Ma kad ne ide taktika onda ima Messi, to mi znamo dobro. Povrede 2/3 ovog njihovog trojca vas spašavaju ali to je teško da će se desiti.chily-rz je napisao/la: Samo da Wenger skokne do Deportiva po takticke spise i nema zime za nas
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Pa realno imate sanse. Najvise na kontre, za prekide se ne bih slozio, jer se pod Enriqueom daleko bolje brane, nego pod Pepom.chily-rz je napisao/la:Samo da Wenger skokne do Deportiva po takticke spise i nema zime za nasmessilla je napisao/la: Nece taj istroseni Dani vidjeti dvomeca ako bude u losoj formi, jer stizu Vidal i Arda za 15-ak dana.![]()
Ali treba sacekati, povrede ce mnogo uticati, kao i forma. Inace su Enriqueove ekipe uvijek mnogo losije izgledale u prvoj polusezoni, a najbolji je pokazatelj prosla sezona.
Samo se nadamo da ce Voajer napasti.
Uglavnom, ocekuje nas sjajan dvomec.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Voajer nikad picka nije bio, ima da bude 4-3-3 sa Alexisom Giroudom i Walcottom naprijed. 
- Marsal
- Kontakt:
Sutra umjesto na kafu idemo po pivama udarit :/20le je napisao/la:
Kako je ljudino?
Hajd ako nista mozemo se Premiershipu posvetit. U svakom zlu ima nesto dobro.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Nema najboljeg napadača svijeta u prvoj ?Artetitis je napisao/la:Cech-Bellerin, Koscielny, Gabriel, Nacho-Wanyama/Coquelin, Ramsey-Walcott, Ozil, Alexis-Welbeck.
Ako ovih 11 istrci na Emirate i Nou Camp, Barca ce nas moci samo povuci za penis.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Kako će voajer da se popiša po Barseloni u jednoj utakmici svojim genijalnim taktičkim zamislima, i onda će u drugoj da se popiše i po sebi i po nama i po Arsenalu i nabit će nas ljudi i eto. Kao da ne znamo taj scenario.
A sad ozbiljno. Bolji smo na poziciji gola i poziciji Ozila. Naravno sve to pada u vodu kad je Barsin napad>>>>>>>>>>napad ostatka svijeta.
Slažem se sa pajom, nisu oni nikakav bauk, još pogotovo ako se fino postavimo u odbrani možemo ih izbaciti kontrama.
Al hajde ima do toga, imali šansu ili ne ja znam da ćemo mi ispast jer smo levati
da se editujem:
Nakon iščitavanja foruma i društvenih mreža shvatio sam da i kad bi nam katalonci predali oba meča mi bi opet ispali.
Arsenal 0%-100% Barsa

A sad ozbiljno. Bolji smo na poziciji gola i poziciji Ozila. Naravno sve to pada u vodu kad je Barsin napad>>>>>>>>>>napad ostatka svijeta.
Slažem se sa pajom, nisu oni nikakav bauk, još pogotovo ako se fino postavimo u odbrani možemo ih izbaciti kontrama.
Al hajde ima do toga, imali šansu ili ne ja znam da ćemo mi ispast jer smo levati
da se editujem:
Nakon iščitavanja foruma i društvenih mreža shvatio sam da i kad bi nam katalonci predali oba meča mi bi opet ispali.
Arsenal 0%-100% Barsa
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nisi skinuo apdejt Zenevske konvencije? Ne mozemo koristiti Girouda i ne smijemo kupiti Stonesa.anell je napisao/la:Nema najboljeg napadača svijeta u prvoj ?Artetitis je napisao/la:Cech-Bellerin, Koscielny, Gabriel, Nacho-Wanyama/Coquelin, Ramsey-Walcott, Ozil, Alexis-Welbeck.
Ako ovih 11 istrci na Emirate i Nou Camp, Barca ce nas moci samo povuci za penis.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ja samo cekam Begu sa svojim komentarom na ovo sve i da upadnem. 
Promaklo mi je toArtetitis je napisao/la:Nisi skinuo apdejt Zenevske konvencije? Ne mozemo koristiti Girouda i ne smijemo kupiti Stonesa.anell je napisao/la:Nema najboljeg napadača svijeta u prvoj ?Artetitis je napisao/la:Cech-Bellerin, Koscielny, Gabriel, Nacho-Wanyama/Coquelin, Ramsey-Walcott, Ozil, Alexis-Welbeck.
Ništa nadam se onda da će Danny boy u dvije utakmice imati bar jedan šut u okvir gola.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
nemate je, al i da je imate Ozil>>Rajaz je napisao/la:Veoma zanimljivo.topnik1 je napisao/la:Bolji smo na poziciji Ozila
Koja je to pozicija u Barceloni ?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Sad se nešto kontam, pa Messi nije dao Čehu gola nikad 
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ne znam ni da mu se Suarez nazabijao.topnik1 je napisao/la:Sad se nešto kontam, pa Messi nije dao Čehu gola nikad
Najbolji evropski igrac ikad Iniesta sigurno jest zalijepio barem jedan.
Bit cete ponosni sto ste igrali protiv najboljeg tima svih vremena, tima koji ce da obrani LP. Wenger ce to pricati godinama unucima 
27.10.2020
leorey je napisao/la:Bit cete ponosni sto ste igrali protiv najboljeg tima svih vremena, tima koji ce da obrani LP. Wenger ce to pricati godinama unucima
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Pa mogu i ja malo pisati u stilu Romariatopnik1 je napisao/la:leorey je napisao/la:Bit cete ponosni sto ste igrali protiv najboljeg tima svih vremena, tima koji ce da obrani LP. Wenger ce to pricati godinama unucimaodrasti
27.10.2020
Hoce, pricu ce zavrsiti ovako:leorey je napisao/la:Bit cete ponosni sto ste igrali protiv najboljeg tima svih vremena, tima koji ce da obrani LP. Wenger ce to pricati godinama unucima
"And that, kids, is how I fucked their mother."
-
titi14oldschool
- Kontakt:
Re: RE: Re: Arsenal
Artetitis je napisao/la:Hoce, pricu ce zavrsiti ovako:leorey je napisao/la:Bit cete ponosni sto ste igrali protiv najboljeg tima svih vremena, tima koji ce da obrani LP. Wenger ce to pricati godinama unucima
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma da dobijete i 3:0 u Londonu, izgubit cete uzvrat 4:0, zar niste skontali dosad to. Valjda ste trebali to nauciti iz iskustva. Bit ce ALL-IN.Artetitis je napisao/la:Hoce, pricu ce zavrsiti ovako:leorey je napisao/la:Bit cete ponosni sto ste igrali protiv najboljeg tima svih vremena, tima koji ce da obrani LP. Wenger ce to pricati godinama unucima
27.10.2020
-
titi14oldschool
- Kontakt:
Re: RE: Re: Arsenal
Pomalo ba,nije sutlija,niste Vrbanjusu izvukli...leorey je napisao/la:Ma da dobijete i 3:0 u Londonu, izgubit cete uzvrat 4:0, zar niste skontali dosad to. Valjda ste trebali to nauciti iz iskustva. Bit ce ALL-IN.Artetitis je napisao/la:Hoce, pricu ce zavrsiti ovako:leorey je napisao/la:Bit cete ponosni sto ste igrali protiv najboljeg tima svih vremena, tima koji ce da obrani LP. Wenger ce to pricati godinama unucima
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.