Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Treba ga ubiti dobio je crveni karton. Nikad niko prije njega nije dobio karton od nasih igraca. Naravno nema pojma, usput i seljacina je kao Susic seniori. Gleda li tko utakmicu i vidje li sudjenje. Torcida mu je skandirala ime kada je napustao teren ali oni pojma nemaju o svome klubu i nogometu. Naravno Leko nije zasluzio crveni ili drugi zuti prije TSS. Da ne ispadne da od mene nema palac dole za onaj potez radi kojeg je opravdano iskljucen ali po obicaju odmah postaje sve najgore radi svakog loseg poteza. Da kritikujeme ostale igrace kao ovog ne bi nam niko htio igrati za reprezentaciju. Pitanje je sta mi kao ovakvi navijaci i zasluzujemo.
ja konto neki baš žestok bezobrazluk,a ono ništa..pa ono nije vidjelo nečeg ozbiljnog,malo koškanje...šamar je ono što je Spaha uradio Marinu protiv Njemačke..ma ovo je bezveze...sudac trebao malo opomenuti i za 5 sekundi ništa...
Papak sa dna kace, on treba da se kontroliše. Papke je lupo šakama po stolu na presicama, a ovaj papak šamara okolo. Ološ.emir79 je napisao/la:Po obicaju gluposti, da li neznanje ili bahatost. Amidza mu nikad u zivotu nije karton dobio. Prije ce biti da je u babinom stilu. Kontrolisi se malo.bhsport je napisao/la:U stilu amidje, papak sa dna kace.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ponasas se kao balavac.bhsport je napisao/la: Papak sa dna kace, on treba da se kontroliše. Papke je lupo šakama po stolu na presicama, a ovaj papak šamara okolo. Ološ.
Bice kaznjen i to je to. Olos je zato sto nije nista uradio drugo od onoga sto su u svojim karijerama uradili Barbarez, Spahic ili Vedad ili ili ili.
Safet je olos sto je lupio od stol sto je mikroskopska sitnica od onoga sto je radio Ivica Osim .
Naravno dvostruki arsini. Nije ti prvi put , tako se ponasas cijelo vrijeme.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Prijatelju !Vedo ,Barba,Spaha su napravili karijeru posteno I casno I sto znaju igrat lopte a Tinu je Amidza Sajo pokuso da proda preko repke .Nije on los al onako kako se pokusao ugurat u repku na guzove je bilo syebano skroz .Sajo je mislio to sto je bio selektor kad smo otisli na prvenstvo moze sve da raditi I da ima kredit do kraja zivota .Nemoj Vedu ,SPahu I Barbu stavljat u istu recenicu sa njim jer oni su legende naseg fudbala .
Niko ne spori da su legende i ne pricam o tome.BosnaSTL je napisao/la:Prijatelju !Vedo ,Barba,Spaha su napravili karijeru posteno I casno I sto znaju igrat lopte a Tinu je Amidza Sajo pokuso da proda preko repke .Nije on los al onako kako se pokusao ugurat u repku na guzove je bilo syebano skroz .Sajo je mislio to sto je bio selektor kad smo otisli na prvenstvo moze sve da raditi I da ima kredit do kraja zivota .Nemoj Vedu ,SPahu I Barbu stavljat u istu recenicu sa njim jer oni su legende naseg fudbala .
Zar postoji veca fudbalerska legenda od Safeta Susica , pa se ne granicite sta pisete.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
-
- Kontakt:
PipiDugaCarapa je napisao/la:Odličan šamar, vidi se da zna lopte.

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Zar ima veci papak od tebebhsport je napisao/la:U stilu amidje, papak sa dna kace.
Ima, @bosna64.Bosna64 je napisao/la:Zar ima veci papak od tebebhsport je napisao/la:U stilu amidje, papak sa dna kace.
@emir ne odustaje. I prošle godine je Tino mlatio rukama, svadjao se sa sudijama a to je frustracija koju mu prave otac i stric seleci ga u razne timove a on ostaje u Ajduku. Uništili su ga, aferim.
Emir ne poredi naše velikane i ovog malog papcica.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Tino "igra SVE" Susic....
Nije tema Sajo nego Tino a Sven je daleko od legend.emir79 je napisao/la:Niko ne spori da su legende i ne pricam o tome.BosnaSTL je napisao/la:Prijatelju !Vedo ,Barba,Spaha su napravili karijeru posteno I casno I sto znaju igrat lopte a Tinu je Amidza Sajo pokuso da proda preko repke .Nije on los al onako kako se pokusao ugurat u repku na guzove je bilo syebano skroz .Sajo je mislio to sto je bio selektor kad smo otisli na prvenstvo moze sve da raditi I da ima kredit do kraja zivota .Nemoj Vedu ,SPahu I Barbu stavljat u istu recenicu sa njim jer oni su legende naseg fudbala .
Zar postoji veca fudbalerska legenda od Safeta Susica , pa se ne granicite sta pisete.
Hejteri zacepite, nemojte da kazem Tini da vas propusti kroz sake!

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Sve osim fudbala.Honorar je napisao/la:Tino "igra SVE" Susic....
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Neki ce reci da Tino-Sven Susic uopste nije svjetski kalibar.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
PipiDugaCarapa je napisao/la:Odličan šamar, vidi se da zna lopte.

Veznjak Hajduka je kažnjen zbog toga što je odgurnuo Prengu u meču Lokomotive i Hajduka.
Na prvu se činilo da ga je Sušić ošamario, no nakadnim pregledavanjem snimka utvrđeno je da je Prenga sam isprovocirao incidentnu situaciju i da ga je Sušić odgurnuo, a ne ošamario.
Sušić je suspendovan na jednu utakmicu iako je dobio direktan crveni karton, a uz to je novčano kažnjen sa šest hiljada kuna.
Izgleda da se pretjeralo kao i obicno te da TSS u najmanju ruku nije izazvao ovaj incident. Svakakvih se optuzbi i ponizavanja moglo procitati na forumu ali nakon ovog clanka na duplom sportu po obicaju niko da napise da se pretjeralo. Nije da je zasluzio lovorike oko glave za onaj potez ali nije ni sve najgore sto mu se ovdje pripisivalo. Potpuno isti potez Mandzukica sinoc je prosao bez kartona. Ali to je Evropski sudac, hebi ga.
Na prvu se činilo da ga je Sušić ošamario, no nakadnim pregledavanjem snimka utvrđeno je da je Prenga sam isprovocirao incidentnu situaciju i da ga je Sušić odgurnuo, a ne ošamario.
Sušić je suspendovan na jednu utakmicu iako je dobio direktan crveni karton, a uz to je novčano kažnjen sa šest hiljada kuna.
Izgleda da se pretjeralo kao i obicno te da TSS u najmanju ruku nije izazvao ovaj incident. Svakakvih se optuzbi i ponizavanja moglo procitati na forumu ali nakon ovog clanka na duplom sportu po obicaju niko da napise da se pretjeralo. Nije da je zasluzio lovorike oko glave za onaj potez ali nije ni sve najgore sto mu se ovdje pripisivalo. Potpuno isti potez Mandzukica sinoc je prosao bez kartona. Ali to je Evropski sudac, hebi ga.
Voli naš narod ispoljavati frustracije ne birajući način za takvo što. Yebiga. Svi znamo zašto i zbog čega. Svejedno, nije zaslužio da se svaki njegov potez dočekiva na nož.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Znam ja Zizu da su razlozi za ispoljavanje frustracija na temi TSS itekako postojali. Ali treba imati mjeru u svemu pa i tome a vrijeme njegovog Amidze je srecom iza nas pa bi i ove frustracije trebali staviti ad acta i ocijenjivati ga po zaslugama. Na zalost cini mi se da to nije slucaj od velikog broja forumasa.zizu1991 je napisao/la:Voli naš narod ispoljavati frustracije ne birajući način za takvo što. Yebiga. Svi znamo zašto i zbog čega. Svejedno, nije zaslužio da se svaki njegov potez dočekiva na nož.
Nema naš čovjek mjere. U svemu se drži krajnosti. Dobro znaš kakav je ovaj naš prokleti Balkan.dubrovnik je napisao/la:Znam ja Zizu da su razlozi za ispoljavanje frustracija na temi TSS itekako postojali. Ali treba imati mjeru u svemu pa i tome a vrijeme njegovog Amidze je srecom iza nas pa bi i ove frustracije trebali staviti ad acta i ocijenjivati ga po zaslugama. Na zalost cini mi se da to nije slucaj od velikog broja forumasa.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!