pasica je napisao/la:Kakvom vi panju pokusavate objasniti sta je "sporazumni" raskid ugovora. Sta mu ga dodje taj sporazum majku mu.
FK Sarajevo (opšte diskusije)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
jel to ono kad novinari nazovu dugorocno rjesenje i obavjeste ga da je dobio nogu?pasica je napisao/la:Sta mu ga dodje taj sporazum majku mu.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Mislim da smo blizu spoznajeRinuka je napisao/la:jel to ono kad novinari nazovu dugorocno rjesenje i obavjeste ga da je dobio nogu?pasica je napisao/la:Sta mu ga dodje taj sporazum majku mu.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Ovo je dosta realno ako vam odu Benko i Delac. Za vas je pronalazak zamjene za ovu dvojicu trenutno nemoguca misija.Evander je napisao/la:
Slijedece godine liga za opstanak nam se smjesi. Sto se prije pomirimo sa tim, bit ce nam lakse.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Delac nije branio pola godine, imamo dobrog golmana tako da nisi u pravu. Benko jeste klasa za sebe i njega ce biti tesko nadoknaditi.KapitenK je napisao/la:Ovo je dosta realno ako vam odu Benko i Delac. Za vas je pronalazak zamjene za ovu dvojicu trenutno nemoguca misija.Evander je napisao/la:
Slijedece godine liga za opstanak nam se smjesi. Sto se prije pomirimo sa tim, bit ce nam lakse.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Da, ali je Delac fakat klasa i donio vam je kamaru bodova koliko sam ja upratio. Svakako da boljeg golmana tesko mozes naci u ovoj ligi.MortemHz je napisao/la:Delac nije branio pola godine, imamo dobrog golmana tako da nisi u pravu. Benko jeste klasa za sebe i njega ce biti tesko nadoknaditi.KapitenK je napisao/la:Ovo je dosta realno ako vam odu Benko i Delac. Za vas je pronalazak zamjene za ovu dvojicu trenutno nemoguca misija.Evander je napisao/la:
O Benki je suvisno pricati. Cijelu polusezonu vas drzi u igri za evropu. Vas najbolji igrac bez dileme. Je li to on odlazi sada ?
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Benko ide koliko ja znam ugovor mu ističe 
Benko ima ugovor do 31.12.2016.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
[emoji106]
Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
E tvojiJoseeMourinho je napisao/la:[emoji106]
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Jbg bara bara koji mjesec gore doleAdo76 je napisao/la:E tvoji [emoji38] [emoji38] pa ima li ista da potrefis,majka mu stara?JoseeMourinho je napisao/la:[emoji106]
- JoseeMourinho
- Kontakt:
svejedno igro ili ne to smo se ustelili da dobijamo 
- diplomatija
- Kontakt:
Savija je rekao zapamtice nas borac Haha i zapamtio, Zeljo, Sarajevo i Slavija su ovo momacki skuhali, svi na istim pozicijama ostali, osim olimpica, majku im svima redom ****
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Crni gavran
- Kontakt:
Ovo je bio uspjesan dogovor na relaciji Zeljo-Sarajevo-Olimpic. Olimpic da ostane u ligi kako bi Zeljo i Sarajevo imali sljedece sezone sigurnih 6 bodova, Zeljo nije pobjedio Slaviju da ne bi iskoristio priliku pomaganja Sarajeva Olimpicu. Realno Sarajevu da je gorilo Sarajevo bi zgazilo Olimpica, a isto tako i Zeljo Slaviju.
Sad mirno iscekujete finale Radnik - Sloboda
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Jest pasa da tu nije jos i Slavija,to si zaboravio plus Zeljo do pred kraj vodio 0-1 sto bi znacilo da.su ispred Sarajeva i da ako.Sloboda dobije ode Zeljo u evropuCrni gavran je napisao/la:Ovo je bio uspjesan dogovor na relaciji Zeljo-Sarajevo-Olimpic. Olimpic da ostane u ligi kako bi Zeljo i Sarajevo imali sljedece sezone sigurnih 6 bodova, Zeljo nije pobjedio Slaviju da ne bi iskoristio priliku pomaganja Sarajeva Olimpicu. Realno Sarajevu da je gorilo Sarajevo bi zgazilo Olimpica, a isto tako i Zeljo Slaviju.
- Crni gavran
- Kontakt:
Pustio Zeljo taj gol, pa neka je bas djentlmenski pa i vama i njima odgovara Olimpic da je u ligi
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Pažljivo slušajte šta vam Gavran ima reći 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.