flagrantus je napisao/la:Tenis-
Victor Hanescu -Dudi Sela 1,Adrian Ungur -Vacek Pospisil 1,Kimmer Coppejans-James Duckworth 1Prva 2 para turnir u Burureštu ,igram na domace igrace.Hanesku brani cetvrtfinale iz 2013,igra protiv Sele koji je u zadnje 4 sezone odigao svega 13 meceva na zemlji i dobio samo 3.Isto vazi i za Ungura,koji je specijalista za zemlju.
Kad se pogleda atp lista Pospisil je oko 100 mjesta ispred,ali sve svoje uspjehe je ostvario na brzim podlogama.
I on je u zadnje 4 sezone skupio svega 15 meceva na zemlji.
Zadnji par igram na mladog Coppejansa koji je junirski pobjednik R.Garosa ,iz cega je jasno da se najbolje snalazi na zemlji,za razliku od Duckwortha koji više voli brze podloge.
Turnir se igra u Santosu Brazil,naravno na zemljanoj podlozi.U zurbi sam pogriješio ,ne zamjerite sada tek vidim prvi turnir je naravno u Bukureštu a ne u Burureštu

nisi ostao neprimjećen barem s moje strane, bravo za jučer za taj tenis a posebno sam pratio malog Coppejansa osvajača juniorskog RG i samo tako nastavi, bravo!
flagrantus je napisao/la:Jucerasnji teniski tiket prošao .Danas Hanescu-Simon 1,jednostavno Hanescu je jako opasan na svom terenu u Bukurestu a Simon nije ni sjenka nekadašnjeg igraca.Zadnji turnir u M.Carlu ispao prvo kolo od Gabashvilija,prije toga turnir u Maroku jedva prošao kvalifikacije dobivši u tri seta Nikolu Cacica 601 na atp listi ,i Marcoru 375 isto u 3 seta.Nakon što se provukao u glavni turnir opet je izgubio u 1 kolu od Delbonisa u dva seta 6-4,6-4.Mislim da na kvotu 2,10 vrijedi probati,mada je i Hanescu poznat kao igrac koji ima promaju u glavi,da ne budem grublji tako da nije za veci ulog.
Oba dva tenisača imaju propuh u glavi pa je moguće sve pa i tri seta, igra se u Bukureštu i Victor će htjeti uzvratiti Simonu za poraz na ovom turniru iz 2007 kada je poražen sa 2-1, inače četiri meča i tri pobjede francuskog tenisača a ova jedina Hanescua je iz RG iz 2009 sa 3-0 i nekako mislim da je vrijeme za slavlje domaće uzdanice