English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- Marsal
- Kontakt:
Gube oni od Citya jer valja otjerat ćelavca i trasirat put Xabiju a neće im bit mrsko ni zbog nas.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑02 feb 2026, 07:50Sta zele prve kuckice Citya u nedelju? Pobjedu svog tima i nastavak borbe za top5 ili ce se sagnuti za svoje dobre pajdase
Mada Arteta terorista je već trebao imati razliku od 13 bodova u žvalje ga yebem.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Vidiš ovo nisam znao.
Znači mali je toliko dobar da se prepao u najmanju ruku solidne konkurencije.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- Marsal
- Kontakt:
Upravu je bio baboedindzeko09 sve što je govorio, pravi četnici.

Nesto poput Wirtza.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- wadethegreat
- Kontakt:
Jel moguce zbog Sarra I Josha da nije dosao
Malo mi nevjerovatno zvuci Pa Nisu Maldini I Nesta
Ja Sam bio uvjeren da su mu idoti iz uprave ponudili 20k sedmicno
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Znači poslije Wirtza i ovaj odbio kobasičare.JayCatwright je napisao/la: ↑01 feb 2026, 23:24
Najbolji mladi stoper svijeta. Ispisao se po Chelseau i wadeu![]()
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- JayCatwright
- Kontakt:
Još nam Olise stiže naredne sezone, a njima šaljemo Gakpa.HordasOdMalena je napisao/la: ↑02 feb 2026, 12:44Znači poslije Wirtza i ovaj odbio kobasičare.JayCatwright je napisao/la: ↑01 feb 2026, 23:24
![]()
- HordasOdMalena
- Kontakt:
A prije toga ih opljačkali za Gravenbercha. Nije ni čudo što ovdje vise i komentarišu Liverpool više nego državni projekat.JayCatwright je napisao/la: ↑02 feb 2026, 12:45Još nam Olise stiže naredne sezone, a njima šaljemo Gakpa.HordasOdMalena je napisao/la: ↑02 feb 2026, 12:44Znači poslije Wirtza i ovaj odbio kobasičare.JayCatwright je napisao/la: ↑01 feb 2026, 23:24
![]()
![]()
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Neka, ovako misle da imaju sansi za naslovMarsal je napisao/la: ↑02 feb 2026, 11:26Mada Arteta terorista je već trebao imati razliku od 13 bodova u žvalje ga yebem.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑02 feb 2026, 07:50Sta zele prve kuckice Citya u nedelju? Pobjedu svog tima i nastavak borbe za top5 ili ce se sagnuti za svoje dobre pajdase
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bruda kakav je osjecaj kad je tvoj klub ubjedljivo prvi sa kvalitetno izabranim pojacanjima? Mislim da se neki ovdje ne mogu osjecati tako. Evo sad nekog crnca dovode, hajpaju opet kao agenta Wirtza i onu izbjeglicu, a svi ih samaraju. Biti ce opet kmecanja. Stvarno su mali klub, Loserpool.DamirT je napisao/la: ↑02 feb 2026, 12:54Neka, ovako misle da imaju sansi za naslovMarsal je napisao/la: ↑02 feb 2026, 11:26Mada Arteta terorista je već trebao imati razliku od 13 bodova u žvalje ga yebem.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑02 feb 2026, 07:50
Sta zele prve kuckice Citya u nedelju? Pobjedu svog tima i nastavak borbe za top5 ili ce se sagnuti za svoje dobre pajdase![]()
- Marsal
- Kontakt:
Pa imaju, doduše ne jer su naročito kvalitetni nego jer naši imaju luzerski mentalitet i imat će ga sve dok ne probiju led.DamirT je napisao/la: ↑02 feb 2026, 12:54Neka, ovako misle da imaju sansi za naslovMarsal je napisao/la: ↑02 feb 2026, 11:26Mada Arteta terorista je već trebao imati razliku od 13 bodova u žvalje ga yebem.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑02 feb 2026, 07:50
Sta zele prve kuckice Citya u nedelju? Pobjedu svog tima i nastavak borbe za top5 ili ce se sagnuti za svoje dobre pajdase![]()
Da su 3 kola do kraja ja ne bih bio siguran u ovih 6 bodova prednosti.
- Shategabri
- Kontakt:
Ovi Englezi sve živo preplaćuju, čuj 70 miliona nekakav anonimus iz Rena 
Koševo Zapad
-
Wilshere10
- Kontakt:
Liverpul unistava fudbal ovim transferima. 
Pa isplacuje im se. Sesto mjesto na tablici je svakako mjera za Loserpool.Shategabri je napisao/la: ↑02 feb 2026, 13:14Ovi Englezi sve živo preplaćuju, čuj 70 miliona nekakav anonimus iz Rena![]()
Ma logicno, ali kako igraju tj svako malo kiksaju, nesto ne vjerujem da ce bas odjednom proigrati. A ni sastav im nije bolji od Arsenalovog.
Opet sa druge strane, Arsenal ne blista takodjer, ali zato uvijek nekako izmajmunisu pobjedu. Neki dan sam rekao, neka igraju ovako do kraja, samo nek trofej uzmu. Ko da ce se ko sjecati igre
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Shategabri
- Kontakt:
Teško je i očekivati igru kad se sve svodi na neke trkače, na snagu, a kreacije nula.
Nije to samo Arsenal, generalno je problem naći kreativnog veznjaka.
Koševo Zapad
Istina. Tesko je danas naci kreativca poput Judea, ValverdeaShategabri je napisao/la: ↑02 feb 2026, 13:40Teško je i očekivati igru kad se sve svodi na neke trkače, na snagu, a kreacije nula.
Bruno Fernandes na poziciji polušpica je sa Haalandom najbolji igrač lige. I sa pozicije osmice čovjek je isporučivao, a koliko bi tek sad mogao. Rekord od 20 asista je dotižan ako ne bude više povreda, a i da nije bilo one, vjerujem da bi imao još koju asistenciju više. Stroj od kreatora i gol prijetnje i to je najveći grijeh Amorima gdje je ovakvog igrača koristio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.