calcio je napisao/la:Ako Delac dobije poziv od Mese imacemo dva golmana iz Chelsea.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
calcio je napisao/la:Ako Delac dobije poziv od Mese imacemo dva golmana iz Chelsea.
Ne može se to upoređivati. Džeko će dobijati svoje šanse kao i uvijek, i sve je do njega.Donnie Darko je napisao/la:U ovom trenutku, imaju otprilike jednake šanse da u kontinuitetu budu u prvoj postavi. Odnosno nemaju ih.
Pa nece valjda igrati manje od Cecha koji je zbog male minutaze otisao? Otice mu i Begovic onda ubrzo.Donnie Darko je napisao/la:Zašto misliš da će igrati više od Cecha?calcio je napisao/la:Ja sam siguran da ce ga Mourinho ispostovati i dati mu najmanje 20-tak nastupa. Kao prvo imas dva ekstra golmana, oba medju najboljim u ligi. Nije mu u interesu da forsira samo jednog a drugi da truhne na klupi, da mu pada vrijednost, da bude van forme itd.
Lako mi je za tebe, ti imaš za koga navijati, ali šta ćemo mi.SjeverniVjetar je napisao/la:E jos da Pjanic ode u Qatar i da preselim u Mongoliju , gdje nema ni fudbala, ni interneta .
Igrat će isto kao Cech. Odnosno u prijevodu, igrat će kada mora, i u kupovima.calcio je napisao/la:Pa nece valjda igrati manje od Cecha koji je zbog male minutaze otisao? Otice mu i Begovic onda ubrzo.Donnie Darko je napisao/la:Zašto misliš da će igrati više od Cecha?calcio je napisao/la:Ja sam siguran da ce ga Mourinho ispostovati i dati mu najmanje 20-tak nastupa. Kao prvo imas dva ekstra golmana, oba medju najboljim u ligi. Nije mu u interesu da forsira samo jednog a drugi da truhne na klupi, da mu pada vrijednost, da bude van forme itd.
Ne poredim, samo konstatujem očigledno. Edin je poslije ovakve sezone završio sa svojim danima u prvoj postavi Manchester Citya.Virtu4l je napisao/la:Ne može se to upoređivati. Džeko će dobijati svoje šanse kao i uvijek, i sve je do njega.Donnie Darko je napisao/la:U ovom trenutku, imaju otprilike jednake šanse da u kontinuitetu budu u prvoj postavi. Odnosno nemaju ih.
Tebi je malo sto te svaki dan ovdje neko popljuje i ponizi, hoces jos ?Virtu4l je napisao/la:Lako mi je za tebe, ti imaš za koga navijati, ali šta ćemo mi.SjeverniVjetar je napisao/la:E jos da Pjanic ode u Qatar i da preselim u Mongoliju , gdje nema ni fudbala, ni interneta .
Obojica znamo da se to za dvije utakmice može promijeniti. Edina je povreda poprilično unazadila, pored koje je ipak zabilježio preko 30 nastupa. Međutim ono što zabrinjava je njegov slab golgeterski učinak, nastupi nisu problem.Donnie Darko je napisao/la:Ne poredim, samo konstatujem očigledno. Edin je poslije ovakve sezone završio sa svojim danima u prvoj postavi Manchester Citya.
Fun fact: Edin je odigrao samo 80 minuta više od Cecha u protekloj sezoni.
Da zalijepimo pokoju privatnu poruku što si slao?SjeverniVjetar je napisao/la:Tebi je malo sto te svaki dan ovdje neko popljuje i ponizi, hoces jos ?![]()
Naravno, ali oni to znajuVirtu4l je napisao/la: Da zalijepimo pokoju privatnu poruku što si slao?
I meni je ovo prvo palo na pamet. Kad je truhlovina Lopez mogao izbaciti Ikera iz prvih 11, onda je sve moguceHead je napisao/la:Mourinho je sifra, Casilasa je preselio na klupu, Cecha, Kaku i ostale WC igrace. Od njega me nista ne bi iznenadilo.
Truhlovina malo sutra, tu polusezonu je Lopez izgledao kao Iker u najboljim danimasuhakrpa je napisao/la:I meni je ovo prvo palo na pamet. Kad je truhlovina Lopez mogao izbaciti Ikera iz prvih 11, onda je sve moguceHead je napisao/la:Mourinho je sifra, Casilasa je preselio na klupu, Cecha, Kaku i ostale WC igrace. Od njega me nista ne bi iznenadilo.
Trebao je ostati u Stoke-u, potpisat novi ugovor i cekat na kiks ili prodaju prvog golmana u ovih top6,7 klubova. I ako bi imao dobru sezonu bio bi jedan od glavnih pretendenata na to mjesto prvog golmana tih klubova. Oni koji ovdje pisu da ce se lakse prodati iz Chelsea gdje ce odigrat oko 10 utakmica maksimalno + kupove nego iz Stoke-a gdje bi branio svaku govore neistine. Ovo je isto lose za reprezentaciju sigurno. Jedino sto je dobro je da ce imati vecu zaradu i da ce se moci pohvaliti da je bio dio jednog sampionskog tima. Mourinho je znao da nece dobiti boljeg drugog golmana tako da mu je sigurno nesto obecao nebi li ga nagovorio. Mozda da ce poceti ove pocetne utakmice u ligi prvaka. Pitanje je dali je to dovoljno da Begovic ovoliko rizikuje svoju karijeru.DeeWa je napisao/la:Ne razumijem ga fakat. Ovo je najgori moguci klub na svijetu koji je mogao odabrati. Jedina dva kluba na svijetu u kojima nema ni 2% sanse da igra je celzi i barselona. U svim drugim klubovima iako ga ne traze imao bi barem neke solidne sanse pa i u jednoj barseloni koja ima jako dobra dva golmana da je otiso ko treci imao bi vece sanse da igra od ovoga xd pa i u realu. Znam da ga ne traze ni barsa ni real ali dajem samo primjer koliko je ovo katastrofalno. Covjek koji je bio toliko lojalan stoke-u, pomislio sam da stvarno ne ganja pare i da nece nikada otici radi para. A onda pristane na najgoru mogucu opciju...Kurto je cak potencijal da premasi jednog dana i neura, a definitivno trenutno poslije neura najbolji golman svijeta a tako mlad, strasno.