FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Srđanu Saviću želim puno sreće i zdravlja u nastavku karijere.Ipak je igrao u plavom dresu i postigao nam veoma bitne golove. Srđane, hvala ti za svemu!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Znaći, Vlado Zadro je potpisao za "NK Zagreb" i neće doći kod nas.
Da li neko zna (ne mislim na odgovor "ja mislim..."), da li igrac moze igrati prijateljske u dresu drugog kluba, bez dopustenja kluba sa kojim je pod ugovorom? I koje su sankcije/tuzbe i slicno, moguce? Da li mu mozda trenutni arbitrazni proces to dozvoljava?
Ovo pitam jer na primjer, kada je Kerla otisao na probu (kajzerslauter!?) nije mogao igrati prijateljsku jer nismo poslali tj nismo htjeli da posaljemo dozvolu da moze igrati prijateljsku. PlaciPizda igra prijateljske pa me interesuje...
Ovo pitam jer na primjer, kada je Kerla otisao na probu (kajzerslauter!?) nije mogao igrati prijateljsku jer nismo poslali tj nismo htjeli da posaljemo dozvolu da moze igrati prijateljsku. PlaciPizda igra prijateljske pa me interesuje...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Nesmije nista cak ni prijateljske.Ja juce provjeravoSeyo_TM je napisao/la:Da li neko zna (ne mislim na odgovor "ja mislim..."), da li igrac moze igrati prijateljske u dresu drugog kluba, bez dopustenja kluba sa kojim je pod ugovorom? I koje su sankcije/tuzbe i slicno, moguce? Da li mu mozda trenutni arbitrazni proces to dozvoljava?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Mozda treba kakav dopis poslati ovim nasim "strucnjacima" u klubu, pa da urade sta pod tim pitanjem...jbt mozda je i to Amar trebao uraditipile87 je napisao/la:Nesmije nista cak ni prijateljske.Ja juce provjeravoSeyo_TM je napisao/la:Da li neko zna (ne mislim na odgovor "ja mislim..."), da li igrac moze igrati prijateljske u dresu drugog kluba, bez dopustenja kluba sa kojim je pod ugovorom? I koje su sankcije/tuzbe i slicno, moguce? Da li mu mozda trenutni arbitrazni proces to dozvoljava?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
znači nije dobioaleksandar_veliki je napisao/la:Slabo izgleda. Ne znam samo kome je u cilju iznositi lazi na forumu.bagrcavi je napisao/la:Izgleda Karić dobio papire
DRUG NEBI TI PUNCA
Boga mi sam i ja cuo da bi mogo dobit, a procitah na jednom drugom mjestu da ja vec dobio...e sad... i ne samo za Karicaaleksandar_veliki je napisao/la:Slabo izgleda. Ne znam samo kome je u cilju iznositi lazi na forumu.bagrcavi je napisao/la:Izgleda Karić dobio papire
Vjeruje da su upoznati sa tim...Seyo_TM je napisao/la:Mozda treba kakav dopis poslati ovim nasim "strucnjacima" u klubu, pa da urade sta pod tim pitanjem...jbt mozda je i to Amar trebao uraditipile87 je napisao/la:Nesmije nista cak ni prijateljske.Ja juce provjeravoSeyo_TM je napisao/la:Da li neko zna (ne mislim na odgovor "ja mislim..."), da li igrac moze igrati prijateljske u dresu drugog kluba, bez dopustenja kluba sa kojim je pod ugovorom? I koje su sankcije/tuzbe i slicno, moguce? Da li mu mozda trenutni arbitrazni proces to dozvoljava?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Onda sam pogrešno informisan.Nije mi bio cilj iznositi netačne informacije.
DRUG NEBI TI PUNCA
vidim PlačiPizda se već uklopila u novu sredinu i zabila gol.
FC Bayern München <3
Željo 1921 <3
Mia San Mia ! (:
Željo 1921 <3
Mia San Mia ! (:
On je meni toliko šega posto, napravio frku, otišo bez dozvole kluba, igra "pripremne" utakmice ko da je otišo ko svaki normalan čovjekJustBlue je napisao/la:vidim PlačiPizda se već uklopila u novu sredinu i zabila gol.
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
Hoomer je napisao/la:On je meni toliko šega posto, napravio frku, otišo bez dozvole kluba, igra "pripremne" utakmice ko da je otišo ko svaki normalan čovjekJustBlue je napisao/la:vidim PlačiPizda se već uklopila u novu sredinu i zabila gol.gleda ko šta pise o njemu po portalima pa tim istim ljudima šalje demante i svadja se preko pp. na fb i na kraju svega nada se dobiti papire i potpisati za taj klub
![]()
![]()
kad vidim kakav nam je opančar bio u ekipi, ponekad me i stid...
FC Bayern München <3
Željo 1921 <3
Mia San Mia ! (:
Željo 1921 <3
Mia San Mia ! (:
Vjerujte mi da ce poslije ovog pozaliti sto je ikad i igrao u zelji .... NEMOZE NA RUSIJU (HOCU RECI OSIMA):D... Iza ovog pustanja da igra za drugi klub se krije dobra taktika u koju je sam upao...
Ja mislim da ga sad osim nebi prodao nizakakvu cijenu, cak ni za milione, dobit ce suspenziju, kao i da trenira sa nekim omladincima i 80 % od plate.... Raskinuti ugovor bez obestecenja nemoze, pa nek nastavi i dalje
Ja mislim da ga sad osim nebi prodao nizakakvu cijenu, cak ni za milione, dobit ce suspenziju, kao i da trenira sa nekim omladincima i 80 % od plate.... Raskinuti ugovor bez obestecenja nemoze, pa nek nastavi i dalje
kad bi dobio..bilo bi superbagrcavi je napisao/la:znači nije dobioaleksandar_veliki je napisao/la:Slabo izgleda. Ne znam samo kome je u cilju iznositi lazi na forumu.bagrcavi je napisao/la:Izgleda Karić dobio papire![]()
![]()
Nego što se niko ne sjeti onog golmana Šerifa, koliko ih je samo vadio iz g+vana...a kod nas bi bio najbolji golman lige..jel ono Stojanov bijaše? kako li već :S
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Golman Serifa da predje u Zelju WTF!?!?Plivadon je napisao/la: Nego što se niko ne sjeti onog golmana Šerifa, koliko ih je samo vadio iz g+vana...a kod nas bi bio najbolji golman lige..jel ono Stojanov bijaše? kako li već :S
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Sto ne bi,bolji smo od njih,pokazali smo to u 2 utakmiceSarajlijc@ je napisao/la:Golman Serifa da predje u Zelju WTF!?!?Plivadon je napisao/la: Nego što se niko ne sjeti onog golmana Šerifa, koliko ih je samo vadio iz g+vana...a kod nas bi bio najbolji golman lige..jel ono Stojanov bijaše? kako li već :S
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Nerealno sad zasad, nismo mi jos na tom nivou da dovodimo igrace iz klubova koji imaju budžet pet-šest puta veći nego naš, taj golman Vladsilav Stojanov (24) ovog zimskog prelaznog roka vjerovatno ide u Moskovski CSKA da bude rezerva Igoru AkinfeevuSarajlijc@ je napisao/la:Golman Serifa da predje u Zelju WTF!?!?Plivadon je napisao/la: Nego što se niko ne sjeti onog golmana Šerifa, koliko ih je samo vadio iz g+vana...a kod nas bi bio najbolji golman lige..jel ono Stojanov bijaše? kako li već :S
Zadnja izmjena: Hoomer, dana/u 22 jan 2012, 03:03, ukupno mijenjano 1 put.
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pa ja, nemoguce je kod nas dovesti neko zvucno pojacanjeHoomer je napisao/la:Nerealno sad zasad, nismo mi jos na tom nivou da dovodimo igrace iz klubova koji imaju budžet pet-šest puta veći nego naš, taj golman Vladsilav Stojanov (24) ovog zimskog prelaznog roka vjerovatno ide u Moskovski CSKA da bude rezerva Igoru AkinfeevuSarajlijc@ je napisao/la:Golman Serifa da predje u Zelju WTF!?!?Plivadon je napisao/la: Nego što se niko ne sjeti onog golmana Šerifa, koliko ih je samo vadio iz g+vana...a kod nas bi bio najbolji golman lige..jel ono Stojanov bijaše? kako li već :Stako da to ne mogu ni zamisliti a pogotovo ne ostvarljivo
Golman Serifa da predje u Zelju WTF!?!?[/quote]
Nerealno sad zasad, nismo mi jos na tom nivou da dovodimo igrace iz klubova koji imaju budžet pet-šest puta veći nego naš, taj golman Vladsilav Stojanov (24) ovog zimskog prelaznog roka vjerovatno ide u Moskovski CSKA da bude rezerva Igoru Akinfeevu
tako da to ne mogu ni zamisliti a pogotovo ne ostvarljivo
[/quote]
Pa ja, nemoguce je kod nas dovesti neko zvucno pojacanje
[/quote]
Kako ko neko vraca Smajića iz Belgije, Bešliju iz Hartsa a neko trazi tamo neke Nikoliće i Haliloviće iz Slobode, Zvijezde i Slavena iz Živinica
za dvije tri godine kad budžet bude jedno 7-8.miliona maraka i kad budu vidjeli da klub svake godine izlazi u Evropu vrlo lako je moguće dovesti "kapitalca"

Nerealno sad zasad, nismo mi jos na tom nivou da dovodimo igrace iz klubova koji imaju budžet pet-šest puta veći nego naš, taj golman Vladsilav Stojanov (24) ovog zimskog prelaznog roka vjerovatno ide u Moskovski CSKA da bude rezerva Igoru Akinfeevu
Pa ja, nemoguce je kod nas dovesti neko zvucno pojacanje
Kako ko neko vraca Smajića iz Belgije, Bešliju iz Hartsa a neko trazi tamo neke Nikoliće i Haliloviće iz Slobode, Zvijezde i Slavena iz Živinica
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Daj druze Smajic i Beslija su vraceni jer nisu mogli meda tamo.Ja ti kazem kod nas je nemoguce dovesti ekstra igraca niti ce biti u skorije vrijeme. 
-
mirsoalfakat
- Kontakt:

Dresovi za sezonu 2012/13
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.