit...
Arsenal ima 4 boda prednosti,sami sebi su krivi ako ispuste titulu do kraja...
Arsenal nije bio na svom niovu,a Unitedu se vracaju promasaji i sportska nesreca koja je nas pratila dosta tekmi na polusezoni.
Koliko je samo Kunja promasio gol sansi,Sesko itd..
Jucer tri udarca u okvir gola i postignuta tri gola,to se ne desava svaki dan..
Ja sam opet svjestan ovog rostera, okolnostima da u derbi utakmicama igraju i daju preko 100%,a zakazu i kiksaju protiv ekipa u kojima su favoriti...
Tako da cekam tekme u kojima je United favorit...
Arsenal ima 4 boda prednosti,sami sebi su krivi ako ispuste titulu do kraja...
Tvoj post samo ukazuje da sam bio u pravuFaraon iz Visokog je napisao/la: ↑26 jan 2026, 14:00zamisli zalimo se za istu ruku kao i kod odegarda koju vi dvije godine spominjete svako malo
pa jel sad fer da kazete je li ruka ili nije ili svi zajedno ne vidimo kako treba?
- VivaLaStella
- Kontakt:
Na stranu sve, al kako Martinez odvali onog nekog crnca bokserom u potiljak i još prođe nekažnjeno 
pravda za mnoy
Ja stvarno citam i ne vjerujem,Arsenal je bio ocajan ali i kao takav nije nadigran niti je Man Utd bio bolji,dva vanserijska gola i jedna greska odbrane Arsenala ,Manchester odigrao onoliko koliko moze a Arsenal debelo podbacio,u svakom slucaju cestitke Unitdeu na pobjedi ,ali narativ ovdje je kao da su nas razvaliliPoligon10 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 09:19Oba gola jesu odlična, ali su također nastali iz finih akcija, pogotovo gol Cunhe. Dorgu je fino iskombinovao sa Brunom i na kraju jeste vrhunski pogodio, ne može se reći da se stalno viđa, dok je gol Cunhe za mene "normalan" za standarde Engleske. Dobra build-up igra, kratki pasovi i onda brisani prostor koji majstor poput Cunhe odlično koristi. Na kraju otvoren šut sa 20ak metara danas nije i ne treba biti nešto što se daje "svakih 50 godina", već je normalna pojava.
Arsenal nece biti prvak ne sa ovakvim pristupom i mudima kao da su u stupici svaku bitniju tekmu
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ja ne znam šta si ti gledao, Arsenal bio bolju u prvih 20 minuta i to je sve, Man Utd bio dosta konkretniji sa sansama i mogli su dat vise golova, Arsenal moze samo dat iz kornera gol to jedino znajutopnik1 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 15:35Ja stvarno citam i ne vjerujem,Arsenal je bio ocajan ali i kao takav nije nadigran niti je Man Utd bio bolji,dva vanserijska gola i jedna greska odbrane Arsenala ,Manchester odigrao onoliko koliko moze a Arsenal debelo podbacio,u svakom slucaju cestitke Unitdeu na pobjedi ,ali narativ ovdje je kao da su nas razvaliliPoligon10 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 09:19Oba gola jesu odlična, ali su također nastali iz finih akcija, pogotovo gol Cunhe. Dorgu je fino iskombinovao sa Brunom i na kraju jeste vrhunski pogodio, ne može se reći da se stalno viđa, dok je gol Cunhe za mene "normalan" za standarde Engleske. Dobra build-up igra, kratki pasovi i onda brisani prostor koji majstor poput Cunhe odlično koristi. Na kraju otvoren šut sa 20ak metara danas nije i ne treba biti nešto što se daje "svakih 50 godina", već je normalna pojava.![]()
Arsenal nece biti prvak ne sa ovakvim pristupom i mudima kao da su u stupici svaku bitniju tekmu![]()
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
Severina007
- Kontakt:
Ok razvalio ih Manchester ,bili su dosta bolji Arsenal moze samo gol iz kornera dati a recimo Man Utd ima jedan gol manje iz prekida u ligi od Arsenala i jedan manje gol dat uz 17 vise primljenih ali eto Arsenal samo daje golove iz kornera a veci postotak Utd ima golova iz prekida nego Arsenalfukara87 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 16:13Ja ne znam šta si ti gledao, Arsenal bio bolju u prvih 20 minuta i to je sve, Man Utd bio dosta konkretniji sa sansama i mogli su dat vise golova, Arsenal moze samo dat iz kornera gol to jedino znajutopnik1 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 15:35Ja stvarno citam i ne vjerujem,Arsenal je bio ocajan ali i kao takav nije nadigran niti je Man Utd bio bolji,dva vanserijska gola i jedna greska odbrane Arsenala ,Manchester odigrao onoliko koliko moze a Arsenal debelo podbacio,u svakom slucaju cestitke Unitdeu na pobjedi ,ali narativ ovdje je kao da su nas razvaliliPoligon10 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 09:19Oba gola jesu odlična, ali su također nastali iz finih akcija, pogotovo gol Cunhe. Dorgu je fino iskombinovao sa Brunom i na kraju jeste vrhunski pogodio, ne može se reći da se stalno viđa, dok je gol Cunhe za mene "normalan" za standarde Engleske. Dobra build-up igra, kratki pasovi i onda brisani prostor koji majstor poput Cunhe odlično koristi. Na kraju otvoren šut sa 20ak metara danas nije i ne treba biti nešto što se daje "svakih 50 godina", već je normalna pojava.![]()
Arsenal nece biti prvak ne sa ovakvim pristupom i mudima kao da su u stupici svaku bitniju tekmu![]()
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Sve cisto
- Wilshere10
- Kontakt:
Koja krađa jbte. Lik je rukom fino naštima na volej. 
Ne vidi se nikakva ruka tu. Go čist ko suza skuzerska redovna.
4-IN-A-ROW
Ne vide ljudi, ispade u ovom položaju kukom je sebi idealno u for spustio, nije mu pomogla ona ruka koju pokušava skloniti.
- Wilshere10
- Kontakt:
Go čist k'o 115 tačaka optužnice. Realno. 
Howard Webb je opet odlučio United napraviti velikim.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Ollie Watkins na korak od dolaska u Villu
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
4-IN-A-ROW
- JayCatwright
- Kontakt:
Bit će Watkins super pojačanje za Villu
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Mislio sam na Tammya Abrahama haha
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.