LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
Nash je smiješan. Bolje da sjedi na klupi. Šta je sa onim Goudlockom?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
cijelu sezonu problem odbrana , dodje plejof i problem napad xD
hit you with so many rights you gonna beg for a left
-
sundancekid
- Kontakt:
Uhhh, kakva je ovo steta, Sparsi se veceras daju jeftino, moglo se ovo ukrast laaako, samo da je ovaj jadni napad imalo produktivan... Misa mu ebem, nije mi jasno zasto se ne igra sve nisko pod kos na Gasola i Howarda, pa bolje da se tako fula, nego da se ubijamo od ovih idiotskih suteva...
-
RajKoothrappali
- Kontakt:
Nash bi morao bolje pogadjati ove brze suteve kad izadje iz bloka. Blake vrlo dobro igra veceras, bas sam prijatno iznenadjen. Odbrana se igra dobro, dijelom sto i Spursi imaju slican problem, gdje Timmy fula isto potpuno otvorene suteve. Ovdje luda serija nekog igraca sa klupe moze biti presudna.
Ma vala nije ni odbrana nešto posebno, nego ovi isto ne znaju bazen pogoditi.XConTroL7 je napisao/la:cijelu sezonu problem odbrana , dodje plejof i problem napad xD
sudije seru samo tako
duncan skace po sudiji,nema tehnicke 
od sudije do nase igre ... sve me nervira ...
-
RajKoothrappali
- Kontakt:
Đinobili
odigras 10 min dobro i u dvije te poderu
odigras 10 min dobro i u dvije te poderu
kako je blejk usro sve sad na kraju , pa daj tu loptu gasolu jbm mu loptu : /
hit you with so many rights you gonna beg for a left
Blake zajeba stvar sad na kraju ove cetvrtine, previse je forsirao, previse...
-
sundancekid
- Kontakt:
E jbga....divljanje, nikakve ideje, ne znam da sam ikad gledo ovako napadacki grozne Lakerse. Kobe je, u losoj suterskoj veceri i kad forsira, u napadu vrijedniji nego vecina ove ekipe Lakersa na gomili...
Tesko cemo mi ovo dobit, steta, jer je prilika stvarno bila tu.
Tesko cemo mi ovo dobit, steta, jer je prilika stvarno bila tu.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Gotovo je ovo
. Howard i Gasol dobri , ali ne moze Blake da glumi Bryanta , djaba trud
, jos nema Kobe-a da skoci Ginobiliu , ovaj puca kao da nema nikog 
jose je napisao/la:Ma vala nije ni odbrana nešto posebno, nego ovi isto ne znaju bazen pogoditi.XConTroL7 je napisao/la:cijelu sezonu problem odbrana , dodje plejof i problem napad xD
Ne bi' se bas slozio...igramo sasvim solidnu odbranu,pustaju se neki sutevi ali poprilicno racionalno,igra procenata...
Napad je problem,nema niko da pogadja u seriji kao sto je to kod njih sad uradio Manu i vjerovatno rijesio mec.
P.S. @adriano
Nash nije spreman...uveo bi njega MDA sigurno
Zadnja izmjena: adnan24, dana/u 21 apr 2013, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
- adriano_leite
- Kontakt:
Sa -4 na -13, sve je greska Blakea. Nevjerovatno je kako igrac sa 9 godina iskustva u NBA igra tako glupo i donosi tako glupe odluke. Serija Spursa zahvaljujuci njemu i samo njemu. Gluperda Blake, a jos veca gluperda MDA koji ne uvodi Nasha da smiri to sve.XConTroL7 je napisao/la:kako je blejk usro sve sad na kraju , pa daj tu loptu gasolu jbm mu loptu : /
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
A tek oni što su se kladili na Lakerse večeras...adriano_leite je napisao/la:Sa -4 na -13, sve je greska Blakea. Nevjerovatno je kako igrac sa 9 godina iskustva u NBA igra tako glupo i donosi tako glupe odluke. Serija Spursa zahvaljujuci njemu i samo njemu. Gluperda Blake, a jos veca gluperda MDA koji ne uvodi Nasha da smiri to sve.XConTroL7 je napisao/la:kako je blejk usro sve sad na kraju , pa daj tu loptu gasolu jbm mu loptu : /
- adriano_leite
- Kontakt:
Cekaj, znas li ti sta znaci kladionica? To ti je igra na srecu, ma koliko pametno da odigras, nemas 100% garanciju da ces pogoditi. Mozes rizikovati i dobiti neke pare, nekad upali, ali rezultat obicno bude isti kao i kada igras na sigurno, dakle ne dobijes nista.jose je napisao/la:A tek oni što su se kladili na Lakerse večeras...adriano_leite je napisao/la:Sa -4 na -13, sve je greska Blakea. Nevjerovatno je kako igrac sa 9 godina iskustva u NBA igra tako glupo i donosi tako glupe odluke. Serija Spursa zahvaljujuci njemu i samo njemu. Gluperda Blake, a jos veca gluperda MDA koji ne uvodi Nasha da smiri to sve.XConTroL7 je napisao/la:kako je blejk usro sve sad na kraju , pa daj tu loptu gasolu jbm mu loptu : /![]()
To se nikako ne moze porediti s onim sto radi Blake na terenu, a to sto radi Blake na terenu posljednjih minuta, moze se porediti s ovim tvojim postom
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Malo je tužno gledati ovu nemoć protiv Spursa koji uz to i ne igraju neku pretjerano dobru utakmicu. Nash izgubljen totalno a očekivo sam od njega da dobro igra ovaj playoff.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
Riječi "kladionica" i "pametno" nikad ne idu zajedno.adriano_leite je napisao/la: Cekaj, znas li ti sta znaci kladionica? To ti je igra na srecu, ma koliko pametno da odigras, nemas 100% garanciju da ces pogoditi. Mozes rizikovati i dobiti neke pare, nekad upali, ali rezultat obicno bude isti kao i kada igras na sigurno, dakle ne dobijes nista.
To se nikako ne moze porediti s onim sto radi Blake na terenu, a to sto radi Blake na terenu posljednjih minuta, moze se porediti s ovim tvojim postom.
tako je puno je bolje imat kasu,ubacujes kad god ti naumpadne kladionica i onda za godinu izvadis lagano 500KM
-
RajKoothrappali
- Kontakt:
Bilo je ovdje pametnica koji su govorili da je Kobe glavni problem ove ekipe, a Panathinaikos bi dao više poena večeras. Džaba je, sa perimetra se ništa ne može pogoditi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.