Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Samsung J5 - misljenje, iskustva ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Eto Lumia brend najverovatnije nestaje, Microsoft se igra igrom riječima, neće da javno prizna, ali najvjerovatnije da će ići na Surface phone sa punokrvnim windowsom.
Upravo ono što sam ja govorio prije 2 godine kad je Nokia prodala mobilnu diviziju Microsoftu. Mnogi su govorili da je to i dalje Nokia pod drugim imenom, ali činjenica da je Microsoft zalutao bez Nokije u mobilnom svijetu.
Upravo ono što sam ja govorio prije 2 godine kad je Nokia prodala mobilnu diviziju Microsoftu. Mnogi su govorili da je to i dalje Nokia pod drugim imenom, ali činjenica da je Microsoft zalutao bez Nokije u mobilnom svijetu.
Otvorio sam, evo, mobitel (Samsung mini s3). Može li mi sad neko pojasniti gdje je taj vrag za GPS i šta trebam uraditi? Ponovo mi je slab signal, tj. nema ga nikako.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nešto sam mu proučio.High je napisao/la:Otvorio sam, evo, mobitel (Samsung mini s3). Može li mi sad neko pojasniti gdje je taj vrag za GPS i šta trebam uraditi? Ponovo mi je slab signal, tj. nema ga nikako.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- anonymousHD
- Kontakt:
Imam HTC 816 i htio sam da uradim factory reset, ali kad pokrenem reset, meni mi bude na **** kineskom ili tako neko defektnom jeziku i ne mogu se snać.
Je li iko imao ovakav problem i da li se može na neki drugi način rešit?
Također sam pokušao i pri paljenju mobitel volume down i power button, ali neće...
Je li iko imao ovakav problem i da li se može na neki drugi način rešit?
Također sam pokušao i pri paljenju mobitel volume down i power button, ali neće...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Meni je bilo tako kad je Lolipop dosao...Trebalo mu cca 10-12 sekundi da aktivira wifi.Puma je napisao/la:Sinoc instalirao Marshmallow 6.0, nisam primjetio neke vece promjene u odnosu na svoju stariju verziju osim sto mi je usporio u nekim situacijama kao npr.konektovanje na wi-fi.
Negdje naletim da treba Bunduu(mislm da se tako zove) player koji je inace bio u beta verziji iskljucit... Nalazi se u Developer options pa vidi da opet nisu divlju verziju pustili.
Btw. Od danas vlasnik Huawei P9

Prvi dojam nevjerovatno dobra kamera , posebno prednja.
Drugo je da mi ne lezi u ruci kao prosli mob(htc m8).
Vidjet cu hocul se moci navici ,ako ne zamijenit cu ga za s7/s6 edge.
Ma mjenjaj za s7 ako mozes, jaceg telefona jos nisam vidio.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
S7 Edgebodi123 je napisao/la:Ma mjenjaj za s7 ako mozes, jaceg telefona jos nisam vidio.

Prije 2 dana sam ga malo šup'o, telefon je znači

Ja razmisljam da idem na P9, onako mi na papiru izgleda premocan telefon...sto ga @hz mijenjas, samo zbog oblika ili?
samo da vidim jel' telefon definitivno otisao u nepovratni qrac ili se moze rijesiti
u pitanju lg g2, ne mogu ga upaliti uopste...kad drzin ono dugme za paljenje, stvori se na ekranu onaj LG logo i stoji 2 sekunde, pa onda 2 sekunde crnilo i sve tako u krug, samo se pali-gasi sam od sebe.
jos sam ga ostavio tako par sati, ajde kontam da ce konacno upaliti nakon nekog vremena, al' jok, ono je 3 sata neprestano blinkalo.
uspio sam na neku foru dva puta ga upaliti, ali poslije dvadesetak minuta opet sve isto.
sto je najgore jos ga jutros odnio u servis, lafo ga oni nesto sredili, ja dodjoh kuci kad opet sve isto.

u pitanju lg g2, ne mogu ga upaliti uopste...kad drzin ono dugme za paljenje, stvori se na ekranu onaj LG logo i stoji 2 sekunde, pa onda 2 sekunde crnilo i sve tako u krug, samo se pali-gasi sam od sebe.
jos sam ga ostavio tako par sati, ajde kontam da ce konacno upaliti nakon nekog vremena, al' jok, ono je 3 sata neprestano blinkalo.
uspio sam na neku foru dva puta ga upaliti, ali poslije dvadesetak minuta opet sve isto.
sto je najgore jos ga jutros odnio u servis, lafo ga oni nesto sredili, ja dodjoh kuci kad opet sve isto.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Microsoft Lumia 640 XL.
Predobar telefon za sad. Odličan display, odlična zadnja kamera, prednju nisam još testirao. Neloš Windows ali mogli su settings i meni bit malo pregledniji. Sviđaju mi se podešavanja ograničenja date, baterija traje drama dugo.. Šta još..
Napišem opet mišljenej nakon malo dužeg korištenja. Trenutno mi je 8.5/10.
Eh sad imam jedan problem. Kako da kontakte sa Samsunga kopiram na Lumiu? Ima li neki program koji to može uraditi? Problem je što sam izrezao karticu, a kreten zaboravio kopirati kontakte iz telefona na nju. Dakle ne mogu je ubaciti ponovo u stari telefon.
Predobar telefon za sad. Odličan display, odlična zadnja kamera, prednju nisam još testirao. Neloš Windows ali mogli su settings i meni bit malo pregledniji. Sviđaju mi se podešavanja ograničenja date, baterija traje drama dugo.. Šta još..
Napišem opet mišljenej nakon malo dužeg korištenja. Trenutno mi je 8.5/10.
Eh sad imam jedan problem. Kako da kontakte sa Samsunga kopiram na Lumiu? Ima li neki program koji to može uraditi? Problem je što sam izrezao karticu, a kreten zaboravio kopirati kontakte iz telefona na nju. Dakle ne mogu je ubaciti ponovo u stari telefon.
4.10.2009.
R32 je napisao/la:Pa posalji preko Blutua

Zadnja izmjena: koalem, dana/u 09 jun 2016, 21:32, ukupno mijenjano 2 puta.
4.10.2009.
Sljedeci put kad trazis pomoc obrati se na institucije za maloumne.
Kad se vec ne znas izraziti nemoj ni pisati, nit ispravljati post, nakon banalnog pitanja koje si naveo prije ispravljanja.
Kad se vec ne znas izraziti nemoj ni pisati, nit ispravljati post, nakon banalnog pitanja koje si naveo prije ispravljanja.
Mia San Mia
O čemu ti ba? Ko je šta ispravljao? Jesam ti se ko čovjeku zahvalio? Šta ti je ba, smiri se.
I ovo sam sad ispravio jer sam umjsto novog komentara mahinalno kliknuo da uredim stari.
I ovo sam sad ispravio jer sam umjsto novog komentara mahinalno kliknuo da uredim stari.
4.10.2009.
Sad tek kontam, ovo kakav debil sam napisao za sebe jer mi nije palo na pamet. Moram dodefinisati rečenice
Ne zamjeri, gladan sam bio.

Ne zamjeri, gladan sam bio.
4.10.2009.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
mojne na R32, morate ustati kad ga citirate!
Evo još se patim sa ovim smećem. **** bluetooth šalje samo jedan po jedan kontakt. Kad napravim onaj extract fajl sa starog telefona takođe samo jedan kontakt kopira. Transfer my data neće iz nekog razloga. Samo prekine.
4.10.2009.
Do ujutro ću ili ja ili jedan od ova 2 telefona letit kroz prozor. Jebotedan jel teško koristiti isti **** fajl format?
4.10.2009.
Ma nek halali, znam da ima dosta provokatora i bas je tako izgledalo.
Ja skoro komsiji sa obicne Nokie starije na Samsung A5 preko blutua za 5 minuta prebacio, nije bilo moguce da se oznaci svaki, i u paketu posalje, ali slanje je djelic sekunde.
Ja skoro komsiji sa obicne Nokie starije na Samsung A5 preko blutua za 5 minuta prebacio, nije bilo moguce da se oznaci svaki, i u paketu posalje, ali slanje je djelic sekunde.
Mia San Mia