Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ajax
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la Ajax » 30 jun 2015, 23:50

FrancescoTotti je napisao/la:On ce za sezonu strpati 4 miliona u dzep za svoje sjedenje na klupi, a vi ovdje komentarisite to ..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
To je lose za reprezentaciju druze. Bice i po 7,8, 10 utakmica gdje nece braniti zaredom posebno ako Chelsea ispadne brzo iz kupova.

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 30 jun 2015, 23:53

duplo ce vise zaradzivati nego u stokeu do sada em ce biti jos i trofeja sigurno , dobar izbor sigurno i ja bi otiso kad bi dobio bolju platu negde a ne natezes se nesto ......

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 30 jun 2015, 23:58

Nije poenta ovdje u zaradi, ne komentarišemo to. DaBogda on zaradio bilione do kraja karijere, jer je ljudina. Komentarišemo sa sportskog aspekta i naravno zbog repke. Ne igranje i će se kad-tad odraziti u reprezentaciji, jer igrati u sezoni 15-tak utakmica (i to je pitanje), pogotovo kad je u naponu snage nikako nije dobro. Da mu je 33-4+ godina, razumio bih ovaj potez.
Mada, ovdje se i njegova supruga Nicole pita, jer ne vjerujem da on donosi sam odluku.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 01 jul 2015, 00:01

Began je klasa u Ligi Prvaka ce se nametnuti kao prvi golman aBd
ovo se tjesim jer ako ne bude onda ce tesko biti za golmana da sjedi skoro cijelu sezonu
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 01 jul 2015, 00:07

Ajax je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:On ce za sezonu strpati 4 miliona u dzep za svoje sjedenje na klupi, a vi ovdje komentarisite to ..

To je lose za reprezentaciju druze. Bice i po 7,8, 10 utakmica gdje nece braniti zaredom posebno ako Chelsea ispadne brzo iz kupova.
Generalno, problem nase reprezentacije je sirina igrackog kadra, Begovic da presjedi citavu sezonu, cak i u kupovima da bude na klupi tesko da bi ga ijedan selektor ostavio na klupi.Isto vazi i za Dzeku i eventualno Pjanica.A Dzeko da je u formi ,sigurno bi zabio vise golova u ovim kvalifikacijama i bio znatno efikasniji .Nije istina da se njegovo neigranje u klubu ne odrazava na reprezentaciju, isto to vazi i za Begovica.
Bas zbog tog nedostatka konkurencije reprezentacija pri odabiru kluba igra veoma malu ili nikakvu ulogu.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 01 jul 2015, 01:10

calcio je napisao/la:Ja sam siguran da ce ga Mourinho ispostovati i dati mu najmanje 20-tak nastupa. Kao prvo imas dva ekstra golmana, oba medju najboljim u ligi. Nije mu u interesu da forsira samo jednog a drugi da truhne na klupi, da mu pada vrijednost, da bude van forme itd.
20-ak nastupa pored Curtoisa moze skupiti samo da se doticni povrijedi, Begovic ce jasno je imati minutazu u Liga kupu i vjerovatno u ranijim fazama FA kupa. Cuj nije mu u interesu da forsira samo jednog, njemu je u interesu da ima drugog kvalitetnog golmana u losem scenariju u kojem je Curtois povrijedjen, i to je glavni razlog ovog transfera Mourinho zeli jaku rezervu a jaka rezerva je golman koji bi bio prvi golman neke slabije ekipe.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 01 jul 2015, 01:13

suhakrpa je napisao/la:
Head je napisao/la:Mourinho je sifra, Casilasa je preselio na klupu, Cecha, Kaku i ostale WC igrace. Od njega me nista ne bi iznenadilo.
I meni je ovo prvo palo na pamet. Kad je truhlovina Lopez mogao izbaciti Ikera iz prvih 11, onda je sve moguce :)
Jedina truhlovina u toj situaciji bio je Iker Kasiljas koji je osim sto je ocajno branio jos i cinkao Mourinha sto ga je automatski preselilo na klupu sjecam se da je Mourinho rekao da dva golmana bolja od Kasiljasa :lol:

A najjaci su mi ovi on ce zaraditi 4 miliona funti od sjedenja na klupi kao da ce njima procenat plate dati :lol: sta ti imas od toga sto ce on umjesto sadasnjih 1,5 miliona zaradjivati 4? Ali zato imas dosta od toga sto ce prvi golman reprezentacije biti benchwarmer

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 01 jul 2015, 01:22

Najjaci si ovi sto pitaju da li bi prosječni forumas sjedio na klupi Chelsea za 4 miliona.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 01 jul 2015, 01:26

Prosjecan forumas bi sjedio na klupi Viteza za milju i po ali zar jednog Begovica profesionalnog golmana da stavis na nivo prosjenog internet komentatora i poredis im odluke?

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 01 jul 2015, 01:28

Ne buraz, najjaci su ovi koji misle da ce mjesto Dzeke, Pjanica i Begovica ikad biti ugrozeno:)
Kolko je Vedo propo pa opet je drugi napadac?
Necemo mi u skorijoj buducnosti imati golmana koji je rezerva u Celziju ma ni blizu. Nije da opravdavam ovaj njegov potez ali ako je to njegov izbor, iz ko zna kojeg razloga, ima moju punu podrsku jer je to golman koji je za nas nezamjenjiv i uloga rezervnog golmana u takvom timu nece imati NIKAKVIH posljedica na njegove partije u reprezantaciji. Ne budite smijesni ljudi.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 01 jul 2015, 02:20

Manuel je napisao/la:Pa znam da smo se interesovali da ga dovedemo i to prenijelo bruku novina a sad kolika je to tacna informacija ne znam.Samo znam da ako je i imao ponudu Rome a on je odbio onda nek brani u Stouku ili nek bude drugi golman Celzija.
tako vec moze i slazem se, ali cisto sumnjam, prosto ne vjerujem da je odbio jedinicu ekipe koja se barem na papiru bori za titulu i igra LP kako bi sjedio na klupi u chelseau i kupio mrvice iza courtoisa.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 01 jul 2015, 03:01

Petr Cech u 33. godini zivota nije bio zadovoljan time da ubire veliku lovu a sjedi na klupi pa je otisao, no izgleda da su nasli nekoga kome to apsolutno odgovara. To mu je od druzenja sa Dzekom.
Komentar na klixu. :tokralju: :rol:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 01 jul 2015, 03:10

Niko ne kaze da Begovic nema talenta, ali pokraj mozda najtalentovanijeg golmana evrope tanke su mu sanse i utakmice protiv chesterfielda, alfretona, mk donsa i slicnih u kupovima su mu realnost

Sent from my ST26i using Tapatalk

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 01 jul 2015, 03:34

Volio bih da nas sve iznenadi, ali tesko. Yebeno ce mu bit, al nista nije nemoguce. Hajd ti znaj sta se moze sve desit.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 01 jul 2015, 03:37

Kawhi je napisao/la:
Petr Cech u 33. godini zivota nije bio zadovoljan time da ubire veliku lovu a sjedi na klupi pa je otisao, no izgleda da su nasli nekoga kome to apsolutno odgovara. To mu je od druzenja sa Dzekom.
Komentar na klixu. :tokralju: :rol:
jbg da je i bega naso gdje da brani za bar 4 miliona otiso bi, ovako druge opcije nije imo, tacnije imo je villu/stoke al to je borba za opstanak ;)

necemo biti ni prva ni zadnja repka kojoj brani golman koji nije standardan u svom klubu, nit ce bega najednom zaboravit branit ;)

iskreno nado sam ga se u unitedu kad ode de gea al ocigledno oni imaju druge planove ;)

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 01 jul 2015, 08:58

Bega je u mornarima skino Jamesa tadasnjeg reprezentativca engleske, zatim je u Stoke-u sprasio Sorensena, danskog reprezentativca, i sada je red na Belgijanca da padne.
Sretno Asmire, svojim radom i trudom si tu gdje jesi!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 01 jul 2015, 09:48

@bhsport, to je pobjednički mentalitet koji odlikuje Asmira i mislim da ga upravo zbog toga Mourinho želi. Želi da ima golmana koji će puhati za vrat Courtoisu i kao što je to i Cech prošle sezone bio.
Bilo bi šteta da ode u Chelsea i da tamo presjedi sezonu na klupi jer je u najboljim godinama. No nikad se ne zna.
Bayer je prije doveo Leno-a kao rezervu Adleru (koji je u to vrijeme bio No. 1 u Njemačkoj).
Adler se povrijedi a Leno se dokaza, zabetonira "keca" i "otjera" Adlera iz kluba.
Jednom smrkne da bi drugom svanulo, tako se može i Asmiru desiti.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 01 jul 2015, 10:03

bhsport je napisao/la:Bega je u mornarima skino Jamesa tadasnjeg reprezentativca engleske, zatim je u Stoke-u sprasio Sorensena, danskog reprezentativca, i sada je red na Belgijanca da padne.
OK, treba gledati pozitivno, Beg jeste profesionalac, vjeruje u sebe, sve to stoji sto si rekao.
S druge strane, realnost je da je Courtois jedan od Top 5 golmana u svijetu,a ima 23 godine, za razliku od Jamesa i Sorensena, koji su bili veterani (35+) kada je Begovic stigao. Sve je moguce, ali objektivne sanse da skine Courtoisa sa pozicije 1, su minimalne.
Mi se mozemo nadati da klupa nece pretjerano uticati na formu i igru u reprezentaciji.
Ja se jos nadam da nece potpisati za Chelsea, bio bi to pogresan potez

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 01 jul 2015, 11:27

SjeverniVjetar je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Bega je u mornarima skino Jamesa tadasnjeg reprezentativca engleske, zatim je u Stoke-u sprasio Sorensena, danskog reprezentativca, i sada je red na Belgijanca da padne.
OK, treba gledati pozitivno, Beg jeste profesionalac, vjeruje u sebe, sve to stoji sto si rekao.
S druge strane, realnost je da je Courtois jedan od Top 5 golmana u svijetu,a ima 23 godine, za razliku od Jamesa i Sorensena, koji su bili veterani (35+) kada je Begovic stigao. Sve je moguce, ali objektivne sanse da skine Courtoisa sa pozicije 1, su minimalne.
Mi se mozemo nadati da klupa nece pretjerano uticati na formu i igru u reprezentaciji.
Objektivne su bile sanse i za ovu dvojicu minimalne pa ih je srusio. Objektivno je da i Bega kada ima ispred sebe Baneta, Cahila i Terrija bude 30% bolji golman. Objektivno je da ce se i Tibo drugacije ponasati kada ima konkrenta koji pretenduje na jedinicu umjesto raspalog Cecha.
Objektivno je da ga je i Mou zvao jer je momak dobar golman i da ce mu sigurno zaostriti konkurenciju tamo gdje je prakticki nema.
Objektivno je da mu je to novi izazov nakon Stokea gdje je vec postigao maksimum i objektivno je da ce braniti i ligi prvaka.

Subjektivno mislim da ce imati 15-20 tekmi naredne sezone ako ode u Celzi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 01 jul 2015, 11:29

bhsport je napisao/la:
SjeverniVjetar je napisao/la:
Objektivne su bile sanse i za ovu dvojicu minimalne pa ih je srusio. Objektivno je da i Bega kada ima ispred sebe Baneta, Cahila i Terrija bude 30% bolji golman. Objektivno je da ce se i Tibo drugacije ponasati kada ima konkrenta koji pretenduje na jedinicu umjesto raspalog Cecha.
Objektivno je da ga je i Mou zvao jer je momak dobar golman i da ce mu sigurno zaostriti konkurenciju tamo gdje je prakticki nema.
Objektivno je da mu je to novi izazov nakon Stokea gdje je vec postigao maksimum i objektivno je da ce braniti i ligi prvaka.

Subjektivno mislim da ce imati 15-20 tekmi naredne sezone ako ode u Celzi.
Raspali Cech. Uredu je.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 20 gostiju.