BRAVO MOMCI. Ja sam ponosan.
Odradili smo ovu utakmicu onako kako je trebalo, svoj kvalitet i ulogu favorita smo opravdali u svakom pogledu, sva statistika je bila na našoj strani.
Fino je gledati ovo Sarajevo kako igra, i ako po nekad važnost utakmice sputava igrače i ne pokažu nam ono što najbolje znaju. Ovakvu borbenost ja odavno nisam vidio, onakvu borbu za svaku loptu.
Domaćin me je malo i razočarao, zaista sam ih očekivao u boljem izdanju, kod njih niko osim Mešanovića nije vrijedan pomena. Sad se pitam kako su uspjeli i doći do finala, ali čestitam im za to i hvala im na gostoprimstvu danas.
Što kažu ljudi "Pobjedi se ne gleda u zube", ja bih ipak da spomenem nekoliko stvari koje su mi smetale: U nekim trenucima smo dodavali pasove na granici rizika, da je neka druga ekipa bila protiv nas ne bi bilo dobro, i ono što je najvažnije ta desna strana nam je opet kriminalna....Protiv momka nemam ništa, i nekako mi je drag, ali Purić me definitivno počinje da brine, i u derbiju i danas se nije nikako pokazao, jednostavno on to mora bolje....
Za ostale imam samo riječi hvale, od Bandovića do Bilbije, ali posebno bih izdvojio jedno ime a to je IVAN TATOMIROVIĆ, brate svaka čast
Po svemu sudeći revanš će biti samo puka formalnost, ali s naše strane to ne smijemo gledati na taj način, nego opet ući ozbiljno u utakmicu i natamburati protivnika pa da slavlje bude potpuno. Imamo deset dana, animirajte raju da napunimo Koševo da napravimo spektakl.
VOLIM VOLIM...