FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
da19TM87 je napisao/la:sutra u 11h prozivka ?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
zeljosampion
- Kontakt:
Plivadon je napisao/la:Loš je skauting kod ovih naših timova, bazira se samo na ove okolne državiceja to ne volim...eno olimpic doveo ono barcino dijete...nezz kakav je al kad je tamo bio mora valjat za naše lige i to 150%....vjeruj mi, da pošalju negdje skauta (ako ga i ima iko u našoj liGi) našli bi malu akademiju igrača koji su bolji od pola naših ( i to da djeca imaju oko 20tak godina)
Ja da imam nekako kontakt s amarom posl'o bi mu spisak dobrih golmana iz poljske (3) grčke (1) slovačka (1) slovenija (2) italija(4) danska (1)
I to Barcino dijete nije imalo gdje vec u Olimpic, ma daj.
1.FK Zeljeznicar
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United
-
zeljeznicar
- Kontakt:
Sutra cemo vidjet na cemu smo, samo nek ostane ista garnitura kao iz prvog dijela lahko cemo za pojacanja 
E sad si najebo kad te pabzio procita...dvoumio se izmedju Uniteda i olimpica a olimpic bio konkretni ( imal koji smajli za povracanje )zeljosampion je napisao/la:Plivadon je napisao/la:Loš je skauting kod ovih naših timova, bazira se samo na ove okolne državiceja to ne volim...eno olimpic doveo ono barcino dijete...nezz kakav je al kad je tamo bio mora valjat za naše lige i to 150%....vjeruj mi, da pošalju negdje skauta (ako ga i ima iko u našoj liGi) našli bi malu akademiju igrača koji su bolji od pola naših ( i to da djeca imaju oko 20tak godina)
Ja da imam nekako kontakt s amarom posl'o bi mu spisak dobrih golmana iz poljske (3) grčke (1) slovačka (1) slovenija (2) italija(4) danska (1)
I to Barcino dijete nije imalo gdje vec u Olimpic, ma daj.Da je neka igracina u Unitedu bi bio ili nesto slicno.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Bolja taxi usluga u Sarajevu od one u Manchesteru. 
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Vise mu vrijeme odogovara.Kakav skauting Boze dragi to na prostore jedne jedine nece zakoracit iduci 10 godina. 
svoj ti pos'o !
Naravno, voze te na ekavici a IP adressa im je iz srbije ! Pabzio je jedan od brace GrimHenry je napisao/la:Bolja taxi usluga u Sarajevu od one u Manchesteru.
gracic skautira po spaniji
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
nije ti fazon sad da otkrivas ko je on i sta je, zamjerit ce ti se pabizo, cuvaj sepile87 je napisao/la:Naravno, voze te na ekavici a IP adressa im je iz srbije ! Pabzio je jedan od brace GrimHenry je napisao/la:Bolja taxi usluga u Sarajevu od one u Manchesteru.
Za zivot cijeli!
-
zeljosampion
- Kontakt:
Sad kad krene pabizo : OLIMPIC je veliki klub,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,GOSPODIN GRACIC je dobar predsjednik i OLIMPIC ima dobre skautove---------------------HVALA,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Da ne bude off : Ne mogu da docekam jos 41 dan .
Da ne bude off : Ne mogu da docekam jos 41 dan .
1.FK Zeljeznicar
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United
**** ga duga pauza a nista se ne desava a dok je tako Gracic je skaut a pabzio navijac dosta za jedan klub kao sto ja olimpicThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:nije ti fazon sad da otkrivas ko je on i sta je, zamjerit ce ti se pabizo, cuvaj sepile87 je napisao/la:Naravno, voze te na ekavici a IP adressa im je iz srbije ! Pabzio je jedan od brace GrimHenry je napisao/la:Bolja taxi usluga u Sarajevu od one u Manchesteru.
jos 40 dana, 16 sati,57 minuta
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Dovoljno je sjetiti se Diallibe kako je došao u Želju, dok ga Meša nije preporučio bio je klinac sa ulice, vjerovatno bos i gladan ko i 99% Afrike, došao je kod nas odigrao dvije sezone i prodao se doduše za male pare i to zahvaljujuci prije svega tadasnjim ljudima u klubu, a evo ga sada igra u Belgiji i sebi obezbjedio egzistenciju, treba imati barem dvojicu skauta slati ih u Senegal,Nigeriju,Kongo itd. to je živa roba dovedeš ga za 0KM izvuces ga iz bijede dole pustis ga par sezona da odigra i prodas ga za dobre pare to je sve, čudi me sto Amar to ne radi ali eto ima on svoju viziju i vidjenje nekih stvari
[/quote]
kakav crni Meša
,a kad bi ti rekao cifru koliko nas je Dialiba koštao,smatrao bi me ludim.pa bolan mi smo plaćali odštetu za Bubu i Diattu,do prije 6 mjeseci,
kakav crni Meša
Einigkeit und Recht und Freiheit
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sta li je sad sa Diattom?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Mislim da igra po ovim nizerazrednim klubovima po BiH nisam siguran ako se nije gdje ispalio 
da je lako ubosti dialibu svake godine bi dovodili po jednog.
i to "barcino dijete", živi bili pa vidjeli, imali smo i mi dijete man. uniteda pa se sjećamo kako je to završilo
sve se igračine lome i otimaju da dođu u našu ligu i to u olimpic...
i to "barcino dijete", živi bili pa vidjeli, imali smo i mi dijete man. uniteda pa se sjećamo kako je to završilo
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Da nije smijesno bilo bi tuzno.Liku dugujete pare i trazite odstetu
.Vi se pravo nafurali,glumite neki klub.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
ne glumimo, mi jesmo klubFK Sarajevo je napisao/la:Da nije smijesno bilo bi tuzno.Liku dugujete pare i trazite odstetu![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: black64, dana/u 23 jan 2012, 10:25, ukupno mijenjano 1 put.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
E ovo je sada spam...black64 je napisao/la:[youtube][/youtube]FK Sarajevo je napisao/la:Da nije smijesno bilo bi tuzno.Liku dugujete pare i trazite odstetu![]()
![]()
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen