FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 05 maj 2014, 12:55

Ona parola je ideja kvazinavijaca na juznoj tribini, veseli me činjenica da su mnogi njihovi pripadnici zgrozeni istom. Savez je na potezu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 05 maj 2014, 13:07

hilmo je napisao/la:Ona parola je ideja kvazinavijaca na juznoj tribini, veseli me činjenica da su mnogi njihovi pripadnici zgrozeni istom. Savez je na potezu.

Ne znam šta više hočete od saveza. Stavili su vam sudiju za kojeg se unaprijed znalo da če navijati za vas i što je na kraju i odlučilo da ne izgubite, omogučio vam je da igra Dupovac koji je morao dobiti dvije utakmice, pomjerili su vam utakmicu sa Čelikom ,.. Pa zar nije više dosta korupcije u bh fudbalu. Jedino još da Šajber uskrsne pa da vam se ovaj put pokloni titula za zelenim stolom ili da udba ukine Želju. Pa rekoste da više ništa neče biti isto a opet vas po običaju guraju i još vam malo.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 maj 2014, 13:10

JosipBukal je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Ona parola je ideja kvazinavijaca na juznoj tribini, veseli me činjenica da su mnogi njihovi pripadnici zgrozeni istom. Savez je na potezu.

Ne znam šta više hočete od saveza. Stavili su vam sudiju za kojeg se unaprijed znalo da če navijati za vas i što je na kraju i odlučilo da ne izgubite, omogučio vam je da igra Dupovac koji je morao dobiti dvije utakmice, pomjerili su vam utakmicu sa Čelikom ,.. Pa zar nije više dosta korupcije u bh fudbalu. Jedino još da Šajber uskrsne pa da vam se ovaj put pokloni titula za zelenim stolom ili da udba ukine Želju. Pa rekoste da više ništa neče biti isto a opet vas po običaju guraju i još vam malo.
sta ima kako si :thumbup:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 maj 2014, 13:15

@josipe
Ja se nadam da ce Selimovic srediti da dobijete 15 milja kazne i dvije utakmice pred praznim tribinama, ne bi vam to bio prvi put, jos su i okolnosti slicne.
Imas mahanje....

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 05 maj 2014, 13:15

Ma da...i zeljeznicar je adekvatno kaznjen nakon sto je navijac sa sjevera upao na teren protiv Slavije i protivnickog golmana udario s ledja....a Sarajevu ulete navijaci sa bakljama u teren i nikoga ne udare i gost dobije 3 boda....korupcija nema sta....A odlucilo je vama juce da ne izgubite samo da su Tatomirovic i Velkoski bili prisebniji jer bi vi u tom slucaju vec gubili 1:3 i tek onda bi se pojavila vasa prva 100% sansa na utakmici u 65 min (hodzic)..

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 05 maj 2014, 13:23

Ne znam samo zasto su bili onoliko rezervisani, shvatam da se cuvalo za Zenicu ali onako loseg Zeljeznicara je grehota ne dobiti u ove tri utakmice, sami nam se namjestaju mi ga ne znamo pristaviti

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 05 maj 2014, 13:29

Ne znam šta više hočete od saveza. Stavili su vam sudiju za kojeg se unaprijed znalo da če navijati za vas i što je na kraju i odlučilo da ne izgubite, omogučio vam je da igra Dupovac koji je morao dobiti dvije utakmice, pomjerili su vam utakmicu sa Čelikom ,.. Pa zar nije više dosta korupcije u bh fudbalu. Jedino još da Šajber uskrsne pa da vam se ovaj put pokloni titula za zelenim stolom ili da udba ukine Želju. Pa rekoste da više ništa neče biti isto a opet vas po običaju guraju i još vam malo.[/quote]

Ma da...i zeljeznicar je adekvatno kaznjen nakon sto je navijac sa sjevera upao na teren protiv Slavije i protivnickog golmana udario s ledja....a Sarajevu ulete navijaci sa bakljama u teren i nikoga ne udare i gost dobije 3 boda....korupcija nema sta....A odlucilo je vama juce da ne izgubite samo da su Tatomirovic i Velkoski bili prisebniji jer bi vi u tom slucaju vec gubili 1:3 i tek onda bi se pojavila vasa prva 100% sansa na utakmici u 65 min (hodzic)..[/quote]

Pa valjda bi bilo 2:3, ti opet zaboravi greškom na penal kao da stvarno nije bio ;)

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 05 maj 2014, 13:34

Pa valjda bi bilo 2:3, ti opet zaboravi greškom na penal kao da stvarno nije bio ;)
Isti takav "penal" je bio na revansu kupa na Kosevu kada Bucan obara Bilbiju, ali ne vjerujem da si to uopste vidio ili prokomentarisao ili dosao u dilemu da li je ispravno dosudjeno...

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 05 maj 2014, 13:35

lafomamone je napisao/la:Ne znam samo zasto su bili onoliko rezervisani, shvatam da se cuvalo za Zenicu ali onako loseg Zeljeznicara je grehota ne dobiti u ove tri utakmice, sami nam se namjestaju mi ga ne znamo pristaviti
Posebno ste nas trebali dobiti na revanšu kupa na gradskom stadionu samo što ako mene služi dobro sječanje, a služi, ste se zabili u kazneni i molili boga da vam koja ne uđe i na kraju jedva uz veliku dozu sreče završili nerješeno što vam je i največi uspjeh u zadnjih 8 godina.

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 05 maj 2014, 13:46

lafomamone je napisao/la:Ne znam samo zasto su bili onoliko rezervisani, shvatam da se cuvalo za Zenicu ali onako loseg Zeljeznicara je grehota ne dobiti u ove tri utakmice, sami nam se namjestaju mi ga ne znamo pristaviti
Posebno ste nas trebali dobiti na revanšu kupa na gradskom stadionu samo što ako mene služi dobro sječanje, a služi, ste se zabili u kazneni i molili boga da vam koja ne uđe i na kraju jedva uz veliku dozu sreče završili nerješeno što vam je i največi uspjeh u zadnjih 8 godina.
A vama je X najveci uspjeh u zadnjih 7 medjusobnih utakmica posto nas niste dobili od 5 novembra 2011, a i tad ste pobjedili autogolom Dilavera Zrnanovica..A ako cemo gledati koliko nas niste pobjedili golom koji ste vi dali onda se niz produzuje na 13 medjusobnih utakmica ili ti 5 godina...(09.05.2009.)...stoga nemoj nam samo ti govoriti sta nam je najveci uspjeh u zadnjih 8 godina...

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 05 maj 2014, 13:48

Moze nam se,polahko al kupujemo i savez.
Recimo Salem Prolic je pitar,selektor je pitar,sad je tu Dzemidzic.lakapo cemo i tu preuzeti primat.
Ima se moze se.
1946

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 05 maj 2014, 13:53

Zasto se suti u vezi gostujuci navijaca u kupu i sta ce da bude na kraju?

High

Post Postao/la High » 05 maj 2014, 14:24

Znat će se do večeras, iako sumnjam da će je ukinuti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 05 maj 2014, 14:28

stannis je napisao/la:
rammstein je napisao/la::bow: lijepo, lijepoooooo :D iza brda se svasta valja :D nnekaa mashalaa da i ljeto dođe :angel:

sto se tice tekme, laganni cemo da uzmemo danas a u srijedu kup zavrsavamo posao u Zenici!!!
I SVAKO JUTRO KAD SE PROBUDIM...... :opaopa:
Kao sto je najavio barselonfan ili ti ramstajn lagano se pobjedilo, a sad KUP poderati. Onda se vratiti na gore njegove postove i koja je to kontradiktornost ?

Sad postavljamo jedno vrlo ozbiljno pitanje, da li je ovaj lik normalan ?? :(
odigrali koliko nam je trebalo da vas maknemo od titule...
kad smo culi da zrinjski vodi 2-0 prestali smo igrati jako i spustili se na 40% da u srijedu se neko ne ozlijedi zato su izasli krste, bico i puric... dakle, nema tiule, nema kupa, daj boze i evrope :wave:

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 05 maj 2014, 14:29

High je napisao/la:Znat će se do večeras, iako sumnjam da će je ukinuti.

Ma ne moraju je ukidat pa ni jucer nije bilo ukinuta pa smo isli u korteu i bubanj bio na tribini

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 maj 2014, 14:47

Ici na gostovanje komsijama i u Zenicu nije isto, nadam se da ce sve proci kako treba jer ce sigurno bruku raje ici dole.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 05 maj 2014, 15:03

Ljudi sta se zamarate, oni nemaju pojma kako su ovom glupom parolom nastetili svom klubu, kad im kazna dodje a ionako jedva sklapaju kraj sa krajem!
Neka misle sta hoce, boli me briga za njih, nas dernek uskoro pocinje, dvije vrlo bitne utakmice sa Celikom u finalu :cool:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 maj 2014, 15:06

Burberry46 je napisao/la:..... dvije vrlo bitne utakmice sa Celikom u finalu :cool:
I nista manje bitnija u zadnjem kolu protiv Bijeljinaca, treba se i tu okupiti u sto vecem broju ionako vaze karte od prosle domace utakmice...

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 05 maj 2014, 15:38

rammstein je napisao/la:
stannis je napisao/la:
rammstein je napisao/la::bow: lijepo, lijepoooooo :D iza brda se svasta valja :D nnekaa mashalaa da i ljeto dođe :angel:

sto se tice tekme, laganni cemo da uzmemo danas a u srijedu kup zavrsavamo posao u Zenici!!!
I SVAKO JUTRO KAD SE PROBUDIM...... :opaopa:
Kao sto je najavio barselonfan ili ti ramstajn lagano se pobjedilo, a sad KUP poderati. Onda se vratiti na gore njegove postove i koja je to kontradiktornost ?

Sad postavljamo jedno vrlo ozbiljno pitanje, da li je ovaj lik normalan ?? :(
odigrali koliko nam je trebalo da vas maknemo od titule...
kad smo culi da zrinjski vodi 2-0 prestali smo igrati jako i spustili se na 40% da u srijedu se neko ne ozlijedi zato su izasli krste, bico i puric... dakle, nema tiule, nema kupa, daj boze i evrope :wave:
Tobe jarabi!!!! :damn:

High

Post Postao/la High » 05 maj 2014, 16:08

slika
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, boki86, Google [Bot], InatSilniBosanski, insimadop, jurisicduska, kogmagie46, mire971, rimljanin90, Rule_hz, samoFKS, Vaya i 76 gostiju.