FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ne znam gdje se narucuje, mislim na njihovoj FB stranici, nisam ni ja jos naručio. Samo sam cuo da ce to raditi i vidio sliku kako bi to izgledalo.
Ko ce ga znati hoce li biti ili nece, ali ako bude ovakav, bice prelijep.
http://tinypic.com/view.php?pic=rvvhas&s=9#.VxN_QLX1iUl
Ko ce ga znati hoce li biti ili nece, ali ako bude ovakav, bice prelijep.
http://tinypic.com/view.php?pic=rvvhas&s=9#.VxN_QLX1iUl
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
HankMoody je napisao/la: Pa ove sezone smo ih dobili, da bi imali bolji omjer, može i poraz u kojem postignemo 2 ili više golova.
Solina navija za Slobodu!
Poraz od jedan razlike u kojem damo dva ili više golovaSOLINA je napisao/la:HankMoody je napisao/la: Pa ove sezone smo ih dobili, da bi imali bolji omjer, može i poraz u kojem postignemo 2 ili više golova.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- primasquadra
- Kontakt:
Link(stream)za mobitel ?
- Beduin
- Kontakt:
Govedarica ni na klupi?
Otkad nisam vidio da Ahmet pogodi i podigne ruke u zrak dok trci, nas Ibrakadabra.
Otkad nisam vidio da Ahmet pogodi i podigne ruke u zrak dok trci, nas Ibrakadabra.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Bit ce ovo teska utakmica...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Sta je ovo ljudi moji ojj
adnan27 je napisao/la:Sta je ovo ljudi moji ayay
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Mi i igramo bez napadaca dok Krpic ne udje i onako
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
IMA LI NEKO NA OVOM FORUMU DA CE SKOLINITI OVE DEBILE? KADA MI PISEMO PO TUDJIM **** TEMAMA VI TO EXPRESNO IZBRISTE!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Eto vam vaš doček

Re: Odg: FK Sloboda Tuzla
Koliko mene nervira i koliko je glupo skandiranje titula alee titula alee
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- Beduin
- Kontakt:
Sta kazu, bosanski Lester? Lesterov stadion put, kod nas u ponajbitnijoj derbi utakmici sezone, u kojoj ako pobjedimo izborili smo sigurno Evropu, od samo 2 tribine napunimo jednu. De ba, zali Boze Husica sto ovoliko para, truda i zivaca ulaze u klub kojeg ce ionako pratiti 2000 ljudi kako god igrali.
Mi odigrali katastrofalno, nije moglo losije, Siroki odigrao pametno i zsluzeno nas razvalio na Tusnju.
Svaka cast i Fukarama, koliko god bili malobrojni, nisu se usutili kad smo primili ove ekspresne golove, kao Manijaci na Grbavici protiv nas u kupu. Jel ono B**** vodio navijanje, njegov mi glas i stil?
Mi odigrali katastrofalno, nije moglo losije, Siroki odigrao pametno i zsluzeno nas razvalio na Tusnju.
Svaka cast i Fukarama, koliko god bili malobrojni, nisu se usutili kad smo primili ove ekspresne golove, kao Manijaci na Grbavici protiv nas u kupu. Jel ono B**** vodio navijanje, njegov mi glas i stil?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Beduin je napisao/la:Sta kazu, bosanski Lester? Lesterov stadion put, kod nas u ponajbitnijoj derbi utakmici sezone, u kojoj ako pobjedimo izborili smo sigurno Evropu, od samo 2 tribine napunimo jednu. De ba, zali Boze Husica sto ovoliko para, truda i zivaca ulaze u klub kojeg ce ionako pratiti 2000 ljudi kako god igrali.
Džaba vapaji razuma da se ne organizira doček nakon pobjede na Grbavici u Kupu.Džaba vapaji da se stane na loptu. 
Sta reci, i mene najvise razocarala posjeta.
Ljudi su nas propisno nabili i nema se sta dodati, takodje vidilo se da docek nista ne donese dobro igraci su se previse opustili i to je rezultiralo porazu.
Al nije ovde jos nista gotovo.
Ljudi su nas propisno nabili i nema se sta dodati, takodje vidilo se da docek nista ne donese dobro igraci su se previse opustili i to je rezultiralo porazu.
Al nije ovde jos nista gotovo.
Veoma lose odigrano sa nase strane..nikad losije nismo odigrali pod vodstvom Husrefa,ali jbg moralo se i to kad tad dogoditi..sad se spremiti za mec u srijedu,imamo solidnu zalihu iz prvog meca..vidim mnogi su jedva docekali da Sloboda izgubi,napokon i oni da dodju na red.. tipicno pacenistvo i jad sa njihove strane,pogotov onih iz glavnog grada,al razumijem ih,nanijeli smo im dosta stete ove sezone.. Siroki ostaje u igri za Europu ovom pobjedom i ja im cestitam sasvim zasluzeno..kod nas ne znam koga bi izdvojio da dobije prolaznu ocjenu,mozda Merzic..
Ima jos nade za ligu ali bice tesko..nema predaje,idemo korak po korak..
Posjeta me razocarala,ja sa posla dodjem,preumoran da pogledam tekmu,a neki cijeli dan ljencarili i mrsko im bilo doci...ebeni tv prijenos..
Ima jos nade za ligu ali bice tesko..nema predaje,idemo korak po korak..
Posjeta me razocarala,ja sa posla dodjem,preumoran da pogledam tekmu,a neki cijeli dan ljencarili i mrsko im bilo doci...ebeni tv prijenos..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
gramparada
- Kontakt:
ti majke mi kao Risto Djogo,cuj manijaci se usutili protiv vas u kupu,pa bolan ne bio cijelu utakmicu smo gubili i cijelu smo takmicu navijali,!Beduin je napisao/la:Sta kazu, bosanski Lester? Lesterov stadion put, kod nas u ponajbitnijoj derbi utakmici sezone, u kojoj ako pobjedimo izborili smo sigurno Evropu, od samo 2 tribine napunimo jednu. De ba, zali Boze Husica sto ovoliko para, truda i zivaca ulaze u klub kojeg ce ionako pratiti 2000 ljudi kako god igrali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.