Asmir Begović

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Head
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la Head » 30 jun 2015, 21:39

calcio je napisao/la:Ako Delac dobije poziv od Mese imacemo dva golmana iz Chelsea.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
1946

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 jun 2015, 21:40

Donnie Darko je napisao/la:U ovom trenutku, imaju otprilike jednake šanse da u kontinuitetu budu u prvoj postavi. Odnosno nemaju ih.
Ne može se to upoređivati. Džeko će dobijati svoje šanse kao i uvijek, i sve je do njega.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 30 jun 2015, 21:43

Donnie Darko je napisao/la:
calcio je napisao/la:Ja sam siguran da ce ga Mourinho ispostovati i dati mu najmanje 20-tak nastupa. Kao prvo imas dva ekstra golmana, oba medju najboljim u ligi. Nije mu u interesu da forsira samo jednog a drugi da truhne na klupi, da mu pada vrijednost, da bude van forme itd.
Zašto misliš da će igrati više od Cecha?
Pa nece valjda igrati manje od Cecha koji je zbog male minutaze otisao? Otice mu i Begovic onda ubrzo.

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 30 jun 2015, 21:43

Bas me zanima sta je u njegovoj glavi, da li stvarno misli da ce izbaciti Tibu iz prve postave ili je sto je jos gore pristao na to da grije klupu a najbolje golmanske godine tek dolaze :damn:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 30 jun 2015, 21:44

Mozda Courtois polomi obje ruke. Tamam godina dana plus period adaptacije.
Celik!3,2,2.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 30 jun 2015, 21:46

E jos da Pjanic ode u Qatar i da preselim u Mongoliju , gdje nema ni fudbala, ni interneta . :facepalm:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 jun 2015, 21:48

SjeverniVjetar je napisao/la:E jos da Pjanic ode u Qatar i da preselim u Mongoliju , gdje nema ni fudbala, ni interneta . :facepalm:
Lako mi je za tebe, ti imaš za koga navijati, ali šta ćemo mi.
Voli te tvoje Sarajevo.

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 30 jun 2015, 21:49

Niste mi jasni svi vi koji mislite da je ovo dobar transfer. Mislim, jeste odlično biti dio ekipe kakva je Chelsea ali budimo realni kolika je šansa da postane jedinica pored golmana kakav je Thibaut Courtois.
Malo realnosti nije na odmet.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 30 jun 2015, 21:50

Mourinho je sifra, Casilasa je preselio na klupu, Cecha, Kaku i ostale WC igrace. Od njega me nista ne bi iznenadilo.
1946

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 30 jun 2015, 21:53

calcio je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:
calcio je napisao/la:Ja sam siguran da ce ga Mourinho ispostovati i dati mu najmanje 20-tak nastupa. Kao prvo imas dva ekstra golmana, oba medju najboljim u ligi. Nije mu u interesu da forsira samo jednog a drugi da truhne na klupi, da mu pada vrijednost, da bude van forme itd.
Zašto misliš da će igrati više od Cecha?
Pa nece valjda igrati manje od Cecha koji je zbog male minutaze otisao? Otice mu i Begovic onda ubrzo.
Igrat će isto kao Cech. Odnosno u prijevodu, igrat će kada mora, i u kupovima.

Ne možeš porediti situaciju u kojoj je bio Cech, i onu u kojoj će biti Asmir. Asmir je doveden kao drugi golman. Ti ako misliš da će Mourinho i Chelsea rizikovati Kurtino nezadovoljstvo zbog Asmira, grdno se varaš. Pričamo o golmanu koji ima neograničen potencijal.
Virtu4l je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:U ovom trenutku, imaju otprilike jednake šanse da u kontinuitetu budu u prvoj postavi. Odnosno nemaju ih.
Ne može se to upoređivati. Džeko će dobijati svoje šanse kao i uvijek, i sve je do njega.
Ne poredim, samo konstatujem očigledno. Edin je poslije ovakve sezone završio sa svojim danima u prvoj postavi Manchester Citya.

Fun fact: Edin je odigrao samo 80 minuta više od Cecha u protekloj sezoni.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 30 jun 2015, 21:57

Virtu4l je napisao/la:
SjeverniVjetar je napisao/la:E jos da Pjanic ode u Qatar i da preselim u Mongoliju , gdje nema ni fudbala, ni interneta . :facepalm:
Lako mi je za tebe, ti imaš za koga navijati, ali šta ćemo mi.
Tebi je malo sto te svaki dan ovdje neko popljuje i ponizi, hoces jos ? :lol:
Sta ces , teska je bolest...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 jun 2015, 22:00

Donnie Darko je napisao/la:Ne poredim, samo konstatujem očigledno. Edin je poslije ovakve sezone završio sa svojim danima u prvoj postavi Manchester Citya.
Fun fact: Edin je odigrao samo 80 minuta više od Cecha u protekloj sezoni.
Obojica znamo da se to za dvije utakmice može promijeniti. Edina je povreda poprilično unazadila, pored koje je ipak zabilježio preko 30 nastupa. Međutim ono što zabrinjava je njegov slab golgeterski učinak, nastupi nisu problem.

Ovdje se stvorio hype zbog 5-6 posljednjih utakmica u kojima nije ulazio, ali to je normalno za nas.
SjeverniVjetar je napisao/la:Tebi je malo sto te svaki dan ovdje neko popljuje i ponizi, hoces jos ? :lol:
Da zalijepimo pokoju privatnu poruku što si slao?
Voli te tvoje Sarajevo.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 30 jun 2015, 22:16

Virtu4l je napisao/la: Da zalijepimo pokoju privatnu poruku što si slao?
Naravno, ali oni to znaju ;)

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 30 jun 2015, 22:22

tuuuuča tuuuuča

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 30 jun 2015, 22:25

Head je napisao/la:Mourinho je sifra, Casilasa je preselio na klupu, Cecha, Kaku i ostale WC igrace. Od njega me nista ne bi iznenadilo.
I meni je ovo prvo palo na pamet. Kad je truhlovina Lopez mogao izbaciti Ikera iz prvih 11, onda je sve moguce :)

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 30 jun 2015, 22:54

suhakrpa je napisao/la:
Head je napisao/la:Mourinho je sifra, Casilasa je preselio na klupu, Cecha, Kaku i ostale WC igrace. Od njega me nista ne bi iznenadilo.
I meni je ovo prvo palo na pamet. Kad je truhlovina Lopez mogao izbaciti Ikera iz prvih 11, onda je sve moguce :)
Truhlovina malo sutra, tu polusezonu je Lopez izgledao kao Iker u najboljim danima

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 30 jun 2015, 23:25

Ne razumijem ga fakat. Ovo je najgori moguci klub na svijetu koji je mogao odabrati. Jedina dva kluba na svijetu u kojima nema ni 2% sanse da igra je celzi i barselona. U svim drugim klubovima iako ga ne traze imao bi barem neke solidne sanse pa i u jednoj barseloni koja ima jako dobra dva golmana da je otiso ko treci imao bi vece sanse da igra od ovoga xd pa i u realu. Znam da ga ne traze ni barsa ni real ali dajem samo primjer koliko je ovo katastrofalno. Covjek koji je bio toliko lojalan stoke-u, pomislio sam da stvarno ne ganja pare i da nece nikada otici radi para. A onda pristane na najgoru mogucu opciju...Kurto je cak potencijal da premasi jednog dana i neura, a definitivno trenutno poslije neura najbolji golman svijeta a tako mlad, strasno.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 30 jun 2015, 23:43

Ja mu želim sve najbolje ali moje mišljenje je da pravi grešku, najiskrenije se nadam da će mi se posrat u usta jer sumnjam da će dobiti šansu za prvi tim :)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 30 jun 2015, 23:47

DeeWa je napisao/la:Ne razumijem ga fakat. Ovo je najgori moguci klub na svijetu koji je mogao odabrati. Jedina dva kluba na svijetu u kojima nema ni 2% sanse da igra je celzi i barselona. U svim drugim klubovima iako ga ne traze imao bi barem neke solidne sanse pa i u jednoj barseloni koja ima jako dobra dva golmana da je otiso ko treci imao bi vece sanse da igra od ovoga xd pa i u realu. Znam da ga ne traze ni barsa ni real ali dajem samo primjer koliko je ovo katastrofalno. Covjek koji je bio toliko lojalan stoke-u, pomislio sam da stvarno ne ganja pare i da nece nikada otici radi para. A onda pristane na najgoru mogucu opciju...Kurto je cak potencijal da premasi jednog dana i neura, a definitivno trenutno poslije neura najbolji golman svijeta a tako mlad, strasno.
Trebao je ostati u Stoke-u, potpisat novi ugovor i cekat na kiks ili prodaju prvog golmana u ovih top6,7 klubova. I ako bi imao dobru sezonu bio bi jedan od glavnih pretendenata na to mjesto prvog golmana tih klubova. Oni koji ovdje pisu da ce se lakse prodati iz Chelsea gdje ce odigrat oko 10 utakmica maksimalno + kupove nego iz Stoke-a gdje bi branio svaku govore neistine. Ovo je isto lose za reprezentaciju sigurno. Jedino sto je dobro je da ce imati vecu zaradu i da ce se moci pohvaliti da je bio dio jednog sampionskog tima. Mourinho je znao da nece dobiti boljeg drugog golmana tako da mu je sigurno nesto obecao nebi li ga nagovorio. Mozda da ce poceti ove pocetne utakmice u ligi prvaka. Pitanje je dali je to dovoljno da Begovic ovoliko rizikuje svoju karijeru.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 30 jun 2015, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 30 jun 2015, 23:48

On ce za sezonu strpati 4 miliona u dzep za svoje sjedenje na klupi, a vi ovdje komentarisite to ..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza i 10 gostiju.