Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Znas da uvijek ispostujem.anell je napisao/la:A vidi jest bogami![]()
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
James Olley ✔ @JamesOlley
Ozil heads down the tunnel after being substituted. A Villa fan gives him an earful of abuse. Ozil looks at him and blows a kiss.

Smashing: Aaron Ramsey covered 12.37km in the Arsenal's 2-0 win against Villa, a Premier League record this season! #AFC
*Milner 12.34km
Ozil heads down the tunnel after being substituted. A Villa fan gives him an earful of abuse. Ozil looks at him and blows a kiss.

Smashing: Aaron Ramsey covered 12.37km in the Arsenal's 2-0 win against Villa, a Premier League record this season! #AFC
*Milner 12.34km
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Šteta samo što je Özilova slika od prije dvije sezone. 
-
BigBigBang
- Kontakt:
Henry se vec posrao po sebi kada je spravom iskreno tvrdio da sa Panjoudom ne moze osvojiti titula (sto je u prethodne tri sezone dokazano) pa ga onda voajer kazni sa neulaskom na stadion nakon cega se pohinjio sve povukao sto je rekao i na kraju bio nagradjen mjestom trenera mladjih kategorijatopnik1 je napisao/la:Ko je ovaj Henry levat što hvali Girouda ? Koja neznalica
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Arteta i ti počeo zayebavat
.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Moram, niko nije Santiju čestitao 31.rođendan.
Nije ni čudo da smo na takav blagdan preuzeli prvo mjesto na tabeli.
U pozadini Ziru narucuje muziku: Onaaa me je Aston vila, zbog viiiiina me napustilaaaaaa.....anell je napisao/la:Evo jedna lajv sa slavlja
A kazorla kleknuo na binu...objesio kobasicu oko vrata i nastavio...i tebeee sammm sittt kafanoo
Santi Kazorla za Preporod: Pa ovaj nije normalan, sve mi vako radi.anell je napisao/la:To je to
Svi su tuuuu kao neeekaaaddaaaaa, cujeeee se pjesmaaaa Dzona Stounsaaaaaa: Boljiiiii sam od Koscieeeeelnija.anell je napisao/la:![]()
![]()
Naravno svi su došli u dresovima na zabavu
Svi su tuuuu kao neeekaaaddaaaaa, cujeeee se pjesmaaaa Dzona Stounsaaaaaa: Dajuuuu pareeee i Koscieeeeelnija.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- QUARTERBACK
- Kontakt:
kakve ste vi budaletine allahu dragi
za Preporod

za Preporod
Artetitis je napisao/la: Šteta samo što je Özilova slika od prije dvije sezone.![]()

- Marsal
- Kontakt:
Danas izvlacenje. Uh volio bih da dobijemo bilo koga osim Barcelone. S njima ni kad smo u top formi ne mozemo, u ovom trenutku su jednostavno prejaki za nas.
Reala i Atletica mozemo izbaciti sigurno, rekao bih da su sanse protiv Reala pola-pola sve dok ih vodi onaj konobar. Atletico bi bio favorit protiv nas ali itekako prolazni.
Protiv Zenita i Wolfsburga smo mi favoriti, s tim da bismo se protiv Wolfsburga malo vise pomucili. Kvalitetna su ekipa.
Mozemo ispast a mozemo i proci bilo koji od duela osim protiv Barce. Ali tipujem da cemo dobiti upravo njih, odavno Lessi nije natrpao Wengerovu prciju.
Ja se nadam ili Realu da uzivamo u dvije tekme ili Wolfsburgu da pokazemo Linekeru da je fudbal igra u kojoj dominiraju Englezi.
Reala i Atletica mozemo izbaciti sigurno, rekao bih da su sanse protiv Reala pola-pola sve dok ih vodi onaj konobar. Atletico bi bio favorit protiv nas ali itekako prolazni.
Protiv Zenita i Wolfsburga smo mi favoriti, s tim da bismo se protiv Wolfsburga malo vise pomucili. Kvalitetna su ekipa.
Mozemo ispast a mozemo i proci bilo koji od duela osim protiv Barce. Ali tipujem da cemo dobiti upravo njih, odavno Lessi nije natrpao Wengerovu prciju.
Ja se nadam ili Realu da uzivamo u dvije tekme ili Wolfsburgu da pokazemo Linekeru da je fudbal igra u kojoj dominiraju Englezi.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Daj nam Real..
Ako nista, postoje vece sanse da ce Benitez zajebati i poslati suspendovanog igraca na teren i tako nama omoguciti prolaz.. nego da cemo Barcu pobjediti i osigurati cetvrtfinale
Ako nista, postoje vece sanse da ce Benitez zajebati i poslati suspendovanog igraca na teren i tako nama omoguciti prolaz.. nego da cemo Barcu pobjediti i osigurati cetvrtfinale
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.