FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evolution87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 05 maj 2014, 16:11

Hocemo li dobiti licencu? :roll: :mrgreen:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

High

Post Postao/la High » 05 maj 2014, 16:11

Bit će guravo. :D
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 05 maj 2014, 16:14

High je napisao/la:slika
Za istok stolice?
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 05 maj 2014, 16:18

High je napisao/la:Bit će guravo. :D
nemoj slutiti :mrgreen:
@burberry mislim da su ovo stolice za klupu za rezervne igrace
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 05 maj 2014, 16:22

Evolution87 je napisao/la:
High je napisao/la:Bit će guravo. :D
nemoj slutiti :mrgreen:
@burberry mislim da su ovo stolice za klupu za rezervne igrace
Ja mislim ipak da su stolice za klupu prvih 11.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 05 maj 2014, 16:24

nema licence nismo platili vodi

stolice su perverzija jos da nam neko objasni sta i kako :D :clap:

High

Post Postao/la High » 05 maj 2014, 16:27

Pa za VIP su. :D Mada su promašili grb...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 05 maj 2014, 16:43

rammstein je napisao/la:nema licence nismo platili vodi

Divim se tvojim postovima. :urnebes:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 maj 2014, 16:50

Necete vjerovati, gledam jucer neku utakmicu i na stolicama predvidjenim za rezervne igrace gore u vrhu stoji reklama Citroena (onaj njihov znak), i bas razmisljam zasto neka nasa fabrika koja proizvodi presvlake i sjedista za auta ne pocne proizvoditi slicne stolice, kad ono :o :o

Da li je ovo fakat istina ili je samo neka foromontaza.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 05 maj 2014, 17:35

Ovom utakmicom u 29 kolu prvenstva i u 4 - finalu kupa smo tek ispunili tercijalni cilj, ostalo je još ispuniti još primarni i sekundarni cilj. Historija se ipak nastavlja o nemogućnosti bivšeg prvaka da pobjedi velikana s Koševa. Jajalo dokazao kada ima volje da igra kako zna i umije da je pored Stojčeva najači igrač PLBiH i nadam se da neće uteći nakon što posudba prođe. Masnom fakinu Bučanu sudije i dalje gledaju kroz prste, a skoro svaki derby zasluži crveni karton. Kerla pokušao na oči malobrojnih navijača Željezničara po svaku cijenu da usvoji sveti dres Sarajeva ipak se geni ne mogu sakriti, ali Kerla jedino na taj način možeš imati dres Sarajeva i nikako drugačije ipak nemaš ti kvaliteta za Sarajeva.

Postavljena parola iz Južnog šumarka :?: Valjda će NFSBiH ako imalo imaju poštenja i morala kazniti Željezničare onoliko koliko su to i zaslužili. Sada su ipak pokazali pravo lice JAVNO, ali meni ništa nije čudno ja sam to već znao (šta drugo očekivati od onih koji sami sebi ruše stadion).

Sljedeća tekma protiv Porčinih pulena koji će napokon igrati sa obučenim gaćama, biti će ih zanimljivo gledati kako igraju u tom izdanju.

Sretno nam u Srijedu prognoza rezultata 1 - 2.
SRETAN BROJ - 1725

mentalitet87
Kontakt:

Post Postao/la mentalitet87 » 05 maj 2014, 17:55

ma vi stvarno niste normalni imate :guz:
jednom pitar-uvijek supak

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 05 maj 2014, 17:57

High je napisao/la:slika
Mislim da je ovo photoshop druze :)
1946

mentalitet87
Kontakt:

Post Postao/la mentalitet87 » 05 maj 2014, 18:00

stannis je napisao/la:
rammstein je napisao/la:nema licence nismo platili vodi

Divim se tvojim postovima. :urnebes:
bas :rol:
jednom pitar-uvijek supak

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 05 maj 2014, 18:03

jel kakvu izjavu dao tannov izaslanik ?? da vidim jel mu bilo hladno u " vip" lozi ?
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

plava laguna
Kontakt:

Post Postao/la plava laguna » 05 maj 2014, 18:05

pitic je napisao/la:Ovom utakmicom u 29 kolu prvenstva i u 4 - finalu kupa smo tek ispunili tercijalni cilj, ostalo je još ispuniti još primarni i sekundarni cilj. Historija se ipak nastavlja o nemogućnosti bivšeg prvaka da pobjedi velikana s Koševa. Jajalo dokazao kada ima volje da igra kako zna i umije da je pored Stojčeva najači igrač PLBiH i nadam se da neće uteći nakon što posudba prođe. Masnom fakinu Bučanu sudije i dalje gledaju kroz prste, a skoro svaki derby zasluži crveni karton. Kerla pokušao na oči malobrojnih navijača Željezničara po svaku cijenu da usvoji sveti dres Sarajeva ipak se geni ne mogu sakriti, ali Kerla jedino na taj način možeš imati dres Sarajeva i nikako drugačije ipak nemaš ti kvaliteta za Sarajeva.

Postavljena parola iz Južnog šumarka :?: Valjda će /NFSBiH ako imalo imaju poštenja i morala kazniti Željezničare onoliko koliko su to i zaslužili. Sada su ipak pokazali pravo lice JAVNO, ali meni ništa nije čudno ja sam to već znao (šta drugo očekivati od onih koji sami sebi ruše stadion).

Sljedeća tekma protiv Porčinih pulena koji će napokon igrati sa obučenim gaćama, biti će ih zanimljivo gledati kako igraju u tom izdanju.

Komsije izvinite na zauzimanju prostora ali ovom idiotu moram odgoviriti zbog dva razloga.
1.Parola na jugu je odvratna stvarno i nije joj mjestu na utakmicama, ali kad je spominjes treba da znas da je rijec cetnik manje problematicna od rijeci "vlah"koja je bila na vasoj paroli.
2.A za ovo sto kazez da sami sebi rusimo stadion znam da si vodjen psiholigijom cika Radovana koji je isto tako govorio i za Grbavicu, Zetru ili Markale pa me ine cudi.

Od danas treba legalno dozvoliti abortus da se neko poput tebe ne bi imao priliku roditi.
HADIS ZUBANOVIC

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 05 maj 2014, 18:11

plava laguna je napisao/la:
pitic je napisao/la:Ovom utakmicom u 29 kolu prvenstva i u 4 - finalu kupa smo tek ispunili tercijalni cilj, ostalo je još ispuniti još primarni i sekundarni cilj. Historija se ipak nastavlja o nemogućnosti bivšeg prvaka da pobjedi velikana s Koševa. Jajalo dokazao kada ima volje da igra kako zna i umije da je pored Stojčeva najači igrač PLBiH i nadam se da neće uteći nakon što posudba prođe. Masnom fakinu Bučanu sudije i dalje gledaju kroz prste, a skoro svaki derby zasluži crveni karton. Kerla pokušao na oči malobrojnih navijača Željezničara po svaku cijenu da usvoji sveti dres Sarajeva ipak se geni ne mogu sakriti, ali Kerla jedino na taj način možeš imati dres Sarajeva i nikako drugačije ipak nemaš ti kvaliteta za Sarajeva.

Postavljena parola iz Južnog šumarka :?: Valjda će /NFSBiH ako imalo imaju poštenja i morala kazniti Željezničare onoliko koliko su to i zaslužili. Sada su ipak pokazali pravo lice JAVNO, ali meni ništa nije čudno ja sam to već znao (šta drugo očekivati od onih koji sami sebi ruše stadion).

Komsije izvinite na zauzimanju prostora ali ovom idiotu moram odgoviriti zbog dva razloga.
1.Parola na jugu je odvratna stvarno i nije joj mjestu na utakmicama, ali kad je spominjes treba da znas da je rijec cetnik manje problematicna od rijeci "vlah"koja je bila na vasoj paroli.
2.A za ovo sto kazez da sami sebi rusimo stadion znam da si vodjen psiholigijom cika Radovana koji je isto tako govorio i za Grbavicu, Zetru ili Markale pa me ine cudi.

Od danas treba legalno dozvoliti abortus da se neko poput tebe ne bi imao priliku roditi.
Nacionalistička rulja. Priznaj idiote da si i ti bio učesnik dizanja one parole i da si vrištao na sav glas od sreće.
SRETAN BROJ - 1725

High

Post Postao/la High » 05 maj 2014, 18:30

Licenca je naša. :D

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 05 maj 2014, 18:33

High je napisao/la:Licenca je naša. :D
imal čija da nije :rol:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 05 maj 2014, 18:36

vi, Široki i Velež bi trebali imati sigurne licence, kažem trebali, jer su ova tri kluba po meni dosta posla uradili oko dobivanja iste.

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 05 maj 2014, 18:40

pitic je napisao/la:
plava laguna je napisao/la:

Nacionalistička rulja. Priznaj idiote da si i ti bio učesnik dizanja one parole i da si vrištao na sav glas od sreće.

daj mi na pp adresu sredicu ti lijekove iz bayera za smirenje, pjenis ovdje a sutis na istoriju svog kluba na prozivanje vlaha i spominjanje fesova

suti bogati i poklopi se dok jos imas digniteta

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.